Премини към съдържание

Хелп плс!


Препоръчано мнение

Хора нийд хелп :icon_crying: .... мн странно нещо ми се случи вчера,та ... нямах ток защото колата беше замръзена за около година .. взимам акомулатор 60 ампера слагам го паля 3-4 пъти няма проблем всичко ток ... обаче след 4-5 палене умря ... не искаше даже и да завърти ... върнахме 60 ампетовия акомулатор и на старата кола запали веднага :blink: .. при което викнах да ми дадът док ... дават ми от 100 ампера с 780 стартов ток при което пак не иска да запали .. ?? :blink: дали е възможно да е от стартера??? ако някой има идеа какво може да е да помага плс :worthy: ... също така ако някой има джанти с 4 болта да пише че ми трябват :) а забравих да кажа колицата е галант 93г.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

какво др може да е ???

 

Откачи по-тънката жица от стартера и виж дали идват 12в на нея като цъкаш да палиш. Измери с мултицет какво е съпротивлението между минуса на акумулатора и мотора - не тр. да има никакво. Провери тези две неща и пиши пак.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Дай малко подробности колега, като завъртиш да палиш, лампите на таблото замижават ли, чува ли се щракане от шалтера на стартера или изобщо никаква реакция няма, ако кажеш по точно как се държи колата - може и да те упътим какво да направиш.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

какво др може да е ???

Аз съм имал случай с спукана глава - изтича водата от там в 3ти цилиндър и не иска да врътне после и грам при опит за палене. Колата работеше, спира се до магазина и при опит да си тръгнеш... греда :icon_doh:

Това според мен е най-лошия случай и дано не е това... просто споделям мнение... може да е всичко :)

Редактирано от zexer
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мен в подземния паркинг на мола ми изпатка стартера - заминала си втулката и става късо между полюсите. Чак минуса на акумулатора беше изяден :icon_blush: Колега, защо не бутнете колата? Стартер върти ли изобщо?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...