Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Vui4o Vanio

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Vui4o Vanio е написал

  1. Vui4o Vanio

    SRS AIRBAG

    Колега , виждам ,че си от Асеновград , А Пловдив ти е близо . За проблемите на Каризмите / и не само, а за всички Мицубишита / МИЛЕН е човека . Има начини на връзка с него . Както се казваше в едно шоу " Доволен ши останеш " ! Колегите от цяла България идват при него и намират решение на проблемите а ние от Пловдив и региона направо сме " богопомазани " в случая . Не се мъчи , потърси Милен !
  2. Сега , като прочетох темата и аз забелязах от няколко дни подобен проблем с плафона. При мене не свети само плафона при отваряне на която и да е врата а лампата на таблото за индикация на отворена врата си работи нормално и при отваряне на вратите и при натискане на бутоните с ръка. Затова си мисля ,че не е от бутоните , ако е от тях няма да свети и сигналната лампа на таблото. Поне аз така си мисля ,защото е логично . А и напоследък нямам време да мина през Милен. Все пак съм от Пловдив и това е огромно преимущество , че винаги можем да ползваме консултациите и помощта на Милен :icon_thumbup:
  3. До скоро бях с това масло : http://www.repsoloil...icion-5w40.html ,а от почти месец съм с това : http://syntium.bg/oi...syntium_3000av/ . Колата е тази от подписа ми и се обслужва само от Милен. И двете масла са по негова препоръка а знаете ,че той си разбира от работата и особенно от GDI двигателите :icon_thumbup: . Доволен съм и от двете , но като ,че ли второто е по добро .Цената е почти една и съща . Аз лично се доверявам на опита и професионализма :good: .
  4. Честито , със здраве да си я караш много безавариини километри. :icon_thumbup:
  5. Vui4o Vanio

    Проблем с ГДИ

    Ха сега отиди при първия "майстор" и му кажи много "по-здрави" ! :mad: За GDI първо ако не можете да отидите при Милен, то поне се консултирайте с него бе колеги . той е нашия човек и ако не може да ви помогне лично, то ще го направи със съвети и няма да съжалявате и да си давате парите по "пишман майстори " . :good:
  6. А и Велинград е близо до Пловдив , консултирай се с Милен / координатите му ги има във форума / , особенно ако ще се спреш на GDI :good:Иначе избора на Каризма :mitsu-smiley: ти е правилен, добър автомобил. :icon_thumbup:
  7. Ами за Пловдив не знам защо се чудиш , естествено - МИЛЕН . :good:
  8. Vui4o Vanio

    Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Sedan 1999

    Абе колеги , какви GDI сте карали ? :icon_hmm: Какво е това тракане, няма такова нещо. Карам я вече 1,5 години и не трака нищо . :icon_thumbup: Много си е добър автомобила с този двигател.Е като всички други си иска адекватна поддръжка. Ние в Пловдив сме късметлии , Милен винаги е готов да помогне. :icon_clap: А и не само на тези които са от Пловдив. Консултирайте се с него , ако има нужда ще ви помогне професионално и компетентно и няма да имате проблеми с GDI моторите. :good:
  9. Vui4o Vanio

    Здравейте!

    Колега , виждам ,че не си много от далече / Ст. Загора/ обади се на Милен да се разберете и идвай в Пловдив при него да ти оправи всички проблеми. Това ще е най доброто решение.
  10. Ами защо ходиш по разни сервизи. За пловдивчани е ясно - при Милен. Винаги ще ти реши проблема . А и няма да те набута с талкова пари и после да има проблеми. Колеги от цяла България идват при Милен а ти си от Пловдив и ходиш по други някъкви сервизи.
  11. Vui4o Vanio

