Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Новият СПЕЙС СТАР


ribarshe

Препоръчано мнение

Харесва ми страшно много. Направили са една малка(отвън, но просторна отвътре) градска кола с малък двигател и малък разход. Да не забравяме, че и за тази цена няма голяма конкуренция в този клас. Външния вид доста наподобява старите модели, а от вътре изглежда още по-добре. Моето мнение е, че точно такъв трябва да е един Спейс Стар. Моят е с GDI двигателя(1,8 120к.с.) и честно казано малко ме е страх от тази кола. Двигателя се държи доста добре, но някак си колата не се усеща достатъчно стабилна при високи скорости, които с лекота достига. Високия център на тежестта, тесните гуми и сравнително мекото окачване просто не работят добре за бързо каране. Така, че след всичко казано мисля, че новият модел е доста добър от гледна точка на практичност.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По-скоро е Колт, отколкото Спейс Стар.

:icon_hmm:

 

И на мен така ми се струва... иначе е симпатичен автомобил.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Това е :mitsu-smiley: Мираж,само че в Европа се продава под името Спейс Стар, ето - http://mitsubishibg.com/index.php?lang=bg&do=2&id=136

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми прилича на новата Мазда 2.Симпатичен автомобил,който определено не бих си купил,ако имах такава възможност.Според мен нашите Спейс Стар никак не са нестабилни автомобили.Ако не греша шасито и доста неща са взаимствани от Каризма,а за нея не бих казал нещо лошо.А от както съм с масло http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif си харесвам още повече звездичката. Като чета как новият модел ще е с 1,0 литров двигател си мисля,че ще е още по-зле от сега най-разпространените у нас 1,3 и много хора ще има да се оплакват,че мощността не е достатъчна.Мое мнение разбира се.Остава да чакаме и да видим новият Колт в каква категория ще се вмести.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Като чета как новият модел ще е с 1,0 литров двигател си мисля,че ще е още по-зле от сега най-разпространените у нас 1,3 и много хора ще има да се оплакват,че мощността не е достатъчна.Мое мнение разбира се.Остава да чакаме и да видим новият Колт в каква категория ще се вмести.

1 литър двигател, но е с около 300-400kg по-лек.Е вярно 3 цилиндров. Трябва да се покара, за да се види.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Жалко за хубавите стари спей стари,.. това чудо сега само загрозява името, а до колко конкуретни марки и модели точно в този клас са най-много, за здраво може и да е здраво, за икономично може, то и колта е икономичен ако знаеш как да го караш икономично, но до там всичко останало е направо без думи ;) , не е лоша колата ама ако годината сега е 1984 а ние стъпваме в 2014. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Днес имах удоволствието да седна в Спейс Стар и да придобия преки впечатления от модела. Първо името не му подхожда с това съм съгласен с вас, но всичко останало ми хареса в автомобила. Това е кола в ниския клас, замислена като икономична и удобна градска кола. Има доста място вътре и на мен ми беше горе-долу комфортна на шофюорското място. Казвам горе долу, защото съм дълъг 1.93 см., между тавана и главата ми имаше 4 пръста, но за съжаление с краката е малко трудно. Качество на изработка е чудесно за нисък ценови клас автомобил, и сравен с вложените материали в други модели (Опел Адам, Грей Уол Волекс, Пежо не знам си колко и 6), Миража си е лидер според мен. Утре ще имам възможност и да го покарам и ще напиша впечатленията си от динамиката на 1.2 мотороа със CVT кутията.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Определено дизайна и името не се съпоставят по нищо със стария Space Star. Сигурно е добра кола, но наистина заслужава емблемата на Colt.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...