Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

mmaanekena

Потребител
  • От него общо

    308
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което mmaanekena е написал

  1. Здр.колеги,ще използвам тази тема да не отварям нова. Търся да закупя копчето за ел.огледалата от фейслифтов Галант,вече видях че само те са с подсветка. Предложения на Л.С. Благодаря
  2. Дисковете и накладките са АТЕ,но не намерих 26мм дебели дискове 294 мм. Аз си ги боядисвах,смених и спирачната течност,старата беше 'тъмна бира',мисля си че 'нередовната' смяна на течност може да причинява проблема с 'кантара' за задните спирачки.
  3. Здр.колеги,благодарение на тази препоръка от Вики,и автора на темата Крум....мога и аз да се похваля с 'големи' предни дискове и спирачки. Като улегнат накладките към дисковете....ще пиша за отзиви,засега спират отлично. http://mmaanekena.snimka.bg/automobiles/galant-ea.716035.38632736 http://mmaanekena.snimka.bg/automobiles/galant-ea.716035.38632737 Имам 2 въпроса около спирачките,моите спирачни апарати са 2бутални,има ли от Аутлендър 1бутални апарати? Никъде не видях 26мм дебели дискове за Аутлендър,има ли въобще такива? Още 1 въпрос....има ли модел на Мицубиши с подсветка на ключа за ел.огледала?
  4. ЧРД. Вики с пожелание за много късмет,много здраве и споделена любов. :drinks:
  5. Здр.колеги,доколкото разбрах този филтър https://www.autodoc.bg/bosch/1188261 може да се напасне на кутията на оригиналния поленов филтър,и така да бъде с активен въглен. Как се 'закрепя' филтъра от БМВ на кутията,лепи ли се или само се поставя вътре в кутията? Ако някой има снимки на 'процедурата'......ще може ли да ги сподели?
  6. ЧРД Вики,да си жив и здрав,много щастие,любов,късмет и пари.
  7. В крайна сметка купих тази бобина и я монтирах...колата вече пали и върви. https://www.spectromatic.net/bg/product/42942/h3t04171-bobina-mitsubishi-diamond-fb0085.html Доставката от Ауто Док е 20лв....ама идва директно от Берлин,чаках 10 дена да ми дойдат повдигачите и комплект всички гарнитури за капаците на главите.
  8. Благодаря за отговора.... и моя Галант е 6а13. https://www.autodoc.bg/janmor/7739384 Има ли отзиви за тази марка бобини......дали са хубави? :icon_hmm:
  9. Здр.колеги,пиша в тази тема да не отварям нова,и така в неделя Галанта както работеше.....загасна и не иска вече да запали. Както и се съмнявах.....оказа се изгоряла бобина на запалването,някой ако има за продаване работеща и читава бобина за Галант да пише на Л.С или на 0878 54 34 74 Наско. Ще помоля ако знаете парт номера на бобината да я пишете в темата.
  10. Колеги,за всички които потвърдиха,Мицу срещата отново ще е на 26.12.2016 запазих маса на мое име в Мечо Ухо след 18ч. Ще се видим там.
  11. Колеги,искате ли тази година на 26.12.2016 отново да си направим 'предновогодишна' среща на :mitsu-smiley: в Смолян.
  12. Приятно изкараване в Гърция адаш,тогава ще направим срещата по нататък.
  13. Здр.колеги,какво ще кажете за среща около 22.09.тогава пак има 4 почивни дни :icon_hmm:
  14. Само да не е около 6 септември,че съм много зает тогава,следващите уикенди става.
  15. Честит рожден ден Светльо,на първо място да си жив и здрав,а на второ каквото си пожелаеш да се сбъдне! :drinks:
  16. mmaanekena

    Чува се странно чукане

    Здр.колеги,дойде и моя ред да пиша във 'вечната' тема за повдигачите,ще трябва да ги сменям напролет....чукат си с всякакво масло. Вече звънях в 3 магазина....и няма кой да ги достави,имате ли инфо откъде мога да си ги закупя,някой сменял ли ги е през последните 2 години? Благодаря на всички отзовали се
  17. mmaanekena

    ЧРД mario64

    ЧРД Марио,жив и здрав,много щастие,късмет и берекет. :drinks:
  18. Колеги,вече запазих маса в Мечо Ухо (както пожелахте) на 26.12 за 19 часа на мое име. Така че ще се видим там.
  19. Заведението е най малкия проблем,ще го уредим,виж се с Крум по Чепеларе и го покани на срещата.
  20. Здравейте на всички Смолянски :mitsu-smiley: ,какво ще кажете за една предновогодишна среща на 26.12.2015г от 19 часа? Мястото ще го уточним допълнително.....може в Смолян,може и в Чепеларе ?
  21. Браво Стайер,красив е Галанта ти :icon_thumbup: Можеш ли да ни кажеш как в Русия Галанти с двигател 2.5 В6-163 коня,ги правите по 200 коня,какво точно се сменя,колко е работата по двигателя и колко пари излизат тези допълнителни 40 конски сили ?
  22. mmaanekena

    Единия стоп не свети

    Здр.колеги,карах зад този Галант и направих снимки на 'стоп светлините',хареса ми идеята на колегата заедно да светят 2 крушки при натисната спирачка(2та е светлината за мъгла),та се заемам да го направя и на моя Галант. Въпрос към Любо Димитров,Светльо,и всички колеги които 'чаткат' от ел.инсталацията на Галанта.....как може да се направи секцията за мъгла да свети хем на спирачка,хем да си свети при гъста мъгла,мисля си за крушка с 2 светлини,или ще трябват още кабели до секцията? Поздрави... http://mmaanekena.snimka.bg/automobiles/galant-ea.716035.35929391
  23. Вече говорих с Крум и писах на Ради,ще дойдем и ние с жената. ПП. Ако има недостиг с местата в това заведение,да се обадим в 'Рибката' да ни запазят там места.
  24. Здр. градски,би ли споделил как е сега спирането на Галанта с ВР-ските спирачни комплекти,как се държат спирачките по магистралата с висока скорост,и естествено по 'нашия' район с наклоните?
  25. Честит рожден ден Вальо! Много здраве,щастие,любов и късмет от нашата :mitsu-smiley: дружина, А другото – от магазина!
×
×
  • Създаване...