Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

acioice

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

За acioice

  • Рожден ден 11/13/1977

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • ICQ
    60473608
  • Skype
    Acioice

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

acioice's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. За град Ямбол мога да препоръчам Дечо Дечев - 0888512604 , сервиза се намира във с.Веселиново работи качествено и на прилични цени. П.П. На майка ми колата я направиха перфектно.
  2. acioice

    Покупка Галант

    Видях обявата и съм очарован от колата, трябва само да се уговоря с моя майстор (да я види и тои) и ще контактна колегата за по нататъшни действия.
  3. acioice

    Покупка Галант

    Да ти кажа искам седан , да уточня имам майстор под ръка тези 1500лв ги смятам само части. АКо не ми стигнат е зле. А за гражданска и каско още 500лв ще ги извадим. Търся съвет ... Явно ще си чакам моята а междувременно ще ида да видя още някоя кола и някое дизел-че.
  4. acioice

    Покупка Галант

    А бе не е до ефтиното имам бюджет около 4 500. И си правя сметка 2 000 кола, 1 000 (газ+прехвърляне) , 1 500 ремонти по колата . Според вас това реално ли е като първоначална инвестиция за ремонт + обслужване? притесняваме да не стане 4 000 колата , 1 000 (газ+прехвърляне) , 1 500 ремонти по колата че ще ме изгонят от нас а иначе майстор има с мен като гледам коли ако не беше той досега да съм си взел вече 2-3 само че той не ги харесва. Имах предвид има ли някои колега от форума да иде да го огледа този галант да не бия път от София ако е дарак. Ако не ще се разходя да го видя. Затова и искам съвет в момента от патило. П.П. Изчетох целия форум относно галант-а ... и знам че ще си купя такава кола въпроса е да си намеря моята . Колкото по скоро толкоа по добре.
  5. acioice

    Покупка Галант

    Здравейте колеги, моята дилема стана още по голяма нещо неможах да си харесам дизел и сега гледам и бензиновите (тия които ...) сега съм пред още по голяма дилема ... чудя се да взема някоя кола като тази http://www.cars.bg/u601313 за по малко пари и да хвърля след нея още толкова да и сложа газ и да се стегне или да търся по запазена кола? какво бихте ме посъветвали? Гледам че тази кола е от Монтана има ли някои които може да иде да я погледне ...
  6. acioice

    Покупка Галант

    Здравейте, издирването на МОЯ Галант започна . Сега предстои гледане на коли докато попадна на моята. Благодаря на всичко които писаха в темата. П.П. Ако някои има нещо да добави е добре дошло
  7. acioice

    Покупка Галант

    Това с ГИ не изглежда толкова зле на по малкия мотор 2.0 ,2.5 ще ми е много голям мотора. Но определено почвам да се замислям ;) което не е добре. Но все още държа на дизел! Я ме светни какво им е скапаното на 1.9 СДИ моторите че аз карам такъв от 2 години и нямам НИКАКВИ оплаквания (ако изключим малкото коне) !
  8. acioice

    Покупка Галант

    Това много много ме радва! Явно това е поредния МИТ създадено ей така . Явно проблемите идват от зад кормилните устройства. Благодаря Като караш имаш наблюдения върху 2 дизелови галанта я сега кажи какво си има правил за това време!
  9. acioice

    Покупка Галант

    Здрасти, аз в момента карам дизел от ВАГ групата дизел (ще си спестя мнението ) . За ремонта на главата изчаквам (DJTUmbi,Mario64) да пишат. Почнах и да се замислям вече и за бензин с тези ваши .... А и колко излиза един Газов инжекцион за 2.0 или 2.5. моторите? Опитвам се да си направя сметката максимално добре
  10. acioice

    Покупка Галант

    Явно няма да е толкова лесно колкото си мислех , е аз не говоря изцяло изгнили имах предвид ръжда по веждите и праговете само (те се правят за 200-300 лв ...)
  11. acioice

    Покупка Галант

    Tова с главите и мен ме притеснява.... колко горе долу излиза един такъв ремонт на глава? В предвид че от доста време карам дизел ..... А за галанта които казваш че е пълен ЛЕШ? имаш предвид ходова част, мотор или външен вид? Моята мисъл е ако дам по малко пари (тази ако се спазари за 2 400) с 1000-1500лв ще мога ли да отремонтирам това което е нужно ?
  12. acioice

    Покупка Галант

    За Километрите е ясно че това което пише не това което е в действителност! Има ли как да се провери на колко са километрите? Примерно Шкода имат отиваш в оторизирания сервиз закачат ти я и ти казват. Аз галант ще си взема то е ясно въпроса е точно коя кола. На теб какъв разход ти дава комбинирано? Надявам се Марио или DJTumbi да драснат някои ред тук ;)
  13. acioice

    Покупка Галант

    За смяната на ремъци, ролки масло и филтри се подразбира че се прави при покупката на колата .
  14. Здравейте Колеги, преди известно време бях писал (щях да купувам Галант но ми се размина). Днес Галанта пак е на дневен РЕД. Насочил съм се към дизеловия вариант (до сега съм карал доста дизели (Пежо, Шкода)) и съм много доволен. Гледам разни обяви по сайтовете и се чудя какво да правя. Мисълта ми е дали да дам по малко пари като на тази обява http://www.cars.bg/u526071 и след това да си от ремонтирам това което е за ремонт или да взема кола за повечко пари като тази обява http://www.cars.bg/u592550 с надеждата че няма да се ремонтира. Ценовия ми диапазон е до около 4 500лв за кола за да може да останат пари и за някои ремонти. Вие какво бихте ме посъветвали? Доста изчетох във форума и това което прочетох като слаби места са : скоростна кутия (синхронизатори) двигател (пука глава) ръжда (това никак не ме притеснява) Ако нещо съм изпуснал моля да ме допълните. От прочетеното в форума разбрах че може да се очаква разход на гориво около 7-8 Л/100 (ако не е така поправете ме) комбинирано което не ме приснява. Благодаря на всички отзовали се П.П. Галант ще се купува то е ясно въпроса е кои П.П.2 Не ме убеждавайте за бензинов
  15. acioice

    Здравейте

    И аз го видях колегата че е "градски" но все пак сме българи и гледаме да таковаме дявола във въздуха и затова реших да видя какво мислят хората които имат такива коли. Още един въпрос изникна в мен като гледам разните сайтове за коли. Каква е реалната (нормалната) цена на Мицубиши Галант (не говорим за някои кошник или някоя безумно скъпа, знам че е принципно как се спазари човек)за кола в прилично състояние.
×
×
  • Създаване...