Премини към съдържание

Божидар Милчов

Потребител
  • От него общо

    26
  • Регистрация

  • Беше тук

За Божидар Милчов

  • Рожден ден 12/03/1980

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    SpaceRunner

Божидар Милчов's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Привет, @Ицо - много благодаря за магазинчето. Вчера се чух с човека, имат точно от тези, които търся- поръчани са, утре очаквам доставка, след което монтаж Оставям тук координатите на магазина. ВИП АВТО Варна ул. Цариброд 56 Вижте детайлна карта Телефон: 052/ 61 31 31 Телефон: 052/63 32 31 Мобилен телефон: 0899/88 75 62 Мобилен телефон: 0888/88 98 66 E-mail: p_ganchev@mbox.contact.bg Благодаря още веднъж. Бъдете здрави
  2. Благодаря Във Варна има едно магазинче VIPAuto,занимава се само с японски марки.Имаше истински шарнири(от по високите)преди 4-5месеца,аз си сменях на моя и там намерих.В момента съм в Елена и нямам подръка тел. или визитка,ако искаш звънни ми да потърся координати.Цената също беше добра около 40-50лв. 0887683845, 0889231784 Ицо Привет, За това ли магазинче става дума: http://www.varna-avto.net/?profile=132 Благодаря
  3. Благодаря за съветите. Ще изчакам Пламен ако евентуално намери при него, ако ли не минаваме на другите варианти.
  4. Здравейте колеги, За много години - бъдете здрави и усмихнати. От известно време се опитвам да си намеря точния шарнир за space runner-a. Още на предишната смяна се установи, че има два различни модела шарнири, който се предлагат - разликата единствено е в разстоянието посочено в картинка с "?" - не знам как точно е техническото му наименование Снимка Както вече обсъдих и с Миро повечето варианти се предлагат са с 10.3 мм, а на мен ми трябва такъв, с размер по-голям от 10.3 тъй като при поставянето на шарнира към носача не можем след това да сложим "шлицата" и някак тези с размер 10.3 мм са по-къси. Моля ако някой има идея от къде мога да намеря точните да споделя, че нещо лека криза настава Благодаря
  5. Добро утро на всички - благодаря за отговорите.. Намерих и шпилка и гайка от Ратола: шпилка и гайка за лети джанти: 15лв. Хубав ден.
  6. Привет, Както разбрах не съм първия, няма и да съм последния, който си пати от некадърни гумаджий. Оставих си днес сутринта колата за смяна на гумите, отивам да си я взимам, а те почват да ми мрънкат, че едва ли не, не по тяхна вина се е скъсала една от шпилките на задния барабан... и естествено не се и наеха да си оправят белята.. Както и да е.. Искам да ви помоля за съдействие при намирането на нова шпилка и гайка. Вече звънях в ЕМ Комплект 33, но те искат да им се занесе образец, по който да си свалят размерите. Който има информация от къде, как или какъв е стандартния размер на тези шпилки да пише Благодаря! П.С Така или иначе задните барабани са вече доста загнили, ако някой има рънър на части да пише.
  7. Честно казано не съм обърнал внимание. Просто поставих обратно евробуксата и антената. Явно обаче се е получило някакво разместване по кабелите. Днес ми предстои да се занимая с тази задача. Предполагам, че черния кабел е маса. Къде обаче трябва да се закачи той - който има идея да дава акъл, че съм бос в тази област!
  8. Прав си rosko! Не съобразих от къде е колегата ;)
  9. Здравейте на всички. От няколко дни се заминавам със свалянето на радиатора на парното, неговата замяна и повторното сглобяване. Всичко беше ОК, докато не установих, че… ми остана една част. Дори не знам за какво служи, камо ли от къде съм я свалил и къде и е точното място. Изпаднах в доста глупава ситуация…Факт! За да стигна до радиатора се наложи да развия доста винтчета и болтчета. За радост не се наложи да свалям цялото табло, волана и тн. Свалих жабката и централната конзола (започнах от нея). Имам спомен, че тази част, за която ви говоря беше разглобена в началото - след като свалих таблото на което са касетофона, пепелника и запалката. Ето малко снимки на неизвестния за мен детайл :icon_hmm: http://dl.dropbox.com/u/20581471/Mitsu/2.png http://dl.dropbox.com/u/20581471/Mitsu/3.png Много съм благодарен на всеки отзовал се! Желая на всички здраве и щастие! Just keep Smiling! P.S. Когато накрая остана само да сложа CD player-a се указа, че той не заработи :icon_doh: Захранване има - мерих го, но дали това има нещо общо с неизвестния :help:
  10. Препоръчвам ти да се свържеш с Dj Tumbi - доста разбира момчето и 100% ще ти бъде от полза. Според мен най-вероятно имаш проблем с дросела или стъпковото моторче, но определено не съм аз човека, който би ти дал точно и прецизно мнение ;)
  11. Здравейте колеги. Имам нужда от малко информация и най-вече дали някой има идея от къде мога да си намеря пластмасови вежди за Спайс Рънъра. Гледам модела RVR, който е същият като Space Runner-a, но значително по upgrade-нат. Този модел разполага с точно такива пластмасови вежди за калниците, каквито и аз търся. Ако някой има идея къде мога да намеря такива вежди или пък RVR на части ще съм много благодарен. Всичко добро! Keep Smiling!
  12. Здравейте. Имам нужда от малко информация отностно колко литра масло се необходими за Runner-чето, както и какъв тип и марка масло са най-подходящи за него. Приятен и слънчев ден!
×
×
  • Създаване...