Премини към съдържание

TheRedOne

Потребител
  • От него общо

    55
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което TheRedOne е написал

  1. TheRedOne

    Galant 2.0 Sport Edition

    Колега, предната броня и предния капак?
  2. Ей, време е и аз да се включа, че изпуснах бая сбирки.
  3. Аз също съм доволен от Митака. Там си сменях ремъците миналата година и днес пак там си смених маслото и филтрите. Направи ми и дефектовка на предницата, че там нещата много са се разсъхнали (баси за една година и се разказа играта...), но това е друга тема. Сега търся къде рециклират носачи във Варна. :please:
  4. TheRedOne

    Скъсана мека връзка

    Аз пък си взех мека връзка от Слави, май от оня Галант на 80-тина хиляди км, брат ми я намести с малко корекции, защото не беше съвсем същата и засега няма проблеми. А самата връзка изглеждаше като нова, така че и варианта "втора употреба" не е за пренебрегване.
  5. Сори, баси всичко се окъка :icon_n_furious: А как се бях навил, не е истина! Даже и транспорт си намерих... Ех, дано се забавлявате, аз ще си налея едно дълбоко без лед с малко "гюрултия " :icon_rock: и така... Ай, наздраве!
  6. Един брой без преспиване от мен :drinks:
  7. TheRedOne

    имам си любима

    Верно беше гот и благодаря за биричката и екстремното кръгче :drinks:
  8. Т'ва е нещо като: "след час съм при теб" :plane:
  9. Тоя тип почти винаги успява да ме накара да си загубя ума по някоя кола.
  10. Хайде, да ти е честита новата придобивка! Брей, много бързо се пълни инфекциозното, хич не ми се мисли докъде ще я докараме
  11. Ех, дано да съм във Варна, та да намина. Щото откога се каня...
  12. TheRedOne

    имам си любима

    Ами, честито и от мен. Тая колица май ще случи на стопанка :icon_thumbup: Само весели пътувания с нея ти пожелавам!
  13. TheRedOne

    Фарове

    Абсолютно, аз съм "ЗА" с двете ръце, само колегите, дето се вихрят на британския пазар да не ми се сърдят много :drinks:
  14. Е, май дойде момента и аз да благодаря за "+"-чето.
  15. TheRedOne

    Моля за помощ :)

    Пак ще кажа, че: "Поне за мен това беше достатъчно да оправдае емоционалният ми избор." :beer:
  16. Ето още един мераклия да види това чудо :please:
  17. Как нормално? Моето за 7х не беше мръднало и милиметър.
  18. TheRedOne

    Моля за помощ :)

    Що си мисля, че нямаше да е Акорд (рационално), а нещо друго (емоционално) :good: Осен това не знам какво имаш предвид яко, но ако съвпада с моето разбиране за яко, то няма кола, която да е нечуплива. Като моят любим брат, дето "на втора вдига 130 и има още, ама малко", пък после "шестака на Е30 не е от най-държеливите, щото му се пукала лесно главата" :icon_hammering: За да бъде една такава оценка напълно обективна, трябва няколко автомобила да бъдат поставени при еднакви условия за еднакъв период и едва тогава да се вадят изводи. Другият вариант е да се правят изводи на база достатъчно широка извадка, нещо което предлагат някои западни институти. А според тях, доколкото съм запознат (нека някой ме поправи, ако не съм прав), Галанта далеч не е от най-чупливите коли. Поне за мен това беше достатъчно да оправдае емоционалният ми избор. :icon_rock:
  19. Така, вече явно си научил, че Галанта има голям апетит, ако стрелката мине 13.00h или постоянно натискаш рязко газта, което е абсолютно нормално за млади хора с нормални количества тестостерон. Иначе, ако си по-нежен с най-десния педал доста по-рядко навестяваш бензинджийниците.
  20. TheRedOne

    Моля за помощ :)

    И в крайна сметка докъде стигна с избора?
  21. И аз така си мислех... На служебната (Авенсис '99) датчика и е прецакан и скоростомера и километража не мърдат въобще, докато един ден като дадох на контакт стрелката на скоростомера се завъртя до последно, а километража навъртя към 70-тина километра за две минути :plane: . После я изключих от контакт и досега не са мръднали и милиметър. Така, че не се знае. Е, за didipov би било по-добре аз да бъркам, което му и желая!
  22. TheRedOne

    Любов от пръв поглед

    Добре дошъл при заразените :icon_n_gora: Добре изглежда изгората ти. Със здраве да си я караш!
  23. Честито, колега! Много безаварийни километри по приятни дестинации. Относно горивото, няма да намериш такова, с което да върви колкото искаш и да харчи колкото искаш. Истината, според мен е, че не е важно точно къде и какво зареждаш По-голямо значение има дали регионалната управа на конкретната бензинджийница позволява някои конкретни манипулации с горивото. Та така! Още веднъж честито!
×
×
  • Създаване...