Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

макс62

Потребител
  • От него общо

    96
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

макс62 беше най-активен на 8 януари 2014

макс62 има най-харесвано съдържание!

Местоживеене

  • Град
    Валенсия

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

макс62's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. макс62

    Изхвърля Водата

    Nico,сега видях темата. Твоето прилича да е като моето. Същите оплаквания. Прочети ми темата, ако вече не си решил проблема. Ако си го решил, пиши как.
  2. макс62

    ЧРД mario64

    Честито! Жив и здрав!
  3. макс62

    Цена ремъци

    До boko84 - не мога да ти пиша на лични или поне не знам дали го получаваш. Дай телефон и удобно време за обаждане.
  4. макс62

    Цена ремъци

    Благодаря, mario64!
  5. макс62

    Цена ремъци

    Всичко трябва да се смени, че няма данни кога е сменяно за последно. Не знам колко са, затова писах " мисля че са....". Гледах картинки разни и видях две на ангренажа и една "отвън". Питам, защото този номер съм го правил и преди за други коли. Излиза поне 2 пъти по евтино включително и транспорта. Иначе "Галант"-а си е супер. За тези, които помнят историята с изхвърлянето на антифриза - ако не се кара продължително време с над 3500 оборота няма никакъв проблем. Ако се кара - след изстиването трябва да долея 200-300мл антифриз.
  6. макс62

    Цена ремъци

    Колеги, каква е цената на всички ремъци и ролки, включително и ангренажа? Ако не бъркам, мисля че са 5 ремъка и 3 ролки. За дизела от 1999 година. Благодаря!
  7. Грешиш! Не е за ключ, а за изтриване.
  8. Не си правете труда. Въпросният палячо се е регистрирал под различни имена и в други форуми. Не за да иска помощ и съвет, а да се хвали.
  9. Моля шефът да поправи " компУтъра". Късно го видях.Благодаря.
  10. Въодушевен от твърдението на Анди, че и моята кола е умна като по-новите, си направих труда да намеря буксата. Даже отидох много по-далеч - закачих я на компутър. И излезе " Късо съединение в датчик за скорост на предно ляво колело". А сега де, що за животно е това и за какво служи. Иначе жълтата лампа понякога свети, откачам акумулатора и няколко дни не свети. После пак светва.....и така.
  11. На 60 км на юг от Валенсия.
  12. Задръж 2-3 дни да проверя как стои въпросът с транспорта. Искам да кажа не го разглобявай. И ме интересува приблизително колко тежи.
  13. Краско, как ще е много? Под 7 на 100 е средният разход. Магистрала - 120 км. в час, междуселско 20 км - 60 -90км, освен това навигацията ме набута в центъра на непознат град в час пик. 5 метра караш, 20 секунди чакаш и така 5 км. През цялото време на климатик и половината на фарове. И колко да е разхода? Аз очаквах повече и затова съм доволен :icon_thumbup:
  14. Фалшива тревога. 152 км от които 120 магистрала - 10,2 литра, метод пълен - пълен.
×
×
  • Създаване...