Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

JsP

Потребител
  • От него общо

    25
  • Регистрация

  • Беше тук

JsP's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз гледах нещо като http://www.radar-express.com/product.php?iid=152 или http://www.radar-express.com/product.php?iid=221 като този втория нещо не ми изглежда външното тяло да е предвидено да е изложено на външните атмосферни влияния .... Чудя се и как да подходя с монтажа - дали във фирменния сервиз ще се навият да направят монтаж на такова нещо за да не се окаже че след това имам проблем с гаранцията или пък да съжелявам че някой "майстор" е рязал неща по колата които е било по-добре да не се пипат - всички знаем колко дразнят шумове в купето ....
  2. http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=26 Гледайте за алтернативни решения в горния линк.
  3. А справят ли се поне с баланса че вече почнаха да ме съмняват много..... като специалисти - да не взема да разбия нещо по колицата ....
  4. Служебният автомобил го обслужват Мотоексперт - никакви проблеми не са създавали. Да ме пита някой що ме домързя да отида до тях ( или на Горубляне или срещу зоологическата )
  5. Здравейте, недейте ходи за смяна на гуми в сервиза на ГазКом в Младост 1а!!!!! Бесен съм от постижението на майстора който сменя гумите там - успя да изкриви прага на автомобила защото не знаеше как да я подхване да вдигне за да смени гумите със зимни! Нямам коментар! На всичкото отгоре при въпроса и какво правим сега - той почна да обяснява че тойотите а и като цяло японските коли са калпави .... просто не е истина! Вероятно очаква автомобилите да са с твърдостта на танкове :( По принцип форума е за друга марка автомобили, но понеже навремето докато избирах какво да си купя ( а и при избора основно натежа цената - придобих автомобил който е бил в шоурум и демо - т.е. имаше регистрация ) се регистрирах и тук и срещнах хора които ми помогнаха с много съвети какво трябва и не трябва да се гледа в един автомобил - та затова се старая да предупредя хората тук също да внимават. В ръчичките на въпросния "специалист" може да се окаже че и Mitsubishi-то е "калпава мека японска кола"!
  6. Дали не е добре цените да се сложат в една тема която е pin-ната?
  7. Благодаря - това беше нещото което май вълнува всички!
  8. Какво стана - разбра ли се какъв е проблема? Бързо ли го отстраниха? Създаваха ли проблеми с това дали е гаранционен проблем или не е? Пари искаха ли някакви допълнително?
  9. За сравнение - TMA за Corolla за масло и филтри и труд - 180 лв. Филтър на климитика - нещо под 40 лв беше. StarMotor за Mazda 6 - за същото като на королата описана по-горе - 480 лв. Друго не знам - последното го разбрах случайно. Аз разбира се ще задам този въпрос като отида на "сериозния" разговор при дилъра - при еднакво харесване на двете коли почват да натежават разни такива неща. BTW: Можете ли да кажете колко време сте чакали да ви дойдат колите от момента на капарирането - говоря за лансер вероятно сребрист цвят ( стандартно май най-много такива зареждат ) 1.8 механична кутия - дето е кам 34500 лв цената му. Има ли някой да си е взел най-евтиния възможен с CVT и голямо чакане ли е паднало? В ценовата им листа е поставена звездичка срещу него и пише само по-поръчка се доставя....
  10. Здравейте, не открих никаде следната информация: 1. През колко време са тип А и Б обслужванията на бензиновите мотори на :mitsu-smiley: - предполагам на 15 000 км ( изключение обслужването на 1000 км) 2. Цени на нещата които се заменят и цена на труда.... Никъде не открих систематизирана информация по темата. Говорим за цените на официалния вносител - Балкан Стар.
  11. JsP

    Минах 1000 км

    Нещо плаща ли се....
  12. JsP

    Новия Лансер & Корола

    Здравейте, за да мога да събера повече мнения публикувах следното в toyota-а форума.... Здравейте, без да искам да пораждам безумни и фанатични изказвания моля кажете кое бихте избрали межди Toyota Corolla и Mitsubishi Lancer. До момента това което съм забелязал 1. двигател - предложението с Lancer-а леко превъзхожда защото за сходни пари дават 1.5 мотор срещу 1.4 или пък предлагат 1.8 срещу 1.6 2. Като екстри Lancer леко превъзхождат предложението на Toyota. 3. Сглобяват се в Япония lancer-ите за разлика от Toyota-ите 4. Пластмасите по таблото на Mitsubishi изглеждат по-пластмасови отколкото тези използвани от Toyota 5. Покритието на Mitsubishi автомобила изглежда доста по-.... 6. Toyota-а знам долу горе какво да очаквам като обслужване и цени за това облужване, при Mitsubishi сметката тепърва трябва да се смята 7. Тоyota-та по си запазва цената като че ли - това се вижда и от http://www.edmunds.com/new/2009/mitsubishi...990385/cto.html http://www.edmunds.com/new/2008/toyota/cor...884945/cto.html Умишленно ще публикувам едно и също и на http://www.mitsubishibg.com/forum/index.ph...c=5130&st=0 Много моля само за мнения с аргументи... За и Против За съжаление не съм от хората които като си купят нещо и то се окаже "нефелно" да отидат да си купят следващото - просто не съм толкова богат :icon_thumbup: Публикувал съм го на http://toyotabg.net/viewtopic.php?p=60796 за другите хора които искат да следят мненията също на двете места.
  13. JsP

    Новия Лансер & Корола

    При mitsubishi няма такъв проблем май а? Не мога да разбера обаче следното - защо използвана toyota държи по-висок процент от стойноста си като нова при еднакво използване спрямо едно mitsubishi?
  14. JsP

    Новия Лансер & Корола

    Освен проблемите с боята на новите тойоти други неща против? За този проблем даже има тема и в техния фен сайт http://toyotabg.net Не говорим за дизели като цитирания RAV4 по-горе ( то аз и без това в RAV4 ми опират коленете в таблото и волана като седна )....
  15. JsP

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Здравей, как така 5 години гаранция - на сайта пише 3 години или 100 000 км :(
×
×
  • Създаване...