Премини към съдържание

Любов от пръв поглед


Finci

Препоръчано мнение

Здравейте,

 

От около месец съм собственик на Galant 2.5 V24, но не бързах да го представям във форума. Причината беше, че исках първо да продам автомобила който ме накара да се влюбя в любимата марка, а именно Mitsubishi Carisma. След като продажбата на Carisma-та вече е факт, ето че дойде време да съобщя за новата страст.

Всичко стана много набързо. Излизаш за една бира с приятел и се прибираш болен, влюбен или нещо такова. Чувството е онова, когато стомаха ти става на топка и не те свърта на едно място, а мислите ти са все там и неможеш да се отскубнеш от тях.

И така, след като бях излязал за една биричка и приятелска раздумка, на масата ми бе зададен въпроса "Искаш ли да видиш едно МИЦУБИШИ". Предполагам че няма човек от форума който би отказал токова нещо, и така се стигна до момента в който видях неодушевен предмет в който можеш да се влюбиш като в собственото си дете. Разбира се той е неодушевен до момета в който стане част от теб и душата ти, и този момент за мен бе настъпил............. Представете си че сте видяли нещо, и в следващият момент забравяте за всичко останало, оставаш само ти и нещото. Аз го наричам ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД.

Никога не съм разбирал кой знае колко от автомобили, но водещо при мен винаги е било, автомобилът който притежаваш да ти харесва и да ти "служи" вярно. Първото се случи в момента в който го видях, а за второто съм сигурен. Последваха ден, два на аритметики, които като се замисля не си заслужаваха с оглед на това че става въпрос за нещо което ще ти донесе такова удоволствие, което човек изпитва много рядко в живота си. И така, аз и един прекрасен Galant съжителстваме заедно от един месец.

Не е необходимо да ви давам информация за екстри и данни на Galant-a защото вие ги знаете много по-добре от мен. Може би трябва да спомена че е комби, и че не е с кожен салон.

Снимките които имам са само от момента в който се влюбих, и от момента в който вече бяхме разбрали че сме един за другhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

http://picasaweb.goo...344002807373266

 

Тук искам да спомена и се надявам, че всеки един от нас в този форум живее, и изживява насладата, и удоволствието от това, че притежава автомобилът, който сам по себе си е създаден именно за него. Аз открих моя..............

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега, и Аз така горе долу си го харесах веднага :) ама преди това бях карал само с по слабите мотори де ...

но добре е,че не си изневерил на марката :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

"Айдеееее, още един се ожени" http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif . Със здраве да я караш колега и все така с кеф и безаварийно.

 

 

Честито и от мен, ма тя тая работа вече на голяма болест прилича... Чак се смутих.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен, градски!

 

Скоро не бях чел толкова вълнуващо описание на "любов от пръв поглед" !

Следи темата за срещи на Плевенчани, ще се радваме да го видим на живо следващия път!

Добре дошъл при пристрастените!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито, колега!:drinks:

......................

Само гледай, жена ти да не види това ти любовно писмо, че........

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, честито - Мицу-то ти е много хубаво, красиво и внушително - да си го караш с голям кеф, дълго и безаварийно! :mitsu-smiley: :icon_clap:

Е-е-ех, ... кога ли и аз ще скътам парици да се "взема" с една такава хубавица .... :icon_n_king:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ееее отдавна не бях чел такова описание на автомобил- :icon_thumbup: ама щом е за нашата марка :mitsu-smiley: може,вече си част от нашта секта-честито.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен колега, аз съм сравнително нов тук, но имам моя Галант от горе долу седмица. Знам за какво говориш,

защото аз дебнех за моята хубавица може би половин година докато я намеря ;) Много безаварийни и само така да си я глезиш ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...