Премини към съдържание

dedo_vi

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което dedo_vi е написал

  1. dedo_vi

    My Lancer

    https://i.ebayimg.com/00/s/NTc2WDEwMjQ=/z/SOcAAOSwSKtaWh0p/$_57.JPG https://i.ebayimg.com/00/s/MTAyNFg1NzY=/z/F1AAAOSw~4taWh0o/$_6.JPG
  2. Някой може ли да ми покаже на снимки къде е този маркуч?
  3. Благодаря колега.Може ли да ми кажеш kade е по- точно тоя Г образен маркуч ? Търсих го цял ден и нищо.
  4. Здравейте. Imam теч на конденз от климатика в купето Рънър 2,4 ГДИ . Сигурно е запушена ваничката за конденза и неможе да се оттича . Дайте идеи и съвети. Благодарia предварително.
  5. dedo_vi

    Space Runner GDI

    Zдравеите .Имам едно питане.Как да разбера моя Рънър дали е ЕУРО 2,ЕУРО 3 или ЕУРО 4 ?Благодаря Ви много.
  6. Здравейте.Имам един въпрос.Лесна ли е смяната ка преден лагер на Мицубиши Спаис Рънър 2.4 ГДИ 2001?Трябват ли специални инструменти?Благодаря
  7. dedo_vi

    Тропане на Space Runner

    Явно е имало някъде лед.Благодаря на Milen_z за прегледа и новота масло!
  8. Здравейте.Днес колата взе да тропа.Като тръгна се чува бавно троп,троп,троп.С увеличаване на скороста тропа все по интензивно.Някой,ако има идеи ще съм благодарен да ги сподели.
  9. Благодаря за бързите отговори. :icon_clap:
  10. Здравейте, днес като зареждах на бензиностанцията нещо стана на стрелката на бензиномера.Като изгася колата, стрелката си остава на мястото където е била последно, и не пада до края.Движи се само на горе кото слагам бензин. Какво да я правя?На борд компютъра не искам да се доверявам напълно.
  11. Жена ми е фотограф.Ако някой има въпроси може да пита. :mitsu-smiley:
  12. Рънара е много удобен.Карам го вече месец и не ми се слиза от него :icon_blush: .Има и голям багажник.Вкарвам на малкия детската количка без да я сгъвам.Поздрави. :mitsu-smiley:
  13. Аз се занимавам със строителни материали.Имам магазин в гр.Пловдив.Предлагаме ВиК,електро,инструменти,стоки за бита и много други.Ако имате въпроси за каквото и да е питайте.Магазинът ни работи всеки ден от 8,00 до 19,00ч. 0895716461 Николай
  14. Една снимка и от мен. http://img560.imageshack.us/img560/5452/img5946g.jpg
  15. Да се пхваля и аз.От няколко дена имам Space Runner 2,4 GDI.Има малки забележки,но съм много доволен.След някой ден ще направя няколко снимки.
  16. Здравейте!Изкам да кажа мнение по една обява в cars и mobile.Колата е Space Runner 2001 г сива на цвят от Варна на цена 4250лв.Колата е в добро състояние за десет годишна кола,но неможе да бъде прехвърлена!!!!!!!! Колеги имайте го в предвид!!!!
  17. Купувам Mitsubishi Space Runner 99-2002г. Приемам предложения на лични.До 3800лв.
×
×
  • Създаване...