Премини към съдържание

star

Потребител
  • От него общо

    173
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

star беше най-активен на 19 февруари 2015

star има най-харесвано съдържание!

За star

  • Рожден ден 06/07/1984

Местоживеене

  • Град
    varna

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Galant 2.5 V6 97г.

star's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

3

Репутация

  1. И ние с Коки смятаме да дойдем, стига времето да е хубаво . Пишете ни и нас
  2. Здравейте колеги обръщам се към вас с молба да помогнем на едно малко дете да има така желаното детство, едно малко ангелче, което още при раждането не по-желание на природата, а по други причини е в това състояние. Криси е на 2 годинки и е с диагноза ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА нещо, което го приковава на легло за цял живот, ако не получи нужната рехабилитация и интервенции. Аз съм свидетел каква битка водят неговите родители за да може това дете да е просто едно щастливо детенце, просто това да ама не е толкова просто. Рехабилитацията му е много силова и тежка тук в бг. тя е силно ограничена и не достатъчна за да му помогне да проходи. С много усилия и упоритост майка му успя да се свърже с една клиника в Китай от където бяха одобрени и им беше изпратена покана да отидат и им бъде направен първия 4 месечен курс на лечение. За тази цел Криси се нуждае от нашата помощ. Аз не веднъж съм виждала и чувала, колко състрадателни можете да бъдете вие моите колеги за това ви моля най-сърдечно да помогнете с едно смс-че за това малко детенце. Това е линк към страничката на Крис от където можете да получите инфо за дарителките сметки, дмс номера и за самия Криси : https://www.facebook...561780064062917 За дарение чрез мобилен оператор се изпраща SMS с текст: DMS KRISI, на номер 17777. БЛАГОДАРЯ НА ВСЕКИ, КОЙТО СТАНЕ СЪПРИЧАСТЕН КЪМ НАШАТА КАУЗА!
  3. При мен инфото бързо тече Андичка ихихих как да забавя :D :icon_angel:
  4. Еееее супер, умнички сте ми, доколкото знам компа на газовото е направен да премине на газ, когато достигне 38 градуса, чакането ми в студено време е около 10 мин., а сега в топлото може би 5 мин., не знам дали тези 38 градуса не са много ще ми се да загрява по- бързо, но не знам как ще се отрази на колата. Пламка ей сега ще ги метна едно по едно да видим от къде,ще изскокне зайчето, че както е тръгнало,ще изляза егати баровката да карам на газ и бензин едновременно :D :D А и на бързо да ви споделя какъв номер ми врътна мици ония ден, аз нали и сменях лагерите на кутията и както си карам и изведнъж всички задни скорости изчезнаха 2,4,задна няма ги, еййй викам сега дебела ще стане, отивам да я види един колега Евгени и познайте едното жилце което свързва скоростната кутия със скоростния лост скъсано и от как има една гумичка,която уплътнява да няма вибрации поне така си го обяснихме, тези японци на цялата здравина дето са я спретнали, накрая са се изцепили много яко :D :D :D Айде готова е много благодаря за съветите, проблема е бил точно в това, че е работила и на газ и на бензин 3 на 3 инжектора, след като газаджията е сменял релето компа си е задал сомостоятелно настройки, а той пича не бил знаел, хубаво че сте ми умници вие, че какво щях да правя без вас :icon_blush:
  5. Здравейте колеги, от едно известно време вече прекалено дълго бих казала, моята мила галантна колица ми къса нервите, въпроса е следния имам газов инжекцион, който до преди няколко месеца беше перфектен, до момента в който един ден не запали и трябваше тъпия газаджия да смени някакво реле уж. Какво се случва след това, колата почна да яде бензинеца като луда, а газта си седи по доста време помислих,че газовото не бачка, но като си загрее колата се чува, как се включват инжекторите, да ама бензина свършва в смисъл до такава степен, че колата не може да загрее за да превключи на газ и изгасва, аз зареждам бензинец и пак той свършва а газта си седи няма свършване, закарах я на газаджията човека вика всичко точно, да ама неее, накрая ще има умъртвени газаджий ама да видим. Хайде колеги давайте идейки каква е причината, а пропуснах да кажа че няма течове миризми и някакви такива неща. :icon_blush:
  6. Здравейте колеги,с моя малък Коколин се записахме за една игра с подаръци и ни трябват вашите гласове, за един малък мици фен Ето ви линк http://www.facebook.com/magazinnovobebe?sk=app_270628646385420&app_data=1406 когато влезете във страницата трябва да я харесате и след това да гласувате с бутончето Много ви благодарим
