Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

mt58

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

mt58's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря ти,логично е така,намерих даже видео,вентилаторът се намира зад радиото и се достъпва през шофьорската страна,като се свали капака за бушоните и от там се демонтира.За удобство може да се махне предната седалка,да има място за манипулацията!
  2. Колт Z30 2008г При включване на вентилатора за парното на позиция 1,започват да играят оборотите на двигателя,усеща се на празен ход!Не е много но се усеща,определено е и по шумен вентилатора,като превключа на позиция 2 и 3 и 4 ,го няма проблема,като го изключа също! Някаква насока към решаване на проблема и къде точно се намира вентилатора?Благодаря предварително!
  3. Колеги,каква е схемата за смяна на крушка H7 на колт Z30,отваря се капачето над колелото и там се бърка с напипване,няма видимост и е много тегаво ,да се извърши манипулацията,имам чувство че ще се счупи нещо.Има някаква пружинка отдолу,която не знам накъде да натисна,та да освободи старата крушка.Ако има някъде снимка на фара отзад,ще бъда много благодарен.
  4. Колеги,някой да знае,къде се намира клаксона?Визуално не го намирам,като вдигна капака! Бушонът е здрав,релето щрака,най вероятно проблема е в клаксона.Приемам съвети. Благодаря предварително!
  5. Уважаеми колеги, колт 2008 1,3 автомат,абсолютно същия проблем със задната,може цяла седмица да включва от раз,но понякога след превключване, светва 0 и така по няколко пъти!За сега решението е гасене,палене и включване или мърдане 1метър напред и после задна без проблем! Приемам съвети,къде може към днешна дата,да се реши този проблем със ъпдейт!Благодаря предварително!
  6. Колеги,препоръчайте ми някой,който може да помогне! Предполагам,че е зеления куплунг от снимката,другия трябва да е за допълнителен фар,защото там е привързан фабрично! Благодаря предварително!
  7. Здравейте колеги,притежател съм на въпросния автомобил от 10 дни,единствения проблем е ,че дисплея не показва външната температура,а само чертички!Свалих декоративната решетка под левия фар и от там се показаха два кабела.Моля за помощ,кой за какво е и насока какво представлява датчика за външна температура,както и къде му е мястото,може би има легло?
×
×
  • Създаване...