Премини към съдържание

nino

Потребител
  • От него общо

    36
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

nino беше най-активен на 19 декември 2010

nino има най-харесвано съдържание!

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Митсу

nino's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. 2008 ми се пукна предното стъкло. Застраховката покри смяната му като ме пратиха при "Мустанг". Но там си оставиха ръцете просто. След 10км се спука пак. Та след това отидох в "Кобра" (сервиз Бургас). Както е казал колегата в предния пост - чисто работят, евтинко и качествено. Стъклото ако помня добре май беше турско, но трябва да призная, че все още си седи (да чукна на дърво) здраво.
  2. Такъв проблем имах и аз преди 2-3 години...свалих лостчето и презапоиха там каквото се виждаше или можеше. От там насетне нямам проблем. Модула се сваля много лесно по принцип, направо фасулска работа. п.п. Ако не се получи мисля имам едно такова лостче...
  3. ...цените може да се коментират...
  4. Оборудването е от шофьорската врата: - стъклоповдигач+моторчето - 55лв - стъкло/прозорец - 30лв - брава - 25лв - панти - 20лв/бр. (двете заедно 30лв) - панел с бутони за ел.стъкла - 20лв - кора - 20лв - кабелна инсталация - 30лв - уплътнение на вратата - 10лв - лайсни - 15лв - дръжка - 10лв
  5. nino

    Colt

    Galant
  6. nino

    Проблем с пръскалките

    Имах подобен проблем. Като свалих лостчето презапояване на платката свърши работа. Всичко си проработи както преди.
  7. nino

    дали трява да свети?

    Здравей Това за задния прозорец трябва, за аварийните не съм сигурен, но мисля че не.
  8. nino

    Цена на шарнир

    Здравейте мисля скоро да ги сменям и аз, та ако може някой по опитен да ме ориентира към марка...
  9. И аз имах такъв проблем. След всичко, което четох за това, в крайна сметка стигнах до извода, че ако се връща километража и не се направи като хората става точно така. А дали това се получава от прецакан диод или нещо друго не мога да кажа. Смених таблото с ново и при него изключване на километраж и оборотомер не се наблюдава.
  10. И при мене наблюдавам същия "феномен". При влага и дъжд никакъв звук, но я да изсъхне или да се нагрее от слънце...оле мале. Лошото е, че не може да се локализира с точност източника на скърцането.
  11. nino

    Табло от Colt Glx

    Здравей Аз имах този проблем след като си купих колата (Colt '97GLX) При мене обаче проблема се появяваше след като загрее. Стрелките падаха на нула, угасваше и километража. През лятото особено, когато беше добре "напечена" от слънцето въобще не се включваха. Та след известно ровене и търсене в нета стигнах до извода, че това се получава след връщане на километража, особено ако процедурата е направена калпаво, този "дефект" се появява на 100%. Мога да ти препоръчам да потърсиш някой елкаджия, който да погледне таблото и с необходим софтуер, ако не е прецакано напълно може и да се оправи. В противен случай трябва да търсиш друго, което направих и аз. Това което си сложих засега работи перфектно.
  12. Здравейте Ровех се в темите във връзка с почистването на степ мотора. Надявах се евентуално и някакви по детайлни насоки да намеря но уви...В крайна сметка може ли човек сам да си почисти стъпковото моторче или се иска майторска ръка? От време на време ми се случва като запаля двигателя и оборотите да ми падат до 500-600, подавам газ и се оправят. "Проблема" не излиза редовно, т.е. случва се само на запалване, но не и в движение, затова предполагам че може да се е замърсило моторчето. Ако ли пък греша, ще се радвам на вашите съвети. Благодаря предварително!
  13. nino

    Тахомерите ?!

    Искам само да вметна какъв излезе проблема, заради който пуснах тази тема и съответно как се разреши. В крайна сметка стана ясно, че прецакването става след като се връща километража. И тъй като някой "майстор" го е правил излизат и проблемите описани по-горе. Това може би има оправия, но аз си взех направо друго табло, за което благодаря на колегата nsr500 - всичко мина точно при доставката, дори беше с опция за връщане ако нещо излезе да не върви. п.п. остава ми само отворен въпроса как се разбира на колко километра е реално двигателя?!
×
×
  • Създаване...