Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

StanislavB

Потребител
  • От него общо

    288
  • Регистрация

  • Беше тук

За StanislavB

  • Рожден ден 05/22/1988

Местоживеене

  • Град
    Варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant '97 2.5

Интернет контакт

  • Skype
    stbonev88

StanislavB's Постижения

Редовен форумист

Редовен форумист (8/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги, поради спешна нужда от средства, намалявам цената на 4800лв. Коментар само на място след оглед.
  2. Колеги? Не искате ли хубави джанти с гуми?
  3. До 11.07 цената за колеги от форума е 300лв!!!
  4. Здравейте, Продавам си джантите, заедно с гумите, тъй като реших да минавам на по-малък размер и колкото и да ми харесват тези трябва да се разделим. Има нормални следи от употреба, взел съм ги от друг колега от форума (джантите) и съм им купувал гуми. Гумите не са нови, имат още хляб, но тъй като при този размер и нашите пътища, риска да прецакаш гума е много голям, винаги съм вземал 2-ра употреба от познати. Джантите са с 4х114,3, 67.1 отвор, оригинални за Mitsubishi. Цената, която търся за всичко е 400лв. СНИМКИ За контакт: ЛС или 0882205265
  5. StanislavB

    Телефон

    Пътко, майка ми има Lumia 520 и докато й показвах функциите чак ми хареса и за мен. Със сигурност работи по-добре от тоя Андроид 2.1. Светльо, яла да ми видиш Blackberry-то дали не забива особено като тръгнеш да инсталираш/ъпдейтваш приложения. А според мен и другите колеги с новата ОС тотално скапаха нещата. Преди при нас 90% бяхме с такива апарати, сега дали има и 10-15% не знам. Колега доскоро беше със Z10 и го махна. Върна се на 9900.
  6. StanislavB

    Телефон

    Между двата аз бих избрал Нокия, макар да не съм им хич фен. Бих избрал и HTC, но ако беше с WP8. За мен истината е следната - ниския и средния клас устройства с Андроид са с такива характеристики, че първо са доста по тромави, второ, след известно време започват да забиват (било то от многото приложение или задръстения Андроид) и няма как да се избегне Factory Reset. Причината според мен, а и според човек, който прави приложения за iOS е следната - Андроид е толкова свободна платформа, че всеки си прави с нея каквото си поиска, без да тества на устройствата как ще работи, дали работи добре, дали не тормози повече отколкото трябва ОС и т.н. От това, което съм видял от WP8, смея да твърдя че е повече от добра ОС - работи много гладко, изчистен интерфейс, разполага с всички масови приложения. В момента съм с Note 3 на Самсунг и го избрах само и единствено заради батерията. Преди това бях с iPhone 4s, от който бях повече от доволен, но в моята работа говоренето по телефона е едно от основните неща, а iPhone-a издъхваше около 17-18ч вечерта. Разглеждах много усилено и апаратите с WP8, но там поне преди половин година не намерих толкова силна батерия и затова избрах отново Самсунг. В крайна сметка - отиди в някой магазин, хвани двата апарата, сравни си ги за теб кое ти е по-удобно и... газ... Всеки може да казва всичко, но малко или много е пристрастен.
  7. StanislavB

    Телефон

    Склонен съм да споря доста, но не мисля че има смисъл. Който се е докоснал до Windows Phone 8 знае защо го казвам. Няма общо със старите версии, нито с Джам за РС.
  8. StanislavB

    Телефон

    Windows Phone е толкова стабилен, колкото непопулярен. Страшно много ми допада като ОС и го препоръчвам пред нисък клас смартфон на HTC.
  9. Вътрешно каре. Същия проблем го имаше и при мен. Нови са доста скъпи, взех от Алекс и засега няма проблем.
  10. StanislavB

    Рейка или..?

    Не се включвам, защото съм на 600км, а майстора се обади и каза, че вече е Ок. Ще видя утре колата и ако все още има проблем, ще кача графиките.
  11. StanislavB

    Рейка или..?

    Там съм ходил доста пъти, знам го. Но реших, че може некачествен реглаж да е причината и затова отидох в Примекс.
  12. StanislavB

    Рейка или..?

    В Примекс ходих на реглаж... Електронен изглеждаше
  13. StanislavB

    Рейка или..?

    Здравейте колеги, От няколко месеца забелязах, че колата ми дърпа при движение наляво, а в същото време волана стои надясно. Ходих на реглаж - всичко показа Ок. Отидох втори път и видяхме, че на прав равен път понякога върви направо, но при най-малката неравност "задържа" и тръгва стремглаво наляво. Решихме, че е рейка, но тъй лато не беше 100% сигурно, взех от колега от форума неговата и вчера я монтираха. Резултата беше абсолютно същия, дори по-зле, но там вече от самата рейка се получаваше някакво задържане, когато се върти волана на място. Започвам да си мисля, че причината не е в рейката, а някъде другаде - нещо криво, някой задържащ спирачен апарат или знам ли и аз какво. Именно това ме спира да рециклирам моята, тъй като не съм убеден в резултата. Голямо съвпадение би било 2 рейки да са с абсолютно един и същ проблем. Също така игнорирам гумите като причина, тъй като и с комплекта зимни, и с летните положението е същото. Напомпени са както трябва, няма криво, балони и др. В крайна сметка бих тествал и с друг комплект, но и това би ми се струвало голямо съвпадение. Ще съм благодарен и на форумните майстори ако се включат.
×
×
  • Създаване...