Admin Светльо Ангелов Публикувано 15 април 2005 Admin Сподели Публикувано 15 април 2005 Mitsubishi Motors навлиза в Европа с моделите си Space през 1991г. Новата идея се казва "Мanoeuvrable multi-purpose vehicle (MPV)" и е приета на стария континент с небивал интерес. Първите автомобили от този клас бяха изработени от Мицубиши със серията Space. Екстериор "Космическият бегач" следва линията характерна за марката. Предната част на симпатичното компактно ванче изглежда усмихнато и дружелюбно. Страничните плъзгащи врати осигуряват лесен достъп до купето дори и в най-натоварените градски условия. А радиусът на завиване е повече от впечатляващ-5.2 м. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run1.jpg Идеалните аеродинамични линии и съвременни форми се допълват от високо разположените светлини. Големите странични предпазни лайсни отлично допълват и красивият дизайн. Голямото задно стъкло допринася за отличната видимост. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run9.jpg Интериор Предлага се отличен комфорт за пътниците. Вътрешното пространство е в изобилие а седалките имат корекции във всички възможни посоки. В наличност са всевъзможни "джобове" и"жабки" за поставяне на различни предмети. Скоростният лост на водача е изнесен в специална конзола, което от една страна улеснява водача а от друга значително се увеличава вътрешното пространство. С други думи-идеалната семейна кола. Кокпитът доставя цялата нужна информасия на шофьора.Уредите са пригледни и лесни за управление. Фабрично се предлагат всички екстри. Автоматичната скоростна кутия е подбрана безупречно и отлично хармонизира с перфектните двигатели. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run7.jpg Двигател Силовите агрегати на япончето са два: Единият е 2.4 литра GDI a другият е 2.0 ECI-Multi. И двата двигателя доставят перфектна динамика и мощ. Безупречно построени те се славят с огромна жизнеустойчивост. Суперсъвременният GDI двигател е с обем 2351 cm3 и разполага с 150 к.с. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run2.jpg Технически данни Миниван(MPV) Брой врати-4 Дължина/Широчина/Височина 4290/1695/1650(мм) Клиренс-150(мм) Обем на багажника-1800/430(литра) Двигатели- 2 Напречно разположен 1997см2-136к.с при 6000об/мин. ECI-MULTI GDI - 2351 cm3 и при 5.500об/мин с 150 к.с. Спирачки-предни-дискови вентилирани Задни-дискови Обем на резервоара-63(литра) Ускорение-0-100-11сек. Смесен разход-8.7л/100 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
m_16v Публикувано 15 април 2005 Сподели Публикувано 15 април 2005 Има ли модел който е с нормално отваряне на задната врата.Виждал съм само с плъзгаща?Иначе минито е супер :first: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Admin Светльо Ангелов Публикувано 18 април 2005 Автор Admin Сподели Публикувано 18 април 2005 Има ли модел който е с нормално отваряне на задната врата.Виждал съм само с плъзгаща?Иначе минито е супер : :first: Има модели и с друго отваряне на вратите (Space Wagon) :dance: Това са генерациите на най-красивите автомобили Мицубиши според мен. Всички модели от Миника до Диамант са :first: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
amfetamino Публикувано 25 Май 2008 Сподели Публикувано 25 Май 2008 ами бензиновия рънър 97г добър ли е. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valek Публикувано 19 октомври 2008 Сподели Публикувано 19 октомври 2008 Space Runner къде се произвежда в Япония или Холандия? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mario64 Публикувано 19 октомври 2008 Сподели Публикувано 19 октомври 2008 Space Runner къде се произвежда в Япония или Холандия?Зависи за кой Рънър питаш.......1.8-2WD-се прави и в Япония и в Европа.........1.8-4WD, и 2.0-2WD-само в Европа........ 2.0-TD-В европа и в Япония......2.4-Само в Европа..... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedo_vi Публикувано 7 ноември 2011 Сподели Публикувано 7 ноември 2011 Да се пхваля и аз.От няколко дена имам Space Runner 2,4 GDI.Има малки забележки,но съм много доволен.След някой ден ще направя няколко снимки. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hiv1963 Публикувано 16 февруари 2012 Сподели Публикувано 16 февруари 2012 Купих си такъв. Страхотен е. Никакви забележки. Само дето като завия рязко от место се чува шум от хидравликата. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
