Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

jorkata-160

Потребител
  • От него общо

    58
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което jorkata-160 е написал

  1. Здравейте колеги, интересува ме горепосоченият двигател, и всичко за него , възможни проблеми, разход на гориво, дефицитни резервни части, евентуално техните цени, и всичко, свързано с него, независимо на кой модел е монтиран. много се надявам на вашето съдействие, предварително благодаря!!!
  2. Благодаря за споделеното колега :icon_hmm:
  3. Или шарнир... :icon_thumbup:
  4. Просто се долива докато протече, колега,успех!!! :icon_thumbup:
  5. Каквато и да е колата, по добре спри да я караш и търси майстор, тези стрелки са за това, дано се разминеш само с гарнитура!!! :icon_crying:
  6. Честит празник на всички българи, и дай Боже на този кръстопът да открием вярната посока...
  7. jorkata-160

    "Да ми е честито"

    :icon_crying: Ужас...какви части слагаме в България???
  8. jorkata-160

    Проблем със спирачки

    Обезвъздушете пак колега, при мен се получи! :icon_thumbup:
  9. Щом горния маркуч е топъл, значи термостата отваря,изчакай системата да се обезвъздуши добре, следи температурата,и карай спокойно! :icon_rock:
  10. Здравей колега, поздравления за решаването на проблема :icon_thumbup: ,би ли споделил марки и цени на монтираните тампони, че аз също имам такъв проблем,и чух за доста високи цени? :icon_crying: Благодаря!
  11. Честита нова година!!! :drinks: .Живи и здрави, прави и корави! :good:
  12. Здравей колега, за да е сухо казанчето, то би трябвало течността някъде да е изтекла, струва ми се че е добре да провериш зад горната помпа,вътре в купето, непосредствено над педала на съединителя, няма ли теч на спирачна течност, която впрочем е доста агресивна и направо сваля боята, и докарва ръждата :icon_crying: , а ако теча е от долната помпа то колегите по-горе са описали как се открива. :beer: Успех!
  13. Смених О-пръстен на делкото,изпускаше масло!
  14. Много добра покупка,моята аптечка си дойде с колата,не съм я отварял, да не дава Господ! Но,и да я има за съжаление много малко хора са наясно какво се прави в такава ситуация,а си трябва и смелост!.
  15. Привет колеги,отдавна се каня да открия тема с подобно съдържание, с идеята малко да се повиши активността в подраздела :icon_rock: (признавам си,откраднах идеята от един наш небезизвестен форум).Нека се похвалим, нека се оплачем, който каквото му е на сърце!. Все пак ако модераторите решат, моля да заличат темата! :rolleyes: И така, какво направих аз днес?. Ами смених генератора 90 А.(все още прилично работещ),но за който не намерих реле-регулатор,с такъв 120 А.,със сменени реле,и преден лагер!. Вярно, наложиха се някои доработки, започнах вчера сутринта,и завърших едва днес в 18ч. но опита се оказа успешен :icon_rock:. Освен това, искам да попитам някой поставял ли е някакъв вид ветробрани, има ли проблем с монтажа им, най-вече с автоматичното връщане на ел.стъклата в долно положение при повишено съпротивление при затваряне?. Засега от мен толкова колеги!.Споделете! :mitsu-smiley:
  16. jorkata-160

    Проблем с гърне

    Здравейте колеги,налага се да поизтупам темата.С две думи, от една година съм с някакво безмарково, най-вероятно българско крайно гърне,е казвам ви дрънчи та се не трае :icon_crying: .Реших,ще го сменям,моля за идеи колеги.Благодаря! :rolleyes:
  17. Много полезно, Благодаря колега :icon_thumbup:
  18. jorkata-160

    Електро Галант

    :icon_thumbup: Лудите като теб движат прогреса!!! Успех!
  19. jorkata-160

    Въздуховод

    Към седалките :icon_thumbup:
  20. jorkata-160

    Ключ с чип ?

    Сърдечно благодаря,колега :icon_thumbup: ,знам го Светльо,ключара също
  21. jorkata-160

    Ключ с чип ?

    Къде това в Смолян колега? А ключа там ли ти го направиха? :drinks:
  22. 1,8-BRC-6,5-7,5 извънградско, 8 в града.
×
×
  • Създаване...