Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

nody

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Бургас

nody's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Отдаден Rare
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Търся решетки за халогени на моя Колт. 2006 ГОДИНА VI серия хечбек 1.3 бензин Надявам се да ми помогнете колеги!
  2. Здравейте колеги! Някой от вас знае ли дали фаровете за мъгла на предната броня на моя Колт са взаимозаменяеми с тези на Лансера ? На външен вид изглеждат еднакви но на снимките само. Ако някой е наясно нека сподели за да си поръчам такива? Благодаря!
  3. nody

    реле на халогени

    Благодаря колега ,още утре ще го проверя!
  4. Здравейте, колеги! Притежавам кола Мitsubishi Colt VI z3-a-z2-a 1,3 benzin 2006 год. Някой от вас знае ли кое е релето за предните фарове за мъгла ,халогените и къде се намира? Не идва напрежение до тях. Предпазителя го намерих здрав е номер 34 15 ампера. Искам да проверя и релето но не го знам кое е?Бутончето за включване го проверих то е отстрани на волана също работи но съм готов да го сменя и него ако някой ми предложи такова втора ръка.Благодаря ви предварително за съветите!
  5. nody

    Актуатор и съединител

    500 - 600 лева само труда ли, или и материалите?
  6. nody

    Актуатор и съединител

    Колеги някой наясно ли е колко струва труда при тази процедура ? За цените на частите разбрахме от показаното по горе от колегата за което много благодаря!
  7. nody

    Монтаж на халогени

    Благодаря за снимките колега!При мен положението е по различно защото халогените на нашия модел са монтирани не на бронята а на отделна решетка,която после е хваната за бронята и трябва да се смени цялата с такава която е с отвор за фарчето.Напрежението което мериш е малко защото трябва да има специален бутон за предни халогени,този който включваш е само за задните според мен.Ти мериш някаква отечка с мултицета вероятно.
  8. nody

    Монтаж на халогени

    Колега ще съм ти благодарен ако споделиш какво си установил от измерването което ще направиш събота или неделя!Моят Колт също има задна светлина за мъгла която се включва от отделен бутон,излиза индикация на таблото даже. Само че за да може да се включи и предна такава светлина бутона трябва да е двоен а не единичен както е при нас.Всичко което направиш ти ще ми е от полза затова ти благодаря предварително!Ако ми оставиш телефон тук ще ти звънна лично за подробности.
  9. nody

    Монтаж на халогени

    Колеги някой все пак може ли да ми каже има ли кабели за халогените на моделите които заводски нямат? Аз погледнах под бронята на моя Колт но не видях такива. Може да са някъде прибрани не знам?!
  10. nody

    Монтаж на халогени

    добре ще е ако намеря втора употреба ,че нови заедно с фаровете идва доста скъпичко.Някой не предлага ли тук подобно нещо?
  11. nody

    Монтаж на халогени

    Прав си колега....!Аз си мисля да сменя само решетките които държат халогените а не цялата броня не е нужно.Надявам се да има и кабели до там които просто не се използват сега.Бутона лесно ще се смени предполагам.Дано някой с опит ми даде съвет!
  12. Здравейте,колеги! Нов съм в клуба и се надявам на съдействие от вас.Скоро си купих Мицибуши Колт 1333 куб. 2006 г.Колата е перфектна автоматик е но модела и е без халогенни фарове.Въпроса ми към вас е въэможно ли е да се монтират такива допълнително?Ако някой го е правил вече нека сподели моля?Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...