papadog Публикувано 28 март 2012 Сподели Публикувано 28 март 2012 От 6 години карам Мицубиши лансър GL с 1.8 дизелов агрегат. С малки забележки съм доволен, но машинатта остаря и мисля да я сменя с друг модел на "Мицубиши".Насочил съм се към серията Space, като се колебая между "Рънър" и "Стар" (бензиновите им мотори). Търся съвет от хора, които имат, или са имали такива, най-вече относно здравина на ходова част, возия, разход, както и възможност за поставяне на АГУ. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rebel Публикувано 28 март 2012 Сподели Публикувано 28 март 2012 От 6 години карам Мицубиши лансър GL с 1.8 дизелов агрегат. С малки забележки съм доволен, но машинатта остаря и мисля да я сменя с друг модел на "Мицубиши".Насочил съм се към серията Space, като се колебая между "Рънър" и "Стар" (бензиновите им мотори). Търся съвет от хора, които имат, или са имали такива, най-вече относно здравина на ходова част, возия, разход, както и възможност за поставяне на АГУ. Вземи си Спейс Вагон :rulez: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Paci123 Публикувано 22 януари 2014 Сподели Публикувано 22 януари 2014 Купих си такъв. Страхотен е. Никакви забележки. Само дето като завия рязко от место се чува шум от хидравликата.аз имам спейс рънър и съм много доволен по малак е от вагона но е и по проходим , моят е с 1,8 122 коня бензи Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OX2G Публикувано 29 март 2014 Сподели Публикувано 29 март 2014 Зависи за кой Рънър питаш.......1.8-2WD-се прави и в Япония и в Европа.........1.8-4WD, и 2.0-2WD-само в Европа........ 2.0-TD-В европа и в Япония......2.4-Само в Европа.....Имам 2.4GDI и е японско Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
C0ldblooded Публикувано 23 февруари 2015 Сподели Публикувано 23 февруари 2015 Някой сблъсквал ли се е с "откачения" вариант на тези коли - RVR Hyper Sports Gear R и Sports Gear X3? Наскоро гледах една такава в английския ebay и много се поблазних да я взема... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aidji_5 Публикувано 26 февруари 2015 Сподели Публикувано 26 февруари 2015 Колеги, може ли телефон на Пламен от Лозенец. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
volenta Публикувано 21 април 2015 Сподели Публикувано 21 април 2015 какво масло е най-подходящо за смяна на 2.4 GDI 2000г.space runner? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
p_stefanov80 Публикувано 19 Май 2015 Сподели Публикувано 19 Май 2015 (редакция) Привет колеги.Търся си евтин вариант на амортисьори предни за SPACE RUNER 1.8 GLXi 4x4.Ще съм ви безкрайно благодарен ако някой има втора употреба за продан.Модела е от 1991 година. Редактирано 19 Май 2015 от p_stefanov80 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
policaja Публикувано 8 юли 2016 Сподели Публикувано 8 юли 2016 все пак не разбрах къде се произвежда РЪНЪРа,ослушвам се за някой читав екземпляр,но ако е в Европа-мерси,брах ядовете със Спейс стар-пълен кенеф Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
power4oo Публикувано 28 декември 2022 Сподели Публикувано 28 декември 2022 На 4/15/2005 at 12:07 PM , Светльо Ангелов написа: Mitsubishi Motors навлиза в Европа с моделите си Space през 1991г. Новата идея се казва "Мanoeuvrable multi-purpose vehicle (MPV)" и е приета на стария континент с небивал интерес. Първите автомобили от този клас бяха изработени от Мицубиши със серията Space. Екстериор "Космическият бегач" следва линията характерна за марката. Предната част на симпатичното компактно ванче изглежда усмихнато и дружелюбно. Страничните плъзгащи врати осигуряват лесен достъп до купето дори и в най-натоварените градски условия. А радиусът на завиване е повече от впечатляващ-5.2 м. