Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

jagar

Потребител
  • От него общо

    54
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което jagar е написал

  1. jagar

    Части от Galant 97' 2,5V6 комби

    Привет колега частите от снимката има ли ги още? http://img15.imageshack.us/img15/5378/90l.gif
  2. пише го в статията http://www.dailymail.co.uk/news/article-2438620/Shocking-video-Range-Rover-crashing-bikers-surround-vehicle-annual-street-ride.html човека е карал жена си и 5 месечно дете! дано поне им забрянят да се събират за напред това не са нормални хора ... ако бяха в тексас едвали щяха да са толкова нагли
  3. jagar

    Части от Galant 97' 2,5V6 комби

    колегата много точен, перфекто пакетиране и отношение :icon_rock:
  4. jagar

    Части за галантинио

    Това дали е цента за малкият двигател? Аз нещо ги намирам само за над 100лв. което си е голяма разлика :icon_hmm:
  5. дали щяхме да сме по зле е се тая и тея са същите като тея преди тях, все сме си губещи докато избираме по-малкото загубените :icon_hmm:
  6. хм нали ако е със правилния чип (PL2303) трябва да стане тоет това на Любо трябва да тработи с подходящите съпротивления
  7. След като за последните 20+ години се смениха толкова правителства със участие на всички партии, не виждам смисъл пак да ходя и давам гласа си за който и да е. Лошото е, че няма изгледи и да се промени. За мен следващите избори ще изглеждат е така: (А) Луфтханза (Б) Бритиш Еъруейз (В) Еър Франс (Г) Друга авиокомпания за евакуация ...
  8. jagar

    Резервна гума

    И аз това се чудя от известно време и за сега само вариянта спрей ми се струва разумен. Само дет още не съм си харесал марка :icon_hmm:
  9. нищо лично, просто юго-западната и централна част са ми по-удобни.
  10. Привет, някои сервиз из София в които са виждали окачване на Галант ходих при DJ преди да се премести обаче новото място е направо ... няма прибиране :icon_crying:
  11. Ако няма проблеми Каризмата защо не си я караш като обем няма да имаш кои знае колко повече. Галанта им добра визия но цената на която я имаш не е приятна изобщо. Аз смених дизелова Каризма за бензинов Галант и не бих го направил отново :icon_hmm:
  12. Дали някои има размерите на долната помпа че кадето и да попитам за ремонтен комплект за размери питат :icon_hmm: става дума за EA2W 2.0л Галантен
  13. jagar

    Помощ за гарнитура

    от раздела за магазини link само че изрично трябва да си кажеш че са за Галант да не стават грешки :icon_clap:
  14. jagar

    Помощ за гарнитура

    Аз си ги взех от фуго за 3-4 дена пристигнаха в най-злия сняг но почаках още малко че бяха пратили за колтче вместо за Галант :icon_doh: иначе съм доволен.
  15. jagar

    Смяна на задни тампони

    Прочети пак първият пост - колегата търси съвет както повечето които влизат във форума. И аз съм на същото положение и цената определено е доста висока макар че не е малко работа явно, така че е нормално да се търсят алтернативи.
  16. Привет, дали ти се намира ляв стоп за Галант '97 комби :plane:
  17. Тотално се :icon_censored: и ББ и ЦЦ и всички около тях. Не е възможно само "криви" политици да си избираме има нещо тотално сбъркано в тая държава. За съжаление много хора се питат както de4i какво правим тук все още едани болезнени въпроси на които маи няма кои да отговори
  18. jagar

    Части за галантинио

    Колеги, някои скоро да е пазарувал гумичките които уплътняват капака на главата към свещите и дали има актуална цена че една от моите е здала багажа. Става дума за двигател 4g63 парт номер трябва да е MD198128 :mitsu-smiley: За сега съм намерил това из нет-а което си струва.
  19. jagar

    Части за галантинио

    последно намерих от фуго за около 26лв. броиката с отстъпка само така и не разбрах каква марка са :icon_hmm: иначе за оргинални ги дават :icon_blush:
  20. jagar

    Подарявам

    Привет, имам една броня от Галант ЕА_ старата маска коята е разкъснана от долу но не е много фатално, става за закърпване на положението :icon_blush: Снимки Ако някои има желание да си казва че ще замине на боклука.
  21. Привет, понеже и аз съм на същата вълна .. :icon_blush: има доста писано по форума за този проблем а Марио даже е дал и SKF номера в тази теама иначе ако може да кажете от каде, какви и за колко сте взели лагерите ще е добре Поздрави
  22. Колега ABS е хубава екстра но няма да спираш по-бързо със него (даже има малко по голям спирачен път) но ще ти позволи колата да остане "управляема" и няма да блокира колелата
  23. jagar

    OBD2 кабел за Carisma 1,9TD

    За този казват че е работил с каризма може да питаш човека каква е неговата с която работи My link
  24. jagar

    Карета

    аз да си кажа че се умотах от търговци :icon_hmm: явно има повече от един модел за карета обаче никои не може да ми каже на кои парт номер отговарят. Та дали някои знае какви са оргиналните номера че поне по тях да търся, че другият вариян е да сваля всичко мерки и тн. и после да търся не е от най-лесните. :mitsu-smiley:
  25. jagar

    Карета

    Хмм, понеже и аз съм пред смяна на каретата, би ли споделил каква марка са били старите и приблизителна цена? И какви сложи сега.
×
×
  • Създаване...