Премини към съдържание

Anatoli

Потребител
  • От него общо

    476
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    2

Всичко което Anatoli е написал

  1. Благодаря на alex2511, отдавна Спейса движи с климатик.. ама съм забравил да кажа че темата е приключена!
  2. Anatoli

    Aнгренaж помощ

    Колегата, защо не си пусне номера на рамата тука. Във форума има патили глави които могат да го разчетат, ако на друго място не може да се открие нещо по него. Най-малкото което е до номера на рамата на табелата е написан и типа на двигателя, така че ако се даде всичката тази информация ще се стигне и до Цариград.
  3. Anatoli

    Аванс процесор

    При автомобили с повече от една повишаваща бобина трябва да се монтират съответния брой аванс процесори. 4G63 Rules! Освен това има ГИ със вградени аванс процесори... за съжаление моето Sequent 24, не е от тях... ама няма пък да тръгна да слагам два аванс-а или пък да си сменя ГИ, заради това. Парите от вложението съм ги избил още преди 10к км. След още 2-3 години максимум и Галанта ще е със друг собственик или за скрап. Няма нищо вечно, карайте си колите и не се вманиачавайте толкова.
  4. Здравейте търся компресор за климатика на Mitsubishi Space Runner 1996 2.0 TD Модела на компресора е Denso 10PA 15VC, със шайба за клиновиден ремък. Благодаря. За контакти: 0888284300
  5. Anatoli

    За предните дискове

    А преди да клопнеш новите водачи и т.н. , леглата на супорта почистили ги? Обезмаслител, след това да бръкнеш с нещо вътре защото 100% има мизерия? И чак след това слагаш по-малко смазка за спирачни апарати на TRW... много добра работа върши. А и те съветвам, да си направиш една лека профилактика на апаратите. Преди време давах на доверен майстор да ми направи.... но нещо май ги претупа, понеже на мен не ми е работа това. Та се наложи миналата година да си правя на ново такава профилактика, само че лично аз си ги правих и съм супер доволен, след като спирам от една и съща скорост около 100км заедно със БМВ Е39, с разликата че моя спирачен път е по дълъг с 4-5м мисля че е идеално.
  6. Виж тази обява, мисля че ще ти свърши работа. http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=31694
  7. Anatoli

    За предните дискове

    Да Анди, спират и 4-те едновременно. Кантар няма но има разпределител на спирачното усилие който се намира в дясно под модула на ABS... не се лъжете че спират първо предните после задните (както каза бачо Слави) :P Това да не е Жигула :D
  8. EA Galant със компресор бутален тип няма! Кажи и на тези да се прегледат Освен ако нямаш направи си сам, на колата което не го вярвам. Има два елемента, спирален тип, единия неподвижен другия подвижен... За това и му викат Скрол компресор.
  9. Централната част, от въздуховодите към скоростния лост.
  10. Пластмасите по централната конзола, има ли ги и от кой вариант са?
  11. Преди да тръгнете да си регулирате фаровете, вижте дали правилно са монтирани крушките. Защото неправилно монтираната крушка, променя всичко и тогава може да си регулирате цял ден без успех! Друго към горе написаното от форума на Фиат, има двусекционни фарове които са на еди рефлектор и също няма нужда да се регулира фара на дълги светлини, при нас обаче не е така, и при някой други автомобили като БМВ и пр. И последно когато ви регулират фаровете, копчето за ел.машинките на фаровете трябва да е сложено на 0, защото при натоварване на автомобила, лъча на фара се вдига, а с копчето го връщате обратно в положението което е правилно, за да не заслепяваме колегите от среща. Дано да сте разбрали какво искам да кажа. И един съвет, никога не пипам фаровете де що има врътка, може да стане положението по зле от сегашното.
  12. Anatoli

    Осветление в купето

    Колега моят е 1997г, също нямам такава екстра... затова пък накарах един познат електронкаджия да ми направи. Единствения и кусур е че не гасне веднага като подам контакт, ами според времето което съм и задал със тримера който е поставен на платката, а самата платка е голяма колкото нокътя на палеца ми Ако искаш мога да го питам дали ще направи и една и за теб, предполагам че няма да иска повече от 5-10лв. На мен пари не ми взе защото му върших услуга.
  13. Anatoli

    Осветление в купето

    Сини качулки Ако са от малките, тези трябва да ти свършат работа! Колега Large, ето така ли ти свети таблото ? http://prikachi.com/images/314/4990314o.jpg И аз съм със такива крушки, само малката не е сменена, но не ми пречи.
  14. Anatoli

    Осветление в купето

    Имаш две крушки за бутоните тип Т4, а за дисплея са пак два броя тип Т5. http://www.wardenjp.com/stores/neo2_neowedge.jpg Имай на предвид че светодиод на мястото на дисплея готов на цокъл не може да се сложи без нещо да се преправи, опитвал съм и свети хубаво, НО! Но когато пуснеш габарит, осветлението на климатроника на дисплея ти намалява, ако си с крушки, обаче като е светодиода, направо гасне, едвам се забелязва че свети. Аз си сложих бели светодиоди тип Т4 на бутоните и съм супер доволен, свети беличко като сняг без да вади очите. А на тези на дисплея си сложих обикновенни крушки със цокъл, каквито се слагат на таблата на всяка една кола, като просто им запоих крачетата към пътечките на платката. П.П.: експериментирах със няколко типа светодиоди и нито един не ми хареса как свети, на дисплея, все правеха образа на точка.
  15. Anatoli

