Премини към съдържание

angel1223

Потребител
  • От него общо

    78
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    4

angel1223 беше най-активен на 9 декември 2022

angel1223 има най-харесвано съдържание!

Местоживеене

  • Град
    Бургас

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши Аутлендър 2004г.
  • Интереси
    автомобили

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

angel1223's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Отдаден Rare
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

4

Репутация

  1. Презацепих анг.ремък при Тинко Молов в Добрич---двигателя утихна .С един зъб беше прескочил вследствие на недобре опънат ангр. ремък.
  2. https://t.me/pump_upp
    1. angel1223

      angel1223

      https://t.me/pump_upp
  3. https://t.me/pump_upp
    1. angel1223

      angel1223

      https://t.me/pump_upp
  4. https://t.me/pump_upp
    1. angel1223

      angel1223

      https://t.me/pump_upp
  5. Днес прибрах мицубишито ,след 1000 км. сменям маслото.Двигателят малко е шумен но трябва да утихне.Ще видим ......
  6. Мицубишито сгъна до Пловдив преди 3 седмици .Прибиране в Бургас на 2 -3 цилиндъра със 130-140 км/ч.Замерване на компресия -3,4цилиндър компресия нула, 1и 2цилиндър -- 9,5.Отваряне на маторя -хона е добре, буталата в долния край на полата имат износване ( нормално е) не много.Няма овал на цилиндрите.,смяна на гумички ,сегменти и т.н ,припасване на клапаните .Липсата на компресия се дължина на това че при предното отваряне на маторя не са припаснали добре клапаните на 3 и 4 цилиндър ( преди 50000 км прескочи зъби и наби клапани ,а също така и карането на газ).Газовото се сваля и се продава.(и без това никога не съм бил любител на газта.но така я купих).До края на седмицата би трябвало да излезе от бокса.
  7. [url=http://drugstore-catalog.com/]drugstore-catalog.com[/url]
    1. angel1223

      angel1223

      http://drugstore-catalog.com/ - drugstore-catalog.com
  8. [url=http://drugstore-catalog.com/]drugstore-catalog.com[/url]
    1. angel1223

      angel1223

      http://drugstore-catalog.com/ - drugstore-catalog.com
  9. Колега още имаш ли сттъпково моторче за Аутлендър 2004г.?

  10. И така след 2 смени на масло (на 5000 км) Титан Фукс 10/40 .Разход на масло ----около 200 гр. на 1000 км.Кой както иска така да го разбира и възприема ,отнася се до тънкообидчивите Майсторяги ( да не им попаднеш в ръцете).Все пак да не забравяме че километрите на маторя не са малко и карам почти винаги в лютеницата (особено като тръгна към Софето.)
  11. Може да е изгоряла около 50гр но по щеката не се разбира затова и писах по горе че е нула.Ще пиша за резултат .Аз съм напълно наясно че такъв филм като (не ми гори масло колата) няма .Майката му е колко на 1000км. гори ,да не продължавам с това че ще се почне ------ моята не гори грам и т.н...............
  12. И така след почти 1000км.пробег смесен (градско ,извънградско, газ , бензин )след описаните по горе действия с изключение на това че не сложих в маслото димексид а Ормекс (добавка за почистване на масл. С/ма) резултата е налице -6,5л.извънградско на бензин 8,5на газ .Скорост 90км.Градско не съм го засичал.Разход на масло -Нула.(преди този пробег маслото е сменено с Титан Фуш10/40),Нека от тук насетне разни Майстори да си правят изводите.Колеги излагам това което съм направил ,на никой не налагам своето мнение както разни да не пиша тук че сме много тънко обидчиви Майсторяги.Всеки си има глава на раменете .Резултатът за мен е повече от положителен.
  13. Избрано е "Най-уместни", така че е възможно някои коментари да са филтрирани.
  14. Доста се отклонихме от темата . Сега почнахме да се заяждаме ли ? Аз си казвам моето виждане ти казваш твоето ,няма място да си мерим пиш....е.Това че не се е получило при теб не означава че не действа когато се приложи както трябва.За начетеност това е друга тема просто не си струва да я почваме.Това че с ремонти на коли си вадиш хляба не те прави по знаещ и по можещ от други които не се опитват да наложат мнението си като теб. Създадох тази тема във която помолих за съвет а ти ми влизаш в темата и почна да ми казваш не тъй било а иначе.Нека да спазваме добрия тон и уважение .
×
×
  • Създаване...