Премини към съдържание

Трудно палене


Препоръчано мнение

Моят "любимец" е вече официално в движение, от 1.04 има застраховка и вече мога да излизам навън :icon_thumbup: . Обаче не ще да пали. Тоест пали, но след 3-4 оборота. От 15 години насам карам само дизел. И в момента имам още 2 мои и 2 служебни. Всички палят веднага, само шибаното "Галант"-че не ще. Не е нафта, не са свещи, акумулатор и стартер - ОК, върти бързо, правих теста за доускорение от една моя тема от по-миналата година - няма влошени показатели. За всеки случай и профилактично налях някаква добавка в нафтата - никаква промяна. Изчерпан съм откъм идеи и очаквам помощ че дразни много.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 година ...

И аз сложих клапан за нафтата преди филтъра, ама пак пали от 3-4 превъртания, понякога и повече. Някой намерил ли е причина и евентуално решение на проблема?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 7 месеца ...

И мойта е така и бях чел че можело да е нещо от центровката на двигателя или по скоро предварението на помпата.След десетина дена ще я водя да и видят центровката

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...