    Осветление в купето

    Аз вече съм го измислил, осветлението на дръжките, и е без влакна, а само светодиоди от правоъгълен тип. Днеска ми донесоха светодиодите остава само да се майсторя с поставянето, но за цвят съм избрал тъмно оранжево, близко до това на стрелките на уредите. А ако това А6 е 2004, моя Гальо е 1997! Вземи А6 от 1996-97, което се води по принцип Ауди 100, и го сравни с Галанта, цялата тая червения, стил China Town, дразни окото. А да не говорим за синьо/червеното което правят на VW... блях :(
  16. Anatoli

    Осветление в купето

    Анди, биваше на толкова копчета да не сложат осветление....?!?! Галанта има 10 копчета на кръст и само тези за огледалата и ел.прозорците не светят.... (след 2000г, мисля че имаше подсветка на бутоните за ел.огледала) И не забравяй че разликата в колите е поне 10години.... Сравни модел 2000г коя да е кола с модел 1990, ако искаш ;)
  17. Anatoli

    За предните дискове

    Едни перфорирани дискове и си решаваш проблемите, дори и на 256мм, въпроса е че комплекта е към 220лв, цена клиент ;)
  18. Здрасти Алекс, пластмасите на централната конзола, на последния Галант, стандартните ли са. Знаеш бях те питал за такива с имитацията на карбон... Поздрави!
  19. Anatoli

    Да се похваля с ксенона

    По принцип, на оригиналния би-ксенон има в лупата едно елетромагнитче, което управлява една планка която се мести на горе на долу във самия прожектор. Трябва да имаш две тънки кабелчета червено и черно, черното е (-) a червеното го връзваш към кабела на крушката за дълга светлина и ще тръгне да работи. Ха сега обяснете технологията на разлепване на фара, защото аз съм отварял фар на БМВ и там беше приключение, а съм много навит да си сложа и аз едни лупички във фаровете.
  20. Ами тя масата си е на мястото, като всеки ден Друг е въпроса какво ще има на нея Ха благодаря за пожеланията и ви пожелавам да ви се връща тъпкано! :D
  21. Anatoli

    Чистачки - не чистят

    Да съгласен съм че са хубави Denso чистачките и аз съм с такива, но не мисля че проблема на колегата е в самите чистачки, все един от трите комплекта щеше да чисти. Но пак ще попитам колегата, дали е опитал да чисти стъклото със нещо, не е гаранция че може да е проблема в самото рамо, разбира се не е и изключено. Направи проба и вземи рамото от колега с друг Галант и го пробвай... виж как ще е тогава 100% ще си наясно какво става. А по въпроса със това колко са скъпи, Denso чистачките, не мисля че са пък толкова, на нормални цени са си... около 45 кинта за комплект.
  22. Anatoli

    Чистачки - не чистят

    И все на едно и също място ли не чистят? Пробвали да измиеш стъклото със някакъв препарат, дори и обикновен за стъкла?
  23. Да наистина филтъра донор е от БМВ Е46, а самият номер му е PCK8053 COOPERSFIAAM, клиентската цена във някой магазини е 36лв, а факта че става за два пъти е много положителен от финансова гледна точка. А първия ми опит беше не моята кола със филтър от активен въглен за Opel Corsa C, но със този от БМВ става по-добре, ако искате мога да пусна малко снимки, защото моя все още не е подменян, а при мене остана другата част от филтъра който е сложен и на Любо , така че ми предстои да го сменя идните дни + третиране на климатичния радиатор със антибактериален спрей. П.П.:май омазахме темата, за което съжалявам
  24. Мерси Любо! Нямаше нужда, за мене е приятно когато има с кого да обменя малко опит по любимите машини. Обаче забрави за още нещо.... тръбичката за конденза.... твоята вече не е http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif , но това е само голям плюс, защото повече няма да се задръства, а и едната причина да се задръстват са боклуците които влизат вътре покрай оригиналния филтър. Но тъй като ти вече не си с него няма да имаш тези проблеми. Наистина съжалявам че при теб няма голям резултат от интервенцията която направихме, но сам се обеди след това колко по добре изстудява климатика.. Що се отнася до моя подобен случай, от последния път от както се чухме по телефона, до момента имам само едно единствено включване с удар, наистина нещата отиват към съединител, твоят седеше доста необичайно. А до колкото си спомням моя, беше равен от всички страни. Поздрави!
  25. И да има, пак не помага, оригиналния и който и да е не застава точно срещу дупката от вентилатора. Пролуката която се получава, обдухва радиатора на модула за управление на самия вентилатор... поставяйки част от филтъра с активен въглен, точно срещу отвора от вентилатора, напълно покрива и дори и зад Икарус да карам, не си обръщам клапата вън/вътре на циркулация Любо може да каже, дали има ефект на него също го приложихме метода
×
×
  • Създаване...