Премини към съдържание

smeh4o

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

За smeh4o

  • Рожден ден 01/16/1987

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant 94 V6 2.0

Интернет контакт

  • Skype
    cskaole87

smeh4o's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

-1

Репутация

  1. smeh4o

    Хелп плс!

    какво др може да е ???
  2. smeh4o

    Хелп плс!

    Хора нийд хелп :icon_crying: .... мн странно нещо ми се случи вчера,та ... нямах ток защото колата беше замръзена за около година .. взимам акомулатор 60 ампера слагам го паля 3-4 пъти няма проблем всичко ток ... обаче след 4-5 палене умря ... не искаше даже и да завърти ... върнахме 60 ампетовия акомулатор и на старата кола запали веднага :blink: .. при което викнах да ми дадът док ... дават ми от 100 ампера с 780 стартов ток при което пак не иска да запали .. ?? :blink: дали е възможно да е от стартера??? ако някой има идеа какво може да е да помага плс :worthy: ... също така ако някой има джанти с 4 болта да пише че ми трябват а забравих да кажа колицата е галант 93г.
  3. smeh4o

    светна лампата(check-eng)

    Здравейте колеги И аз имам този проблем но при мен се получи по мн нелеп начин ..когато взех галанта 94 ..реших да я заведа в митсубиши и от там се оказа че имам за смяна дросова капа сложиха ми от някаква др кола 2 употреба и от тогава почна проблема с лампичката дами свети .. върнах се и те ми казаха че било от компютара и да направя далаверката с минуса на акомулатора стана и след 20 км пак светна и от тогава си ми свети докато не изкл минуса ако имате представа от какво е ще съм благодарен
  4. smeh4o

    брутално тропане

    Ми аз не разбирам но ми казаха че газовите са били по добре за нея но нз .. и не неса от евро 07 там ми казаха 128лв за маслени и 136лв за газови или обратното не съм сигурен но аз ги зимам от мои човек и ми ги дава с отстъпка иначе вие какви предлагате ?? колко пари ??
  5. smeh4o

    брутално тропане

    оффф сиг. е така но аз ще видя и тампоните за всеки случаи ... но инче намерих амортисьори за 150лв и двата задни на Токико някакви мнения за тях имате ли ???
  6. Много са за тези пари зимам лети !!

  7. 200 лв продавам железни

  8. smeh4o

    брутално тропане

    ок това ще го видя ама въпроса е дали може от изчезването на тампоните може да се получи тази дървена возия и тропането защото както казах се получава само при мн студено време ... аз за тампоните знам те ми казаха че имам за смяна но идеата ми е че може и амортисьора ...
  9. smeh4o

    брутално тропане

    да така беше първоначално но след като стана още по студено не може да се размрази :icon_thumbdown: нз просто как стана изведнъж не знам :icon_n_dunno:
  10. smeh4o

    брутално тропане

    Благодаря ще го проверя този човек.. та тампоните лесно ще ги видя ама въпроса е дали може да не е в тях проблема ?? ами и дали е нужно да се сменя амортисьор??
  11. Колеги, когато застудя започна да се чува брутално тропане отзад ... Имам чувството, че ми е замръзнал амортисьоора. Възможно ли е или е от нещо друго, защото като ходих на ремонт от същото място се чуваше скърцане и ми казаха, че трябвало да сменям тампони на носачи и в крайна сметка не знам какво да направя . Ако някой може да помогне ще бъда много благодарен ... Или примерно да ме пратите при човек който може да го оправи и да знам за какви пари става дума .
  12. smeh4o

    Стопли се вече!

    колиги ако ще се прави цур пър викайте пишете на личен аз съм винаги за такова нещо ;)
  13. червен галант с номер 7445 на кол пазара на люлин ;)
  14. ехх няма да успея за жалост имам изпит :( много рано ако беше примерно привечер ама уви ... нищо др път . :rulez:
  15. здравейте колеги нов съм в форума и се здобих на скоро с едно галантче ще се радвам да кажете каде и кога се виждате ще се радвам да доида на някоя сбирка даже ако може и стикерчета да си зема от някои тъкмо да кажете мнение за галанта може някои да го е засичал много хора ми казват 4е е перла но не сам сигурен сива е поприцип и е с номер СА7325 :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...