  7. Честит рожден ден и от мен Светльо бъди жив и здрав, пожелавам ти да си същия пич какъвто до сега, все така коректен и отговорен, с лекота да постигаш целите си и много късмет за напред в живота !
  8. Ммммм да колега съгласна съм напълно с теб и аз мисля, че даването на 2 торби с пари е напълно излишна, ако можем да минен с една при положение че всичката стока все от едно място идва :D :D
  9. Много е относително напоследък дали наистина скъпото е толкова качествено, при положение, че има толкова добри и не чак толкова добри ментета, вече не знаеш за какво си даваш парите, в крайна сметка е важно да няма проблем с колата, доколкото е възможно това разбира се при все това, че не я караш на заводското и гориво, а и това че имаме шестаци не ни прави супер богати че да можем да си позволяваме газови по 2-3 хилядярки, щото да си спестим главоболията, гаранция Франция, всичко е късмет май май Тук гледам едни полски марката е АГИС доста ми ги похвалиха и като цени не са зле, та доста се замислям вече :icon_hmm:
  10. А я да ви питам чува ли ли сте за някаква система която се поставя допълнително освен газовото, за допълнително омасляване, при работа на газ, струвала към 150 лева, някой от колегите да си е слагал такова нещо, и има ли смисъл от такива допълнения. Андичка да ти кажа така лесно няма да се отървем ние, ще си изгледаме Отечествения фронт и ще си търпим мизерийката още дълго време.
  11. Да ви кажа честно аман от това В на регистрационния номер, напоследък хич не ме радва, какви 50 лв тук са с голямата брадва, ще кажеш, че не сме във Варна ами сме във холивуд, 220 лв данък и то защото е вече 14 г. а преди това 330 голям кеф и както винаги глупостите им нямат край колкото по нова и по мощна тооолкова по яко си надупен с извинение.
  12. Роскааа не саботирай, ще вземеш да стресираш колегите после кой ще ми отговаря на въпросите :giggle: Явно и най якого газово да сложа пак няма да стигне, това си е факт, защото газта ни е гадна и това си е факт, а ако искам колата да си върви както трябва трябва да се кара на бензин. Удоволствие да ти пише V на колата колега беше когато бензина беше 1,50 сега си е мазохизъм а малко преди това беше лукс. Днес посъбрах малко данни и се оказа, тук основно се работи с БРЦ, LANDIRENZO,ROMANO
  13. Андиии недей да спамиш ей момченце ( шегувам се ) Колега NSN защо си предпочел да комбинираш няколко марки пред това да си вземеш BRC примерно, сега се по разтършувах в нета има интересни предложения за газови примерно ето ви една gaz ,не знам марката колко допринася за качеството, но май най - големия фактор е майстора, не че подценявам и марката но все пак. Сега ще видя майсторите, които сте ми казали, обаче марката ми е доста голям Х :icon_hmm: :icon_hmm: Аз така исках от тати бензиностанция за рождения ден, ама на няма и няма :D :D А какъв прецак е с данъците за тази кола ей това ми е най голямата болка егатиии данъка егати чудото, и то сега ако не си го платил няма технически преглед от там не ти важи и гражданската при удар в който си виновен ти.
  14. Младежи браво на вас, докато се разберете за тези Газове :D :D , кой бил по лек кой по тежък ще изпишем темата, така като гледам за една година ехеее колко добри газаджий са се навъдили из Варна, само после да не ми светка чека през 5 мин, че доста зор ще видят с мен :giggle: Метана ми стана ясен вече, ама май от към марки газови нямам голям избор, за BRC и аз съм чувала хубави неща, ама няма ли и някоя друга опцийка, то и без това газ газ ама пак си даваш едни яки пари и за отпадъчен продукт като нея, за жалост :blink:, чакам още предложения и после пускаме конкурса за избор на газаджия :giggle: :giggle: , току виж съм попаднала на правилния най накрая :first: Ииии все пак да ви благодаря, че ми помагате с мнения :icon_clap:
  15. Ееее браво на вас колеги златни сте, отзовавате се както винаги, много благодаря за което. Що се отнася за камерите във Варна те са само за парлама така, че колега ако имаш голямото желание да вдигаш 100 в града давай, проблема е че от задръствания няма как да стане в повечето случаи, но когато се отдаде възможност не е за пропускане, и така очертава се да сме на ГЪЗЗЗЗ и така като гледам българското не е за предпочитано, но все пак ще ви попитам дайте идеи за марка газово. За майсторите във Варна нагледах се на акъли и капацитети всякакви и все знаят и всичко могат особено ако пред тях седи жена, дано колегата SNS наистина е намерил, защото последните ми впечатления са меко казано ужасни, като имате предвид че правих ремонт на скоростната си кутия.
×
×
  • Създаване...