Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

tintovs

Потребител
  • От него общо

    23
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Галант '94г 6А12/ каризма 99г

tintovs's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. tintovs

    Проблем с Carisma 1.8 GDI

    Здравейте!! Да не отварям нова тема с проблем с каризма 99г. чек-а светна. Но се случи на 2-пъти за 1 седмици и то като карам и мина над 3000-3500 об. (случи ми се на изпреварване) светва чек намаля мощноста и гасне колата. Спирам изклучвам паля и няма проблем, но карам не повече от 3000 об. точно пред празнично не е ходила още на диагностика. Дросел сменях преди полвин година.
  2. tintovs

    Джанти с гуми

    Останаха само джантите ако някой иска ... 150 лв
  3. Колеги от къде мога да си намеря пружинка за заден спирачен апарат (държи жилото на ръчната спирачка за апарата) ако някои продава да се обади. Не ми трябва целия апарат. Благодаря
  4. колеги ако на някой му харесат да пише.. https://www.olx.bg/ad/vredestein-zimni-gumi-s-dzhanti-za-mitsubishi-195-65-15-ID72BG3.html#e688b0b6a1 от галант, но са ми високички за каризмата
  5. Голям смях падна като обяснявах в сервиза за този "феномен над 3000 об.". покараха я малко и .... Почистиха с тел един отдушник от климатика или там нещо ... и за сега го няма явно се беше запушило нещо по системата.
  6. колега дали имаш ел.дпоселова клапа за каризма 99г(фейс)

  7. колега имаш ли още изостанали части от каризмата>>>

  8. Здравейте!!! Странен шум в Каризмата-ми 99г фейслифт , когато вдигна от 3000 оборота нагоре започва да се чува шум на "бълбукане" от пред пред волана Все едно някой пуска чешмата и тече вода, не губя антефриз климатроника работи парно си работи. (не знам дали има значение, но има печка колата която не знам дали работи) скоро си купих колата и тепърва са запознавам с "нея"
  9. tintovs

    каризма 97 и 2000г.

    Това исках да разбера, визуално без vin или талон няма начин да се разбере. За фейслифта не споря виждал съм го. Благодаря.
  10. tintovs

    каризма 97 и 2000г.

    Нещо не мога да го оформя точно този въпрос. Дал съм пример с 2 коли едната пише, че е 97 другата 2000г освен датата на регистрация имали разлика в двигател ходова час (като играта открийте разликите ) 2-те една до друга като ги погледнете може ли да кажете -тази е 97
  11. Колеги как да разпозная на снимка разлика или трябва да търся документ????? Ще си купя скоро каризма решил съм за рд-то да сия я подаря Харесах една 2000г страхотна ама много път до там и още я обмислям, но има още 2 ж блзос с др фейс. ето ги.... http://www.cars.bg/c1550810 2000г пише уж нормална даже хора я гледаха става, но излиза http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11459352161688738&slink=ddjxf4 е аз как да преценя, че първата е 2000 ката са ми еднакви. Какво трябва да гледам???? 1-во дай талон и после ще говорим или ????
  12. Здравейте колеги!! Реших да сменя Галанчето и съм си харесал една Каризма в РУСЕ. Не разбирам много от коли, но 3–та сменям и все японска искам да е. Та Въпроса ми е къде в Русе да отида да ми направят оглед и диагностика на тази кола ако може адрес и телефон на сервиза (за последно съм бил в Русе преди 20г.)да ползвам карта да си запиша час и те така. Carizma GDI 1.8.. Благодаря предварително.
  13. tintovs

    Лампа на таблото светна?

    ""В интерес на истина от море се връщах може на колата да и липсва и да иска още да стои там "" Намерих в нета подобна, само че там е с някакви индекси аз нямам такива, но общо взето пише че е за ниво на масло а преди 6-7000км е сменяно. http://dashboardsymbols.com/2012/08/engine-oil-sensor-and-level-indicators/ А сега от време на време виждам с "мъка" че слабо светва, (много бледо почти незабелижимо ) ако се вгледаш много внимателно. Дали замасява? но не знам къде трябва да е този датчик. вчера си святкаше... и като изклуча от скорост и пак вклуча спира.
  14. tintovs

    Лампа на таблото светна?

    това беше 1-во което проверих. Щеката показва почти мах. вода има течност за спирачки има, хидравлика има .... не знам както си карам и светва - изключвам от скорост и изгася и така 2-3 пъти и сега вече 200 км. не е светнала
  15. Колеги имам следния въпрос. Търся я по форуми но не откривам. Светна ми жълта лампа с вълничка и капка. ЗА КАКВО СЛУЖИ масло или спирачки е??? Галант 6а12 6V24 Благодаря.
×
×
  • Създаване...