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run1.jpg Идеалните аеродинамични линии и съвременни форми се допълват от високо разположените светлини. Големите странични предпазни лайсни отлично допълват и красивият дизайн. Голямото задно стъкло допринася за отличната видимост. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run9.jpg Интериор Предлага се отличен комфорт за пътниците. Вътрешното пространство е в изобилие а седалките имат корекции във всички възможни посоки. В наличност са всевъзможни "джобове" и"жабки" за поставяне на различни предмети. Скоростният лост на водача е изнесен в специална конзола, което от една страна улеснява водача а от друга значително се увеличава вътрешното пространство. С други думи-идеалната семейна кола. Кокпитът доставя цялата нужна информасия на шофьора.Уредите са пригледни и лесни за управление. Фабрично се предлагат всички екстри. Автоматичната скоростна кутия е подбрана безупречно и отлично хармонизира с перфектните двигатели. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run7.jpg Двигател Силовите агрегати на япончето са два: Единият е 2.4 литра GDI a другият е 2.0 ECI-Multi. И двата двигателя доставят перфектна динамика и мощ. Безупречно построени те се славят с огромна жизнеустойчивост. Суперсъвременният GDI двигател е с обем 2351 cm3 и разполага с 150 к.с. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run2.jpg Технически данни Миниван(MPV) Брой врати-4 Дължина/Широчина/Височина 4290/1695/1650(мм) Клиренс-150(мм) Обем на багажника-1800/430(литра) Двигатели- 2 Напречно разположен 1997см2-136к.с при 6000об/мин. ECI-MULTI GDI - 2351 cm3 и при 5.500об/мин с 150 к.с. Спирачки-предни-дискови вентилирани Задни-дискови Обем на резервоара-63(литра) Ускорение-0-100-11сек. Смесен разход-8.7л/100 На 4/15/2005 at 12:07 PM , Светльо Ангелов написа: Mitsubishi Motors навлиза в Европа с моделите си Space през 1991г. Новата идея се казва "Мanoeuvrable multi-purpose vehicle (MPV)" и е приета на стария континент с небивал интерес. Първите автомобили от този клас бяха изработени от Мицубиши със серията Space. Екстериор "Космическият бегач" следва линията характерна за марката. Предната част на симпатичното компактно ванче изглежда усмихнато и дружелюбно. Страничните плъзгащи врати осигуряват лесен достъп до купето дори и в най-натоварените градски условия. А радиусът на завиване е повече от впечатляващ-5.2 м. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run1.jpg Идеалните аеродинамични линии и съвременни форми се допълват от високо разположените светлини. Големите странични предпазни лайсни отлично допълват и красивият дизайн. Голямото задно стъкло допринася за отличната видимост. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run9.jpg Интериор Предлага се отличен комфорт за пътниците. Вътрешното пространство е в изобилие а седалките имат корекции във всички възможни посоки. В наличност са всевъзможни "джобове" и"жабки" за поставяне на различни предмети. Скоростният лост на водача е изнесен в специална конзола, което от една страна улеснява водача а от друга значително се увеличава вътрешното пространство. С други думи-идеалната семейна кола. Кокпитът доставя цялата нужна информасия на шофьора.Уредите са пригледни и лесни за управление. Фабрично се предлагат всички екстри. Автоматичната скоростна кутия е подбрана безупречно и отлично хармонизира с перфектните двигатели. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run7.jpg Двигател Силовите агрегати на япончето са два: Единият е 2.4 литра GDI a другият е 2.0 ECI-Multi. И двата двигателя доставят перфектна динамика и мощ. Безупречно построени те се славят с огромна жизнеустойчивост. Суперсъвременният GDI двигател е с обем 2351 cm3 и разполага с 150 к.с. http://www.mitsubishibg.com/bigboss/run2.jpg Технически данни Миниван(MPV) Брой врати-4 Дължина/Широчина/Височина 4290/1695/1650(мм) Клиренс-150(мм) Обем на багажника-1800/430(литра) Двигатели- 2 Напречно разположен 1997см2-136к.с при 6000об/мин. ECI-MULTI GDI - 2351 cm3 и при 5.500об/мин с 150 к.с. Спирачки-предни-дискови вентилирани Задни-дискови Обем на резервоара-63(литра) Ускорение-0-100-11сек. Смесен разход-8.7л/100 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.