Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

yobba

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

За yobba

  • Рожден ден 06/01/1980

Местоживеене

  • Град
    Dimitrovgrad

Интернет контакт

  • AIM
    yobba80
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma 1.6 4G92 99k.s

yobba's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря колега за съвета, това не го знаех. Утре ще огледам и ще проверя, дали изобщо има спойка или е свързано чрез усукване.
  2. Благодаря за съвета, но едната лула е директно за бобината, а тя е сменена.
  3. Здравейте колеги, Имам следния проблем с моята каризма 97г., 1,6, 99кс.. Започна да светва check лампата, да губи мощност ( работи на по-малко от 4 цилиндъра ). Гасиш колата, палиш и проблема изчезва за известно време, но миналата седмица започна да го прави постоянно ( през няколко стотин метра. Направих проста диагности, като изваждах един по един, кабелите които подават ток на бобините. При изваждане на единия кабел не се случи нищо при другия колата изгасна. Реших, че едната бобина си е заминала и я смених заедно с 4-те свещи. Резултат имаше само няколко дни, днес пак запя старата песен. Пак пробвах номера с кабелите и пак при изваждане на кабела на бобината, която смених, нищо не се случи, извод - проблема не е бил в бобината. Възможностите ми са до тук, моля за съдействие, от къде може да идва проблема? Благодаря предварително.
  4. Колега имаш ли чашкодържача и среден плафон?
  5. Здравей, искам да попитам за ляв калник, лява предна врата и евентуално за предния капак - цена за всичко?
  6. Погледнете тази тема, може да ви е полезна ! http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=24087
  7. yobba

    Волан

    Здравейте, искам да попитам дали волан от Каризма след феислифта става на такава от преди феислифта !?
  8. yobba

    Проблем с чистачките

    Моя проблем е същия. Проблема е в тези части от чистачките които съм показал в първата ми публикация на темата.Добре се вижда къде са изядени, в това е проблема.Сигурно и твоето е изядено! Намираш си други, слагаш ги и готово.Или пък измисляш как да ги ремонтираш. Успех.
  9. Здравейте колеги , проблема ми е в ето тази част от чистачките. Дали може да се ремонтира или се продават!? http://rechnik.hit.bg/DSC06225.JPG http://rechnik.hit.bg/DSC06227.JPG http://rechnik.hit.bg/DSC06226.JPG http://rechnik.hit.bg/DSC06228.JPG Както се вижда, от единия край са изядени. Моля за съвет?
  10. yobba

    Проблем с обороти

    Проблема е решен. Благодаря съдействието!
  11. yobba

    Проблем с обороти

    Благодаря за съвета колега Milen_z. Датчика вече съм го намерил! Не мисля да я карам преди да сменя датчика, и смятам след това да и направя диагностика .
  12. yobba

    Проблем с обороти

    Мисля че открихме къде е проблема, оказа се че след като откачихме TPS датчика и всичко се оправи. Всичко ще стане ясно след като го сменя.
  13. Здравейте колеги, имам проблем с оборотите ( или аз поне така си мисля ). Първо, когато започна да натискам педала на газта плавно до момента в който оборотите стигнат между 2500 - 3200 ( задържам педала на това положение ) се получава падане на оборотите до под 2000 и пак се връщат до около 3000 докато не пусна педала ( все едно че помпя газта ) .Ето и клипче http://vbox7.com/play:9a3cfbe063 Когато натисна рязко педала на газта до дупка няма проблем, сменил съм свещи и кабели, проверил съм съпротивлението на стъпковото моторче и всичко по него е ок. Проверих и датчика за положението на педала на газта и той си е наред ( май ). Моля за малко насоки какъв може да е проблема ? Благодаря!
  14. yobba

    Прегряване на двигателя

    Здравейте, колеги. Tisho на мен ми се случи подбна случка(спукан маркуч, изтекла вода, прегрял двигател). От това последва нови гарнитури, гумички на клапаните, семеринги, шлайфане на глава, запушени дюзи на ижекциона, затегнала водна помпа, спекъл сегмент на бутало. Всичко с труда ми излезна 1000лв. - с майсторлъка и частите. Дано при теб се размине.
  15. Аз се интересувах дали тези обороти са нормални . Сега вече знам че всичко е в нормата. Благодаря ви за отговорите.
×
×
  • Създаване...