Премини към съдържание

Aйдеее на новия Лансер


thedivine

Препоръчано мнение

Новото Санта Фе е с 5-годишна гаранция, един близък го има и мога да го попитам какви неща му покрива. Дано Хюндай да прокарат "пътека" за такъв сорт гаранции, че да може и в България да си купуваме (дай боже) новите Митцута също с такава. :icon_thumbup:

:rulez:

Само незнам как европейските автомобили продават като щури с тази двегодишна гаранция :icon_hmm: Ако наистина влязат автомобили на реални цени с 5 годишна ще бъде страхотно.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...
  • Отговори 84
  • Създадена
  • Отговор:

Най-активни потребители в тази тема

Най-активни потребители в тази тема

Публикувани изображения

  • преди 1 месец ...

Между другото, много форуми четох и всички казват, че интериорът на новите Лансъри е покъртителен... евтина пластмаса, грозноват (за това и аз съм съгласен), на места не пасват нещата (това е 100% вярно и за моят Space Star)... не съм никога бил фен на кожата и дървото (или имитациите му), но съм съгласен, че вътрешният комфорт е нещо, над което цялата марка може да поработи... не може да изкарваш такива перфектни двигатели и после да се излагаш с неща като лош интериор. Да взимат пример от Хонда :Р

 

Иначе финалната версия на евото не ми харесва също особено... не знам защо нямат смелост да изкарат прототипа 1 към 1 (макар и да си казаха, че неща като колелата и решетки и т.н. са само за презентацията)...

 

Като цяло марката върви в правилна посока, но има още много работа. Само сега с тези "моторни обединения" да не вземат да развалят и агрегатите :) (пепел ми на устата)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло интериора на :mitsu-smiley: е доста семпъл. Наистина повече, отколкото трябва. Незнам дали материалите са евтини, аз нямам такива наблюдения, но малко изостават от тенденциите да има повече детайли и копчалъци.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Понеже ви чета мненията с голям интерес..да ви попитам какво точно искате от лансера...интериора му бил грозен, семпъл..с пластмаси и т.н. ...особено сравнението с хондата :mad: За мене тази кола си е много красива и вътре и отвън. :mitsu-smiley: :first:Не забравяите че все пак това не е лимозина а кола от среден клас! Особено за цената която евентуално весеки бъдещ собственик ще брои за нея,смятам, че си е много хубава! :icon_clap: :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За какво са ти много копчалъци и т.н., колкото е по опростено- толкова по добре!!!! А и не забравяй, че и цената се вдига, ако струва 50-60 бона колко хора ще си купят?

BMW7 серия като е много натокана, заради този джойстик знаеш ли колко катастрофи има? :))) Аз лично предпочитам да ми е по изчистено таблото, без излишни копчалъци, все пак е кола, а не самолет! :)))

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И все пак не би било лошо да е малко повече като самолет. По принцип мицките се водят коли за каране. Като такива би трябвало да се обръща повече внимание на шофьора и на уредите пред него. Например в Колта много ме дразни, че няма стрелка за t на водата. Всеки е виждал шофьорското място на Саабите с невероятно много уреди, взаимствана от самолетните кабини. Затова Яриса за мен не е кола, защото отпред пред водача няма нищо, само един дисплей в центъра на таблото до стъклото. Новия Сивик пък е направо невероятен. Японските коли имат славата на машини с доста добър и сложен вътрешен вид, нещо, което не важи съвсем за :mitsu-smiley: .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създаване...