Премини към съдържание

steliyan

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което steliyan е написал

  1. сервиз CHEK IN в Аспарухово ,мисля че ще ти разрешат проблема
  2. steliyan

    Въпрос за съединител

    Бихте ли ми казали моят съединител от кой модел е 225мм или 215мм,номера на VIN JMBSNEA2AVZ000107,и приблизителна цена.
  3. Комплекта включва всички гумички за спирачния апарат и малко грес,аз купих някакви испански по 10 лева комплекта,оригиналните мисля,че бяха 26 лв. но трябваше да чакам за доставка и рискувах с тези,засега са ок
  4. Направи си профилактика на спирачните апарати и тогава ги изправяй. Аз първо си купих нови и след 1500 км почнаха да тресат,тогава купих ремонтни комплекти отремонтирах спирачните апарати,престъргах дисковете и вече 12000 км нямам грижи.
  5. Защо не рециклираш твоя апарат,като купиш втора употреба пак трябва да прегледаш
  6. Аз също слагах ГИ при този зад китайската стена,вече над 15 хиляди не съм имал никакви проблеми.
  7. steliyan

    Проблем с ABS-a

    счупена гривна на ABS
  8. Здравей,да ти се намират читави кабели за свещите за галант EA2A
  9. steliyan

    Свири до скорост 40 км/ч

    Погледни си демпферната шайба,при мен като се скъса и започнаха да просвирват ремъците като работи на място и при ниска скорост,но най-вече като подам газ изсвирват и след това спират.
  10. Аз съм с ФОБОС от 1 година и 16 х.км,до тук не съм имал никакви проблеми,сложих го във Варна,и в какви сервизи сервизи се набутвате,че ви е такова мнението за Варненските майстори,незнам!
  11. И Аз имах същият проблем със първото стартиране на двигатела,сложих добавка STP за почистване на дюзите от шел и вече 2 седмици нямам грижи
  12. steliyan

    Климатроник

    и аз имам подобен проблем,над 1500 оборота работи перфектно,но на място на ниски обороти е само духалка,тези компресори подлежатли на ремонт и ако да колко излиза приблизително отремонтирането му?
  13. много зле на външен вид,прилича на ситроен
  14. steliyan

    Газова уредба

    Аз съм със ФОБОС от около 6 месеца и съм изключително доволен,разхода ми градско е под 11,януари ходих до Банско-разход под 8
  15. steliyan

    Задни вежди

    Веждите от нива далеч няма да станат като тези които са ГАЛАНТ,ще има много преправяне,цепене на веждите много повече заваряне и точно от наварените места ще тръгне пак ръждата,по-добре дай някой лев повече и си вземи каквито трябва вежди.
  16. steliyan

    Задни вежди

    Аз моите вежди ги смених преди 20 дни с такива за галант по 80 лева бройката,и за труд,боя и кит дадох още 220 лева,на мен ми харесва много как си е свършил работата майстора.Веждите му ги доставиха за една седмица.
  17. steliyan

    Покупка Галант

    ръжда (това никак не ме притеснява) Много трябва да те притеснява,виждал съм GALANTи направо разкапани,тотално свършили,не само веждите и праговете ами целите купета отдоло и окачването.Докато открия моето МИЦИ се мина почти година обиколих и почти цяла България,гледай много внимателно защото ръждата няма оправия.Успех и дано попаднеш на читав автомобил.
  18. Колега аз скоро имах проблем с ABSа,оказа се счупен зъб на гривната на предно дясно каре.Най-добре отиди на диагностика да ти кажат къде точно е проблема
  19. steliyan

    Спирачки галант

    В крайна сметка станали гривната от eBay на карето
  20. steliyan

    Тема за разхода

    Аз под 12/100 градско никога не съм постигал,а извънграско 7,5 по-малки резултати уви,няма :mad:
  21. steliyan

    Галант 2.0 '97 и 2,5 '99

    Здравей колега,търся демпферна шайба за галант 97 г.2000куб,136 кс,4g63
  22. Здравей,Алекс трябвами читава демпферна шайба за galant 2000 136 hp 4g63 97година
  23. Колега аз съм с EXIDE от почти година,засега съм доволен
  24. Колега мисля,че в Аспарухово при Ванко ще ти разрешат проблема с ECUто.ако искаш даи телефон да ти обясня къде се намира.
  25. steliyan

    смяна на ремъци за 2,0 4g63

    Аз си купих ремъците от DJ Tymbi и ги смених в Аспарухово при Иван Ботев,там е само със записване защото е много натоварено в сервиза но със сигорност ще останеш доволен.
×
×
  • Създаване...