Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Никой ли не се вълнува от случващото се в държавата?


Препоръчано мнение

  • Отговори 231
  • Създадена
  • Отговор:

Най-активни потребители в тази тема

Тук, мисля, са казани доста истини. А последният абзац е /според мен/ посоката, която трябва да се поеме.

http://argumenti-bg.com/18752/elenko-angelov-politikata-e-instrument-za-prodalzhavane-na-statukvoto/

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Странна влакова композиция пристигна тази сутрин на жп гарата в Бургас. Локомотив с един вагон докара хората по линията от Нова Загора до Бургас.
От самия вагон пък излязоха огромен брой пътници. Малко след това стана ясно , че в него са се возели 200 души. Това е три пъти повече от допустимата бройка и е сериозно нарушение на мерките за безопасност.

 

http://news.ibox.bg/news/id_1880410231

Редактирано от vladimirov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

"Не вярвам в ГЕРБ, но силно вярвам в герба” докара на Мишо Шамара досъдебно производство. Управляващи и представителите им в съдебната власт бързо скалъпиха обвинение срещу рапърите Мишо Шамара и Сарафа, притеснени от песента им ”Бяло, зелено, червено”.Абсурдното в случая е, че досега прокуратурата не се самосезира за огромните политически и публични скандали като разпространените на флашки записи от разговори, в които Борисов упражнява протекция над сивия сектор и остана сляпа и глуха за безпрецедентната търговия с влияние на министри и депутати от ГЕРБ. Не чухме нищо от нея и за неправомерното използване на правителствения самолет и за много други. Така че нека управляващите не се крият зад независимостта на съдебната система, което е основния повод за продължаващия мониторинг над България.

 

Комплексарската реакция на властта е искрена проява на паника и на абсолютна неспособност да се изправи срещу истинските си опоненти. Вместо да застанат и отговорят на тежките обвинения, които председателят на ГОРД и член на Европейския парламент Слави Бинев отправи към управляващите и в частност към Борисов, те се уплашиха и се скриха от над десет хиляди български граждани, които поискаха оставката на премиера пред Министерския съвет. Вместо това погнаха певците, на които не им се отдава да величаят като Веско Маринов управляващите. За пореден път Борисов компенсира безсилието си с натиск и репресии упражнявани и чрез медиите, доказвайки отново, че смелостта му стига до там да се прави на мъж пред журналистки и певци, а изпитва панически страх да се изправи пред истински опонент. А онези медии, които защитават свободата на словото, са точно тези, които изопачиха протеста на българите в Деня на Независимостта и не посмяха да прочетат дори една точка от Декларацията, която Бинев изчете пред Министерския съвет. Под натиска на Диктатора, нито една телевизия не се осмели да попита защо тези (ще използвам техния израз, с който се опитаха да скрият размера на протеста), „хиляди” български граждани поискаха оставката на правителството в центъра на София, какви са техните мотиви, какво предлагат? Никой, нито лидера, нито който и да било от ГОРД, бе поканен в сутрешните емисии или в друг политически и обществен анализ, а напротив – продължи присъствието на тези срещу които бе насочен протеста. Така че и за свободата на словото нека не отваряме дума, защото тя не може да бъде избирателна - ние я даваме на всички, но не и на тези! Мъдрите хора казват, че всеки човек е един космос, един свят, а в България хиляди български граждани са ... невидими за премиера и медиите. Дори Националната телевизия, която се издържа от парите на тези „невидими” хора не показа шествието от страх, че Борисов ще им спре субсидията. Е, сега ще се наложи тъй като ние от ГОРД сезирахме европейските партньори на България за пошлостта на управлението, за натиска над националните медии, за контрола и манипулацията на европейските средства, които се разходват за личен ПР на един страхлив човек и на фирми близки до него, тъй като не вярваме на бързата намеса на СЕМ.

 

 

Правила на форума:

2. Забраняват се расистки, порнографски, политически материали и статии, снимки с голота във форума и чата

Редактирано от somalietsa
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е затворена за допълнителни отговори.

×
×
  • Създаване...