Премини към съдържание

Plamen Paunov

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

За Plamen Paunov

  • Рожден ден 06/19/1984

Местоживеене

  • Град
    София-Враца

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant 98г. 2л бензин
  • Интереси
    Бира в парка

Plamen Paunov's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Plamen Paunov

    Задни спирачки

    Здравейте колеги, глождат ме няколко въпроса и понеже видях отворена темата реших и аз да пиша, Галанта ми е 98г 2 литра бензин, някои знае ли колко спирачна течност събира. Другото е колегата De4i дето е писал за'разпределителя' при моя модел има ли такова нещо и къде се намира примерно. Благодаря.
  2. Така, опитах да издърпам решетката обаче нещо не се получи имам чувсвото, че ще се счупи цялата решетка не знам тези щипки дали мога да ги натисна по някакъв начин или поне на къде трябва да дърпам. Ако якой има снимка на щипките да ги вида ще съм багодарен.
  3. Ами явно ще трябва да опитам по този начин. Благодаря.
  4. Здравейте, колеги Карам Галант 98г 2000куб. Един ден дърпам жилото на предния капак, но уви той не се отвори. Оказа се, че жилото е скъсано и сега не мога да си отворя капака. Та въпросът ми е, дали някой не е имал подобен проблем и как мога да го отворя за да си сменя жилото. Много ще съм благодарен ако някой може да помогне. Лека вечер.
  5. Здравей, само да попитам за номера, чее май е с една цифра по-малко.
  6. Plamen Paunov

    Тема за разхода

    Ясно, много благодаря.
  7. Plamen Paunov

    Тема за разхода

    Здравейте, искам да попитам дали това, че вместо катализатор имам заварена тръба се отразява на разхода(може би, трябва да сложа резонаторно гърне). Да ми кажете какви свещи са подходящи за Галант 98г 2л. бензин. Предварително ви благодаря.
  8. Plamen Paunov

    Тема за разхода

    Здравейте, всички. Първо искам да се похваля, че имам нов Галант 2,0 бензин 98г. Стария го смених по неприятни причини, така, че няма да обяснявам(малко се блъснах). И чета тук за разходи и тнт. На мен разхода ми е около 9+, при сравнително леко каране(100-120 макс)извън гардско. Още не съм сменил свещите и въздушния филтър ама тези дни ще го направя. Когато вдигнахме колата на подемник видях, че катализатора е отрязан а на негово място е сложена тръба, не ми свети чек енджина ама все пак се питам дали мотора работи 'правилно'. Ще се радвам ако някой даде съвет. И още нещо, което не е съвсем по темата. Някой има ли представа на купето дали може да се сложи накакъв багажник отгоре, знам, че е грозно ама предпочитам ските да си ги возя отготе, а не в колата. Ще съм благодарен за всякакви мнения.Поздрави и успешен ден.
  9. Ами с тати на село на канала безплатно ;).
  10. А все пак колко горе-долу струва такава скоростна кутия на старо и как мога да разбера дали е читава?
  11. Честно казано не разбрах точно от къде е проблема, но предполагам, че е от семеринг. В смисъл кутията не е повредена външно, но за сметка на това отдолу е доста изцапано с масло и от пръв поглед не се вижда нищо, а нямах мн. време за детайлно оглеждане. То аз не, че разбирам много, добре, че е баща ми.
  12. Благодаря. Просто в момента с колата не се намираме на едно и съще място.
  13. Номера мога да ти го кажа довечера, а иначе двигателя е бензинов 1,8(4g93), рамата е E52A. А каква и е цената горе-долу на скоростната кутия? При мен проблема освен лагерите са и (не знам как точно се казват) "накраиниците" на фиксатора за пета скорост, както и трета-четвърта. Имаш ли представа какви са цените за тези части и въобще могат ли да се намерят.
  14. Здравейте, колеги Проблемът е че ми е изтекло маслото на скоростната кутия (това го разбрах в последствие когато започна да ми изключва пета скорост). Заедно с баща ми свалихме скоростната кутия и я отворихме, видяхме проблемите, които са се появили в следствие липсата на масло. Та идеята ми е дали някой може да ми даде съвет от къде мога да намеря части и за какви пари. Аз си мисля, че ще ми е по- лесно и евтино да си взема от някъде скоростна кутия втора употреба. Моля дайте съвет. Поздрави
×
×
  • Създаване...