Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

power4oo

Потребител
  • От него общо

    54
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Varna

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

power4oo's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Зо OEM ,само поръчка отвън ,Япония ,Дубай .....
  2. Джанти за Мицубиши 5Х113,4 6,5J х 16 Уникални ,като нови . С датчик за налягане . Цена 650 лв
  3. Здравей, малко късно ,но все пак . Този вал е 8V клапанов, моя е 16 V ,няма да стане нищо ☹
  4. Здравейте! Възможно ли е да се монтира 6 степенна ръчна скоростна кутия на Мицубиши Спейс Рънър 2000г ,2.0 , 16 V , SOHC, 136 к.с. ? И ако може ,от кое Мицубиши става ? Благодаря Ви предварително!
  5. Този номер (MR507252) на инжектора излиза за Еклипс III ? Имаш предвид с този да заменя стоковия на Рънъра ? :rolleyes:
  6. Да,мисля да сложа инжектори с по-голям дебит,но какви да бъдат те,като не зная и моите какви са ? :help: :rolleyes:
  7. Според теб,какво ще стане с това,което аз искам да направя.Двигателя е 136 к.с. и при всички тези доработки ,които искам да направя,какво ще се получи? Колко к.с. ще се добавят ,и колко по-бързо ще ускорява от стандартното в момента?
  8. ...... ""и защо това с което казваш, че си се захванал няма да стане по лесния начин (този, който си описал)"" ....... Тук не те разбирам ? Къде съм го написал това? :rolleyes:
  9. Ако мина на DOHC,предполагам,че ще се усложни със смяна на някои допълнителни неща,като запалителна с-ма и др. електроника,което мисля,че се усложнява.Имам такава глава DOHC от Еклипс,но за съжаление е обърната,т.е. ангренажа е от дясно,а на Рънъра е от ляво :icon_blush: :icon_crying: Инъче щях да сложа нея- DOHC
  10. Да,и не с един,а с 4 (два двойни) .С това да не би да намекваш,че механиката можеш да си я напасваш по-добре от електрониката ?
  11. A как, тогава на баба наста (ладата) ,която няма електроника,като се направи това,което искам да направя с мицубишито, тръгва като щура ? :rolleyes:
  12. Двигателя е на реални 125 000 км. изобщо НЕ е за ремонт,просто идеята е да се ПООТВОРИ за да ускорява по-бързичко,НО БЕЗ принудително пълнене.Та за това искам някой да помогне.Има валове,с които просто се пълни малко повече мотора.Чудя се,защо всеки предлага турбо? :rolleyes: То е ясно,че с турбо е най-добре,но в този случай не се иска.Другото,което е възможно да стане е;- Дали, спортен вал ,който правят за 4G64 sohc 16V,или 4G69 sohc 16V,ще стане за моята глава,която е 4G63 sohc 16V ? :help:
  13. Вече двигателя е изваден от купето ,така че трябва да се направи най-удачния избор,но без турбо :rolleyes:
  14. Тук е хубаво да се включи някой,който наистина знае ,дали става вал от 4G64 2.0 SOCH 16V,на 4G63 SOCH 16V ,защото в гугъл излиза,че се прави вал за 4G64 SOHC 16V
×
×
  • Създаване...