Премини към съдържание

xpyn

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

За xpyn

  • Рожден ден 12/01/1976

Местоживеене

  • Град
    Варна

Интернет контакт

  • AIM
    xpyn-xpyn

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    colt 1.3 12v;Outlander 2,0 136 магаренца умрели

xpyn's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Мерси колега явно и мен ме чака същата процедура
  2. Колега напиши два реда от какво излезе ,че и аз съм на този хал май :( лятото не ми го е правила но зимата на два три пъти да .Маслото ми е магнетик 3х30 и всички ролки без водната помпа са сменяни ?
  3. ЯВНО няма да карам пак мицубиши :(
  4. ПРОДЪЛЖЕНИЕТО; Грешка p0130;p0170 балони в разшерителни съд и етествено газ анализатор .Диагнозата картерни газове в охладителната система -ГАРНИТУРА ГЛАВА :( аман от филми .Въпроса ми е каква гарнитура(каква марка да взема) и освен челосване на главата и надуване ,да не е спукана какво друго да сменя п.п гумичките е ясно (каква марка да взема) Благодаря ви
  5. Аз днеска точно при него бях но проблема с оборотите си остават :(
  6. Здравейте колеги.На 30.03 взех аутлендър1 136 коня .При огледа всичко изглеждаше наред запали от раз и се държеше добре.Взех я от Перник и до Варна нямаше кой знае какви проблеми.Ходовата час е Ок. имаше напукани маркучи на газовото ,които смених веднага.На следващия ден сутринта студена палеше но веднага гаснеше :(.Със задържане на газта докара някакви обороти (500) докато загрее малко и веднага ги вдигна до 1100 и така си ги и държи.Вчера я обслужих и майстора ми вика "Италянеца" я е карал на вода и сега радиатора ти протече като сложих антифриз :( .Днес я запалих да я докарам до вкъщи и радиатора тече като лейка .Нов 240 лева вече е поръчан сега основния проблем.Закачих я на диагностика и грешки НЯМА а тя си работи на 1100 оборота и на газ и на бензин при огледа при бушоните джамбазина е вързал една лампа след ланд сондата за да не ми свети чека :( .Приемам вскакви мнения ако някой знае читав майстор във Варна да свирка Че още не съм я взел а проблемите ме налегнаха яко. Благодаря ви бирата и мезето е ясно . пс.Възможно ли е от изгорял подгрев на лан сондата да държи тези обороти,при изключване на буксата на МПХ двигателя не реагира по никакъв начин .
  7. xpyn

    Колт 1.3 12 в 75 коня

    И без това темата доста се разводни,да вмъкна и аз нещо.(не по темата но не исках да пускам нова и без това форума доста се е разводнил). Мисля ,че е крайно време и ние с малките самолети да си направим някой и друга важна тема.Разглобяване, кое каде се намира. Имаме достатъчно теми в раздела а като решиш да търсиш нещо се луташ като.... (спестявам ви го). Мисля ,че на повечето колеги им е ясно за какво иде реч. БЛАГОДАРЯ ВИ.
  8. xpyn

    Двигател ?

    Моля модераторите да затрият темата. благодаря
  9. Както каза колегата ,тичай за нов съединител (колата ти буксува яко ).И ако не го смениш навреме може и по зле да стане.
  10. xpyn

    Двигател ?

    Благодаря Сайта който си дал го знам но постоянно ми дава "You are not authorized to view this page"
  11. xpyn

    Двигател ?

    Здравейте Наскоро купих на жена си "COLT" 09.96г. До тук всичко е наред ,но сега трябва да я обслужа а не знам точно каква ролка и ремък да и сложа.В КАТ не можаха да открият номера на двигателя и в талона написаха "без номер". Търсих някой VIN декодер читав но така и не открих.Молбата ми е ако някой може да удари едно рамо да разбера най-накрая какъв е номера на двигателя и какви ролки и ремъци да слагам. VIN. JMBMNCJ1ATU003873 БЛАГОДАРЯ ВИ.
×
×
  • Създаване...