Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

hrist0-todorov

Потребител
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

За hrist0-todorov

  • Рожден ден 09/09/1972

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Star - 1.9DID

hrist0-todorov's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. здравей искам да разбера какво стана с помпата на хидравликата че ...

  2. Благодаря на всеки, който ми е писал за джантите - КУПИХ вече...Не мога ...

  3. Здрвей колега! Имам 2 броя джанти каквито търсиш,x20 лв за бройка! ако имаш интерес и към гумите ще се разберем! те са на 100-150 км зимни

  4. Човече, благодаря ти за съдействието, но аз съм в София...Да ходя до Стара Загора за потъмняване... Все пак благодаря за отзивчивостта!!!
  5. hrist0-todorov

    Фарове

    Прав си ))))))) Забравих да Ви кажа, че съм от София, живея в центъра на 5-те кюшета, но няма проблем майстора и да е и по кварталите на София, просто не ми се иска да е "всеки" бояджия, а някой, който ще си свърши работата добре.
  6. Колеги Привет! Фаровете на моят Спейс Стар потъмняха...Искам да попитам дали някой е страдал от подобен проблем и как го е решил? Май може да се полират стъклата на фаровете, нали? И ако е така дайте съвет къде да отида при добър майстор...Пък и ако цени дадете ще е много добре :icon_thumbup:
  7. Здравейте! Бихте ли помогнали... Карам Спейс Стар и се интересувам от затъмняване на стъклата на задните врати, задни странични, и стълкото на задната врата. Някой правил ли си е? Колко струва и къде да го направя, препоръчайте... Разбирам, че има различни производители на фолиа и може би много "ментета". Не бих искал да е най-евтиното и скапано...ами нещо "средно" ако мога да се изразя така. Чувал съм за американско фолио, но не знам как се казва... Благодаря!
  8. Здравейте колеги, по принцип темата ми е в "купува - продава" относно греди за багажник, но тука я пускам малко по-различна... Моята кола е Спей Стар и искам да попитам дали някой знае дали гредите на тавана на купето са еднакви с гредите на volvo V40? Питам, защото ми излиза вариант, в който да взема от въпросното волво (което ще дойде до 3-5 дни в България) багажника за гредите. Прилагам сника на волвото Благодаря! http://img149.imageshack.us/img149/2018/volvov401gd3.th.jpg http://img149.imageshack.us/img149/5513/volvov405yn4.th.jpg http://img149.imageshack.us/img149/6769/volvov406pk8.th.jpg
  9. Благодаря! Цената е така да се каже "ПЕРФЕКТНА" :icon_thumbup: Само да видим с времето как да го измисля... Все пак благодаря! Ще умувам....
  10. Давайте адреси, телефони... Някой ремонтирал ли е? Впечатления... Недоволни... Къде да НЕ ходя... (ако някой е недоволен от сервиза)
  11. MARIO64, Благодаря все пак... :icon_clap: А знеш ли колко е ремонта и за колко време го правят...Ще взема да се вдигна и да дойда на място, пък ако е в рамките на деня и ще почерпя, докато чакаме :icon_bye:
  12. Помпата на хидравликата за волана! Някой не е ли чувал някъде да ги ремонтират?
  13. Скъпичко е! Ще търся по-евтини варианти. Благодаря все пак!
  14. Здравейте! Имам Спейс Стар - 1.9DID От известно време, може би месец, работата на мотора ми се струваше доста шумна...и това буботене започна да се увеличава с всеки изминат ден. Звукът беше като от пробито гърне, но... След посещение при майстор се оказа, че шумът идва от хидравличната помба. Въпросът ми е: Някой може ли да ме ориентира в ситуацията - поправя ли се? 2-а употреба или НОВА? какви парички може да е?
×
×
  • Създаване...