Премини към съдържание

ioro

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

За ioro

  • Рожден ден 03/21/1973

Интернет контакт

  • AIM
    dddani8
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Colt 1500 GLX '92г.

ioro's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Точно там ми сменяваха изпарителя и имам чусвтвото,че не се справиха добре,без да искам да ги злепоставям по никъкъв начин.Просто проверявам за алтернативи,които са пробвани и е оставано с добри впечатления.Благодаря много на отзовалите се.
  2. Здравейте,много моля да ме насочите към някой,който наистина ги разбира газовите изпарители.Позволявам си да споделя накратко проблема.Колата е с карбуратор,на бензин е перфектна(благодарение на DJ-ея),а на газ-пали нормално,държи си обороти на празен ход,но като загре хубаво,когато е на скорост се държи така,сякаш свършва горивото(газ има),натискам педала,но не се форсира.Изпарителя е нов.Благодаря предварително! Забравих-става дума за София,а аз съм от Подуяне.
  3. Супер снимки,евала,напълниха ми душата!
  4. Здравейте,вчера сутринта,след като наваля,по най-глупавия начин се опитах да дочистя предното стъкло с чистачките.Чу се нещо като припукване и оттам-чистачките(предните) отказват да се задвижат.Включвайки ги,чувам как моторчето работи,но чистачките не отлепват.Моля да споделите съвети и опит,благодаря предварително!P.S.Между другото-не разполагам с кои-знае какви инструменти(ако се налагат специални).
  5. ioro

    Проблем с паленето

    Благодаря за съветите,ще пробвам да намеря някой да ме бутне,ако не--ще я карам да я гледа доктор. :mitsu-smiley:
  6. Отскоро,първоначалното палене ми е проблем(и на газ и на бензин),стана изведнъж без никаква логика,понякога докато опитвам да запаля завъртането става все по-бавно докато не "падне" акумолатора.Кабели съм сменял декември,свещи и дистрибуторна капачка-януари.Ходих да ми замерят самия акумолатор--идеални показатели за стартов ток,гъстота на разтвора,гледаха и за оттечки или окъсяване-няма.Звучи странно,а моя опит е твърде недостатъчен.Ще съм благодарен на съвети и идеи.
  7. ioro

    Къде

    Не мисля,че има голямо значение,но аз лично съм доволен от тези,които са на "Св.Наум".От х-л "Хемус" нагоре към Семинарията,вдясно малко преди завоя за Семинарията,личи си по рекламите,че са маслари.Дано съм ти от полза.
  8. Лошо е, че ми се случи на път ,извън София и трябваше да търся майстор, карайки на 3 цилиндъра. Много ще съм благодарен за съвет. Иначе колата ми поддържа доста ниски обороти. Къде ще ме посъветвате да я погледнат? Ходя по маистори, но без ефект.
  9. ioro

    Врата за Colt

    благодаря за съветите,но моля Ви посъветваите ме къде точно да отида защото именно някъв тенекиджия ми каза,че трябва да се смени цялата врата,било сложно да се заварява.ще съм ви благодарен,ако ме упътите щото и на мен ми се вижда по-нормално просто да се завари.
  10. ioro

    Врата за Colt

    бихте ли ме посъветвали откъде да си намеря на старо врата и къде да ми я монтират.скъса се ламарината на жратата,за която е зака4ена пантата. :mitsu-smiley: COLT GLX 1500,ноември 1991,карбуратор.колко би ми струвало вси4ко.благодаря предварително.
  11. имам КОЛТ 92-ра,карбуратор с газова уредба,която е проблемна.като паля на бензин ми гасне бързо,а ина4е и на газ и на бензин държи твърде ниски обороти.маи съм за всякъв маистор.моля даите някакъв съвет.благодаря.
  12. имам КОЛТ от една седмица насам.къде да отида да ми сменят ангренажен ремък и шарнири,ако разбира се не е все едно.колата е от края на '91-ва,бензинова с газ.благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...