Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

okiots1

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Burgas

okiots1's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. okiots1

    Space Star 1.6 не пали

    Здравей!Непишеш каква е грешката.Ако е Р1610 това е имобилайзер ако е дизел се блокира ако е бензин сори.Трябва да спениш антената но в Бургас ненамерих сервиз или майстор който да го направи.Но първо прочети грешките.
  2. okiots1

    Спейс Стар изгасва

    провери не направо смени релето на бензиновата помпа.Намира се под стойката за чаши.Релетата са две 1-помпа 2-цялосно захранване.
  3. Здравей, зададох ти въпрос в една стара тема, но може би вече не е активна. Става въпрос за проблем с имобилайзера, който си имал. За съжаление аз не съм спец по електроника. Как бих могъл да си реша проблема-да ми препоръчаш майстор или сервиз в Бургас?

    Благодаря предварително!

  4. okiots1

    Грешка Р0421 съвети

    Здравейте!Днес в студа покарах колата и "Чека изгасна" в движение на газ а колата дори не беше загряла добре.Какви са тези аномалии не мога да си обисня.Не съм чувал за грешка да се зачиства сама!
  5. okiots1

    Грешка Р0421 съвети

    Това съм го пробвал.Карал съм само на бензин чека светва на 5-6 къстовище на празен хад.Дори съм правил следния опит-Изчиствам грешката и тръгвам извън градско чека светва след известно време когато е пусна по инерция по надолнище.Интересно е защо когато е оставих даработи на празенход около 20-25мин. изчисти сама грешката.Ако е проблемен първия катализатар неможели да се махне?
  6. Здравейте на всички и ЧНГ.Имам следния проблем "светва чека грешка Р0421"-Откачам акумолатора и грешката се зачиства. Появява се след известо време в движение но винаги на празен ход на двигателя независемо дали е на газ или бензин. Преди няколко дни пътувах Бургас-Варна чека светеше.След два дена запалих колата на бензин "чека свети" почистих я от снега отне ми доста време когато реших да я преместя се изненадах "ЧЕКА БЕШЕ ИЗГАСНАЛ".Палих гасих доста пъти.На другия ден тръгнах обратно от златини пясаци на светофар във Варна "Чека светна".Когато свети чека не намирам разлика в вървенето но колата.Колата е Спейс Стар 1.6 2003г.газ-бензин винаги пали на бензин газовото не е ижекцион но е за инжекционни с-ми италянско.Компютара е сменен"имах проблем с /имобилаизера/-имам тема по въпроса" преди това не светваше чека.Чакам мнения и съвети.Благодаря предварително.От Бургас съм за някой сервиз но ДОБЪР напатил съм се.
  7. okiots1

    Space Star 1.6 не пали

    Здравейте на всички.Колеги реших си проблема,след 10 месеца ходене по мъките(майстори),5 месеца в мерцедес-Бургас вкарваха кодове от Холандия,и какви ли не глупости.Заех се сам да си я правя.Проблема се оказа много прост-БОША(контакния кюч)прави номера (имитирах го с 4 релета)поставих всички устройства по местата си(много важно условие) и колата запали без проблем.Имобилайзера и компютъра не бяха човъркани от некадърници(по оригиналните доста се учеха).Затова много внимавайте какво пипат майсторите.
  8. okiots1

    Space Star 1.6 не пали

    Не съм 4-месеца стоя в сервиз Мерцедес-Бургас.И нищо.Ти имаш ли решение на проблема!
  9. okiots1

    Space Star 1.6 не пали

    Благодаря за отговора колега.Но дайте предложения ково да се прави.В AutoData пише "късо съединение,Имобилайзер проблем,Бордкомпютър проблем".Незнам къде се намира Бордкомютара?
  10. okiots1

    Space Star 1.6 не пали

    Колеги най после ми дойдоха бобините.Смених ги но проблема остана НЕ ПАЛИ.Закачих я на тест "ГРЕШКА Р1610". Помагайте!
×
×
  • Създаване...