Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

jekovmitsu

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

За jekovmitsu

  • Рожден ден 07/30/1988

Местоживеене

  • Град
    Ямбол/Стара Загора

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma 1.8 GDI

Интернет контакт

  • Skype
    veliko88

jekovmitsu's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Приятели,препоръчайте марка барабани за моята каризма 1.8 125кс ГДИ.Разглеждах из някои марки,но все пак горе долу да ме насочите.Гледам на някои марки са грубо около 230лв двата ,но все пак ако може по компетентно мнение ще съм благодарен!
  2. jekovmitsu

    Ръчната...проблем

    С барабани съм на задните ;).И благодаря колега на 99% съм сигурен ,че е това което казваш след като проверя ще споделя .Мерси за съветите
  3. jekovmitsu

    Ръчната...проблем

    Леко като за без жило и основният проблем,който забелязах ,че спирачната течност е на минимума, от както имам колата и си я проверявам винаги е била в нормални количества.Само трябва да проверя от къде има теч.
  4. Колеги,беше ми паднал акумулатора заради моя глупост и след зареждането му го закачих запали си колата и поне за сега няма дерт,ОБАЧЕ.... ръчната спирачка след като я пуснах изщтрака все едно се скъса жилото и след като потеглих на първа да видя има ли нещо се оказа ,че нещо драще по дисковете.Какъв е проблема според вас....
  5. jekovmitsu

    Лампа

    Всичко,което ми казахте съм направил.Няма нито парцалчета,нито черна субстанция по стените на казанчето и т.н,и най-вече течността си е до горе.Не ми се кара на сервиз,че да не и намерят "някоя" диагноза,която е ненужна за момента.Ако нямате други идеи от опит и не само може би ще трябва да се смени течността за напред.
  6. jekovmitsu

    Лампа

    Благодаря ти.А в случай,че течността е до горе на къде да се насоча...
  7. jekovmitsu

    Лампа

    Колеги,напоследък забелязвам,че при завой,заобикаляне на дупка,влизане в дупка или по рязко врътване на волана и ми светва същата лампа,която свети когато ми е дръпната ръчната.Удивителната.Виках да не нещо да ми е намаляла спирачната течност и проверих в казанчето всичко си е наред.Та въпроса ми е какво е според вас поне на първо четене......
  8. jekovmitsu

    Зумер за светлините

    Колеги и при мен се появи проблема.Спря да пищи и като почна да натискам и да местя гуменото бутонче започва отново да издава звуци,но след като отворя и затворя на ново вратата и спира.Явно се размества.Днес махнах гуменото откачих и ми остана една бяла клемичка.И от там на сетне незнам какво се прави,а и ме е шубе да не прецакам нещо.Върнах всичко на мястото си и уш пищеше.И пак пробно 1,2 пъти отворих и затворих врата и пак спря...Някой може ли да ми прати снимки ако не тука нещо по скайп да видя как да му направя 1 профилактика на това зумерче.Че искам да си глезя моята каризмица и тя да глези мен :П.Живи и здрави.
  9. Колеги,искам да попитам умно ли ще е да си сменя оригиналното СД на колата,понеже от старата ми колица остана едно Сони което много си харесвам.Въпроса ми е ако подходя внимателно има ли шанс все пак нещо по бордовия да се прецака ....Живи и здрави.
  10. jekovmitsu

    Здравейте!

    Колеги колата е обслужена вече и проблема се оказа дросела.Бил е в покъртително състояние явно колата не е карана на сервизи незнам си от кога.Сега поне я карам смело без да се боя че ще загасне на свободна.И вече смело мога да кажа ,че любовната ми авантюра с Каризмата ми официално започна от днес )).Живи и здрави!
  11. jekovmitsu

    Здравейте!

    Благодаря ти!И като последен въпрос по темата процедурата се прави единично след като е барана колата или от време на време периодично
  12. jekovmitsu

    Здравейте!

    Аз ги четах тези теми Милен и все пак благодаря за отговора.Аз направих това което е описано от теб и все пак като я изгася и запаля на 4 минута наистина оборотите се дигат,но тръгна ли след това и ако спра някъде или да я пусна по инерция изгасва понякога.Ще я карам на диагностика като съм свободен та да видим какъв ще е проблема
  13. jekovmitsu

    Здравейте!

    Днес минах регистрацията и при прегледа нямаше ядове и като цяло не е гаснела ,но оборотите наистина са прекално ниски..
  14. jekovmitsu

    Здравейте!

    Здравейте колеги и от мен.Още съм нов във форума и тепърва ще си оправям профила,така че извинете ме.Взех си Каризма 1.8 ГДИ 2000 година 125к.с.Днес след като я взех от автокъщата от коята я купих съм изминал с нея над 200 км.Като возия е перфектна всичко си и работи няма забележки.Но проблема е ,че при празен ход гасни ;) и са и много ниски оборотите.Утре я карам да я обслужат,но мисля да я закарам на диагностика задължително.Както казах колата ми е кукла и много си я харесах,но искам да се отрстрани този проблем който четох ,че много от вас са го имали в определен период от каране.Съвети?Благодаря предварително!
  15. Здравейте!Смея да ви кажа вече КОЛЕГИ понеже си взех Каризма 1.8 GDI 125к.с , а и ми трябва малко да си пооправя профила,но просто исках и аз да сефтосам коментар във форума и просто ще ви пожелая живи и здрави и безаварийно каране на всички независимо от превозните средства които управляваме ;)
×
×
  • Създаване...