Премини към съдържание

Поредната измама или реклама


Препоръчано мнение

http://www.fuelsharksaver.com/bg/ То бива лъжа ама чак 75% да спестява :icon_hmm: Не виждам как ще стане икономията по запознатите да кажат. Редактирано от lesko
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно още има балъци,които се хващат на подобни измами.Най-много да е малък филтър,с който да ти намалеят вредните шумове в звука на аудио системата,пък ти си мисли,че караш по-икономично.Само онлайн се продава и може да се връща,да бе да,сигурно ще го върнеш.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Не знам дали си заслужава да се чете, но със сигурност си заслужава да се присъства на разговор, в който човек закупил такава джунджурия обяснява как едва ли не ще срине петролните пазари :D В стремежа си да заблудят и себе си че са се нашили със 70 лв започват едни смешни обяснения, граничещи с лудост и детска наивност :) И това ми го обяснява човек с VW II 1,6 на газ, който за година не знам дали навърта и 2000 км.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Имаше снимка във феса на тая измишльотина, като я намеря ще я кача. С две думи му кажи на бесния голфаджия, че си е взел много скъпа диодна крушчица и нищо повече!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Крушка, и то каква! :D препоръчах му много внимателно да спазва инструкциите, особено в частта, където пишело, че вечер трябва да се вади от гнездото на запалката и причината не е друга, ами да не би на сутринта да си намери резервоара прелял. Че то това чудо от икономия видиш ли може да започне да връща в резервоара натрупаните през деня икономии :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Чудо невиждано :) Кондензатор от 2200 микрофарада и 3 резистора са решението за по-малко въглеродни емисии, удължаване живота на акумулатора, повишаване на конските сили, .... обаче! Хитреците крият и нищо не казват какво се случва с един куп други фактори. При всичките тези показатели няма начин да не се удължи животът на катализатора, поне с 35% увеличаване на въртящия момент, както и намалено износване на ангренажния ремък и саморегенериране на феродовия диск на съединителя. :icon_hmm: Знаех си че има нещо нередно и отнякъде мирише на измама, но да не бъдем черногледи.... всичко това може да е описано на задната страна на инструкцията :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тези, които се включват в ел.мрежата също са един светодиод и някакъв кондензатор за пиниз - гледах някъде в нет-а един човек беше отворил и наснимал отвътре 4-5 различни - и пак има хора да ги купуват.

 

А предвид специфичната форма на устройството за в запалката, я огледай дали някъде не пише с дребен шрифт нещо като:

(18+) за къде другаде може да си го ползва потребителят, ако не му хареса "икономията" (18+)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...