    Още една CARISMA

    Честито :drinks: и със здраве да си я караш много безавариини километри. :mitsu-smiley: са чудесни автомобили.
  12. Колега , в профила на Милен има негов телефон. А сервиза се намира до / зад / бившия завод " Чайка". Като идваш от жк Тракия по посока на "Бриколаж" веднага в дясно на края на сградата на "Чайка" има вход ,нещо като портал , влизаш навътре и ще го видиш. Милен ще ти помогне както и на много други колеги с GDI мотори а и не само.
  13. Колега, при мен проблема е подобен. Борд компа показва 6,5 л. а при зареждане разхода се оказва 9,5 л. само градско / в Пловдив / :icon_hmm: този разход не е нормален за тези двигатели . При това зареждане само пълно/ пълно от една и съща бензиностанция на една и съща колонка и си зареждам лично аз. Добрата новина при мене е ,че съм от Пловдив и МИЛЕН - човека който е на ти с GDI е при нас :good: . Той прави всичко възможно да установи и реши проблема и се надявам в най скоро време да постигне това :icon_doh: . Няма нужда да казвам колко съм му благодарен за всичко което прави за нас :drinks: . Колата е 2000 година внос от Германия,подържана е добре но тези разходи/ градско 9,5- 10,5 и извънградско 7,5 / не са нормални за GDI. Още веднъж казвам ,че който има проблеми с GDI-то Милен е нашия човек ! :good:
  14. Vui4o Vanio

    Катализатор...

    :D Ееее , Милене то остана и ти да имаш проблеми с GDI - то и тогава съвсем ще я "закършим " :D ЧНГ , :drinks: Бъди жив и здрав и много успехи и през тази година. :good:
  15. Vui4o Vanio

    ABS-проблем

    :D Ха така , българин без пирон, тел и тесла - не може. :icon_clap:С тях се оправя всичко , дори и японска техника. :good:А след това задължително :drinks: за да държи здраво поправената част.
  16. Vui4o Vanio

    Моля за помощ

    Аз бих добавил и да разбират и да могат да работят с този софтуер. :icon_crying: Да повторя колегата klarnetko , Пловдив - Милен ! :icon_thumbup:
  17. Колега, как да ти бъде отговорено , кото не даваш нужната информация. Каризма са с няколко типа двигатели всеки със своите специфики.Дай повече информация иначе дори и Милен ,който е на "ти " с тези проблеми не може да ти помогне. Все пак не сме гадатели. :D А иначе точно Милен е човека който ще ти даде най компетантен отговор и ще ти помогне. :icon_thumbup:
  18. Абсолютно верно. Всички които караме тези коли и сме от Пловдив сме късметлии ,че Милен е тук. Той е нашият човек. Няма проблем който да не може да реши и то по най добрия /и евтин/ начин . Потърси го и всичко ще е наред.
  19. Vui4o Vanio

    Проблем с обороти

    Обади се на колегата Милен. Разберете се да ти направи диагностика и ще се установи от къде е проблема ти.Димитровград е близо до Пловдив.
  20. Скоро сменях моите и двете. Купих ги от Евро 07 по 18 лв.бройката. Отидох със старите в магазина и по тях избирахме. Мисля ,че едната беше от Опел а другата от БМВ, така поне каза магазинера. С леко нагаждане на едната букса станаха. За сега работят перфектно.
  21. Колегата е абсолютно прав. Свържи се с Милен и се разберете да ти види колата. Ще ти отговори не само на този въпрос. Ще ти направи профилактика и всичко останало което е необходимо. За нас от Пловдив е късмет , че Милен работи тук. :good: Той е нашия човек. :icon_thumbup:
  22. Vui4o Vanio

    Премигваща лампа

    Не бързай със смяната на свещите . Иди при Милен да направи диагностика на двигателя и той най правилно ще ти каже от къде е проблема и какво трябва да се смени. Ей къде е Стара Загора.
  23. Vui4o Vanio

    egr клапан

    Послушай колегите , ела в Пловдив при Милен ,ще си спестиш доста главоболия . Милен ще намери решения на проблема ти.Пътуването си струва. :good:
  24. Колега , разгледай тази тема .Надявям се да ти е от полза. http://www.mitsubish...?showtopic=2058
×
×
  • Създаване...