Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Стефан

Потребител
  • От него общо

    85
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Стефан беше най-активен на 22 Май 2011

Стефан има най-харесвано съдържание!

За Стефан

  • Рожден ден 07/12/1965

Местоживеене

  • Град
    Велинград

Интернет контакт

  • AIM
    sergiev65
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Лансер Спортбек 1.8, CVT 2009г.
  • Интереси
    Политика, спорт, кафе, жени и бира.

Стефан's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

3

Репутация

  1. Въпросът ми е, може ли да се направи Лансера да пали с бутон и някой опитвал ли е да прави нещо подобно? Наскоро карах една Тойота със старт-бутон и доста ми хареса!
  2. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif Колега, не държа да съм прав, но какво общо си има правото на мнение с опита ! Форумът нали е за това да се изказват мнения, може да не са правилни, меродавни и т.н., но все пак ! А, професионалното мнение винаги е добре дошло ! http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif
  3. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif Колега, взимай смело, няма да сбъркаш ! Аз преди няколко дни се сдобих със Спортбек със CVT, и само за няколко дни каране, мнението ми е, че никога повече ръчка! А пък, когато качваш баир със завои, включвай лопатките и удоволствието е наистина невероятно! Най сериозният аргумент в полза на тези кутии е, че са сложили точно такава и на новия Еклипс Крос !!! Нали така! Японците не са за подценяване, скачай смело и успех !!! http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif
  4. :mitsu-smiley: И за мен един комплект ! Поздрави ! :mitsu-smiley:
  5. Колега, алтернатора наличен ли ти е ?

  6. Стефан

    Собственици на Лансер

    :mitsu-smiley: http://fakti.bg/avto/54347-nai-nadejdnite-koli-za-poslednite-15-godini :mitsu-smiley:
  7. :mitsu-smiley: Колега, не се притеснявай, проблема се оправя. Имам същия автомобил. Вероятно са скъсани гумичките и са влезнали боклуци, кал, пясък и апарата не може да се движи. Така ще ти отидат и накладките. Иди при майстор да ги разглоби, почисти, малко грес, ако трябва да се сменят болтовете и си готов. :mitsu-smiley: Поздрави !
  8. :mitsu-smiley: http://www.autoclub....enu=16&id=21840 :mitsu-smiley: Буквално часове, след като показа поредния фейслифт за актуалното поколение Lancer Evolution, Mitsubishi на практика потвърди, че не работи по директен наследник на легендарния модел. В изявление пред сайта Jalopnik, говорител на японската компания казва, че моделна година 2015 ще се лансира основно в САЩ. След кратки подробности за автомобила, идва и голямата новина – „на този етап не се планира директен наследник със същата концепция – двойно предаване, бензинов турбо мотор и каросерия седан". Все пак, всички фенове на марката трябва да са спокойни, тъй като тя планира друг тип спортни автомобили. Те би трябвало да разполагат с модерна хибридна система за задвижване, както и по-олекотена конструкция.
  9. :mitsu-smiley: Mitsubishi представи концептуалния си модел Concept XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo. По всяка вероятност, той никога няма да достигне серийно производство, но загатва за възможностите на инженерите и дизайнерите от компанията. По замисъл автомобилът е спортна машина, която се задвижва от модерна хибридна система, 8-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя и 4х4 система, съобщава autoclub.bg. Засега се предвижда студията да бъде достъпна само за феновете на играта Gran Turismo 6, които могат или да я закупят, или да я спечелят чрез бърза обиколка в Seasonal Event. :mitsu-smiley: https://www.youtube.com/watch?v=jJ3Csee5ElI#t=92
  10. :mitsu-smiley: http://www.blitz.bg/.../article/254699 :mitsu-smiley: "Причината за мазохостичното варварство на г-н Хади е недоволството от сервизното обслужване на баварската компания в Италия. Според собственика й, купената през 2008 година наточена баварка имала редица технически проблеми, като вибрации, шум в двигателя, както и стържене при превключване на скоростите."
  11. :mitsu-smiley: И за мен един брой с ника и LANCER ! :mitsu-smiley: Дано да съм" хванал влака" Мога да се присъединя към колегите от Пловдив, защото ми е близо ! Поздрави !
  12. :mitsu-smiley: http://bestpozitiv.r...rosto-net-slov/ :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...