Премини към съдържание

didi galant

Потребител
  • От него общо

    29
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    varna

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Мitsubishi Galant 2,5
  • Интереси
    xubavi nesta i barzi koli

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

didi galant's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, преди 10г.харесах колата за мен. Галант 2.5 ръчни скорости. Поръчах я от Швейцария за мен. Дойде кукла🥰. Сега обаче вече 1г не я карам почти. Само профилактично. Искам да попадне при някой, който да има нужда от нея. Продавам я, колкото и да не искам! 1600лв е цената. На 235 000реални км, мотора е перфектен, има ръжда от там дойде така и ходи в София на поддържа и ремонт. Дано има хора, който ги поддържат още. Ако някой има интерес 0888641206 Диляна
  2. didi galant

    Мнение за Галант 2.5

    Моя Галант е 96г. и има пищялки,но няма трети подглавник отзад.Не съм поглеждала до колко км е километража.Въпроса е ,че ускорява още по -добре след намесата на Пламен-Благодаря!Преди да я пипне пак ускоряваше ,но като че ли се давеше.Сега лети.Пак е 2,5 бензин,но е ръчна.Там контрола е в твои ръце.Незнам при автоматика как е,не сам искала автомат-избрах ръчна скорост и съм ок.
  3. didi galant

    Привет

    Привет и от Варна.Честито и безаварйно.И на 2-ра полудява,пробвай.... :icon_thumbup:
  4. didi galant

    Какви амортисьори ?

    За монро имам само най-добро впечатление!!!!Не съм сменяла на галанта амортисьори,но старото ренде върви 7 години 70 000 км с такива и са пушка,като повечето са градско каране(дупка до дупка).За галанта може да са неподходящи,но иначе са добри.Може да имат ментета.
  5. Хи хи,за малко се почувствах блондинка,много е забавно.Ще взама да се изруся накрая. :icon_n_king: :icon_thumbup:
  6. АААААААААА,виж ти,каква била работата.Не беше под нулата,но може от вятъра да му е станало по-студено.Благодаря,да считам,че е нормално. :good:
  7. Докато сте на вълна климатици,да питам нещо.Днес сутринта отключвам колата,сядам поставям ключа и ще паля,но чух някакво пиукане.Помислих че съм доста заспала и ми се е сторило.Запалих и пак го чух.От климатика-без да съм го пускала светише,мигаше и пиукаше,че навън е 3 градуса.Нормалмо ли е това,дали зимата ще ми свири всеки ден,щом на +3 му е студено,а на -18 какво ще прави?????/ :rolleyes:
  8. didi galant

    Помощ при покупка

    Гледах ги,много ясно се вижда как да се коригира.Но предпочитам да не си гледам часовника като карам-не бързам за никъде и ми е много добре.Наслаждавам се на момента.Като ремонт съм си го оставила за най-накрая,сега има по -важни неща за ремонтиране.Благодаря.
  9. didi galant

    Днес ме удариха

    Ей че кофтииии :unsure: Ти съвсем скоро си я взе,това че няма каско е лошо,незнам дали да чакаш някакви пари от гражданската.Щом и джантата е изкривена може и лагер да излезе(да проверят и носача).Тенекиите ще ги оправиш.Пожелавам скоро да си ги забравил тези неща.Успех.
  10. didi galant

    Помощ при покупка

    Един съвет,като видях кабелите на часовника,иди да ти прегледат всички кабели,може да свалите музиката(да се разкачи),захранването им е важно,и много често има проблеми.Може да видиш къде е закачено,дали не са разменени др. неща.Не е добре така.Имоя чесовник ту работи-ту не,обаче не смея да я да някои да се учи с нея.
  11. Да не е тъмно син с черни задни прозорци.....??????
  12. didi galant

    Спирачки галант

    След почти месец ,без да бързам ми пристигна гривната за АБС-а от е-бей за 10 паунда+2 паунда за доставка и 6 лв.за еконт.Сега ще видим дали ще стане на старото каре,за да е готово за резерва.Благодаря на колегата за инфото от е-бей.Абе все на нещо ще стане.....ха ха
  13. Привет от варна,погледни на сайта на Община варна-местни данъци и такси,има калкулатор за изчисление.Пишеш година и коне и ти казва колко е.Аз гледах ,като си купих мойта,но тя е 2,5 97г.Знам ,че след 14г. данъка е по-малък.Долу-горе толкова-250лв,зависи от годината.Може да имаш проблем със сервиза-калпави майстори-бол в града.Ако ще си я купуваш от авто-къщите ,ГЛЕДАЙ ВНИМАТЕЛНО!!!!!Намери си сигурен човек за консулт,приятелите ги ползвай за почерпката после ,не за консулт. :good: Ако си избрал тази да ти е следващата кола,ще имаш удоволствието да се наслаждаваш на Галант.Успех в избора.
  14. didi galant

    Виене

    Опитай,аз още търся свестен сервиз в градът.Трябва да го хванеш в настроение определено.Щом на мен ми предложи “ако искаш обувай гащеризона и почвай,аз ще ти казвам кое как се прави“.Иначе работи,маи.Не ми е “причинявал“ нищо на колата,за разлика от доста други.Успех.
  15. didi galant

    Привет колеги :)

    Честитооо и безаварийно шофиране.Да се грижите един за друг :rulez:
×
×
  • Създаване...