Премини към съдържание

y.dimov

Потребител
  • От него общо

    43
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което y.dimov е написал

  1. Хм,с риск да обидя някого,ще вметна,че над половината от постовете са написани в работно време,вкл. и моят,т.е. мисли се за друго,а не за работния процес.И понякога е много възпитателно да се вслушаме в " третото,твърде различно от нашето,мнение"..това е по темата "всички са виновни,само аз-НЕ"
  2. Питам,защото първия път аз ти правих диагностиката.И,ако съм сгрешил,бих искал да знам.
  3. Пряко съм заинтересован от резултата.Ще се радвам да го споделиш.
  4. ...които,за да се интегрират,държавата пак е дала от нашите пари..
  5. Ама не ми отговаряй,все ми е едно.Всякаквите факти,също.Аз НЕ купих кола от теб,не,заради съединителя,а защото ме излъга,че колата е перфектна.
  6. Не така,не така,колега!Буксуваше на 2-ра! Но въпросът е принципен.Не си купувам "риза",както каза колегата по-горе!Тук има доста човешко отношение,емоция,желания..Не е коректно да ми кажеш : "ПЕРФЕКТЕН Е" и да мина цяла България и да има ЯВЕН дефект.Аз съм с парите в джоба,купувам я и как да я докарам до София-НА РЕПАТРАК!!Купувам си кола и да не мога да й се нарадвам поне малко! Просто тъпо се получи....Какви повдигачи,какви други неща,пука ми за дисковете и накладките...
  7. Подкрепям мнението,че такава тема е нужна.Аз също ,преди месец и половина-два,бих път залудо от София до Ямбол.По телефона : "Автомобилът е перфектен",на място-съединителят буксува!Излишен разход от моя страна.
  8. Да,кухо е.Най-лесно ще стане като си купиш филтъра и по неговия контур.Режеш с макетно ножче.Пасва точно на отворите за рапидките.
  9. Изрязвай смело и слагай от Грандис-всичко си пасва,даже и местата за рапидките.Правено е и проверено!
  10. y.dimov

    периодичен преглед

    Точно така.Не е нужно да се закачва на външен компютър.
  11. y.dimov

    Ролка

    Съжалявам,че трябва да вляза в тази тема,но ще изразя мнение-Според мен правилната реакция,ако има рекламация,е обратно в сервиза.Всичко се случва,това са железа!Ако след рекламацията пак има проблем-тогава да се пише тук.Всички,които са в този бранш,знаят за какво става въпрос.
  12. Чул съм добри отзиви за "Тотал 12".Намират се в Х.Димитър,ул.Васил Кънчев 34,тел.0888214197
  13. С много мъка гледам да балансирам..припомни,ако обичаш :D Спейс Стар?
  14. Имай предвид,че са малко и като външно оформление/ калници,брони,стопове,фарове/ алтернативни части не се намират въобще.С втората употреба положението е същото.
  15. y.dimov

    Проблем с Галанта

    Ами аз го имам същия проблем-на 50 % го реших със смяна на гумите,следващите 50 % са втулки на горни задни носачи към шенкела.Мисля,че това е твоят проблем.
  16. y.dimov

    Ремонт на глава

    Колега,болтчето е най-обикновено регулиращо.Струва между 8-11 лв.
  17. Имаш и вариант Монро-111 лв. с ДДС с 2 години гаранция
  18. y.dimov

    Mоя 94 Галант проект

    Ей,браво бе!Имам една Сигма около мен и от доста време се чудим какво и как да направим,пък и постоянно отлагаме.Браво за ентусиазма!
  19. Ми мисля,че е време да се разбере,че както в "белите" страни,така и тук ПРОСТО писане,без фактология,е немислимо. А отлив на клиенти-поради каква причина,точно с тези 2 теми?
  20. Така,поприключихме с Оффроуд форума,смятам да приключа и тук. Отново липсва конкретика,както и там. Отново само нашата страна поства факти,както и там. И тук мисля,че ще се стигне до иск за клевета от наша страна. Моля модераторите да вземат отношение по случая. А до въпросния господин-темичка и за Супер Дизел е отворил-ми пак същото... Поздрави Явор Димов Рубин
  21. Но нещо не си виждам прикачения файл. http://img90.imageshack.us/content.php?pag.../9458/scanx.jpg
  22. Надявам се с това да се приключи.
  23. Ако за нас се отнася,капакът е отварян и е преценено.18 години правим САМО Мицубиши. Автомобилът е на 101 х.мили. Г-н Филаретов е предупреден,не е насилен да сменя верига.
×
×
  • Създаване...