Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

freeman

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Троян

freeman's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, Реших да сменя колоните на задната кора, тъй като едната гъгне. По всички сайтове в които влизах, по спецификация задните колони са 6x9. Дори поръчах едни такива, но днес като ги загледах, изибщо не ми приличат на елипси. На тях е написано MR-1412. Ето тука ги намерих, но не знам колко инча са???? http://www.gumtree.c...kers/1049994693 и тук са такива http://yahoo.aleado....ionID=w23819270 Моля за помощ - колко инчови колони да си търся??? Благодаря ви колеги!
  2. Здравейте, Точно преди 1 година смених биалетки. В момента галанта ми громоли и трака отдолу като композиция на БДЖ от 1963г. която се прекомпозира на гара Горна Оряховица. Сърцето ми се къса! Идва ми да се самоубия! Моля ви дайте идея какво може да предизвиква този невъобразим шум? Предварително ви благодаря!
  3. Здравей Колега, На мен ми трябва работеща ел. антена (на моята жилито се скъса, но моторчето е ОК), 4 броя железни джанти 14-ки и 2 метални тръбички към маслен радиатор (моите са изгнили и миналия ден отново ми изби едната) за Галант 2.0 ТД 1999 г. Искрено се надявам да имам късмет
  4. Здравейте, Голяма беля си направих! Преди няколко дни явно някъде леко съм чукнал едната от 2-те тръбички които отиват към масления радиатор и се спука. Те още като си купих колата бяха в окаяно състояние и спукани на 2 -3 места, но никъде не можах да намеря такива за да ги сменя и затова ги водих на някакви фини заварки и отгоре ги наклепах със силикон. По едно време даже си мислех да купя медни такива и по някакъв начин да ги огъвам ама се отказах. Та сега от тръбичката хвърля масло под налягане, все едно имам спукана вена Едно на ръка че пак започва голямото разглобяване, ами и самите тръбички са толкова тънки и изгнили и са като френско сирене. Не знам дали този път ще успея да ги оправя отново. Има ли някой от вас представа дали мога да си купя от някъде такива? Моля дайте идеи и предложения?
  5. Здравейте колеги, Моля за помощ - необходим ми е лагер за предна главина (предно ляво колело). Ако някой от вас успее да ми помогне ще съм много благодарен. Рамата на колата е JMBSNEA6AZX000796 ако това би могло да помогне за определянето на точния модел. Предварително Ви благодаря! Поздрави на всички! Васил Цонев
  6. Здравейте колеги, МОЛЯ ако някой знае къде се намира пробката за маслото на скоростната кутия и от къде се мери нивото да сподели с мен. Имам Галант 2.0 TD, 1999г., с ръчни скорости. За съжаление съм от Троян и съм дост далеч както от хората във форума които биха ми помогнали на място, така и от добрите сервизи (Ратола), така че нямам избор освен да се справям сам със ситуацията. Ако някой също така може да ме насочи какъв вид и тип масло трябва да му налея ще съм безкрайно благодарен. МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ ПРИЯТЕЛИ!!!
  7. Колеги, имам 2 проблема: Проблем 1: Когато карам колата при леко завъртане на волана на ляво (примерно при леви завои) започва да се чува странен стържещ шум. Наистина не знам как да го оприлича, но е доста дразнещ. Когато въртя волана на дясно или е в изправена позиция този шум изчезва. При по висока скорост е по-осезаем, но и когато карам в града пак се чува. Някои да има някаква идея??? Проблем 2: При подаване и връщане на газта когато съм на скорост някъде отдолу се чува едно тък-тък, все едно разхлабена връзка на 2 неща които влизат едно в друго (като рамо и ябълка) и има луфт? Също не знам как да го оприлича? Нещо разхлабено по кардана може би? Някои да има някаква идея? Предварително ви благодаря!
  8. Светльо, благодаря ти за професионалния и изчерпателен отговор
  9. Между другото си поръчах двигателно масло MITSUBISHI DIAMOND PROTECTION 10W40. Някой има ли впечатления от това масло и дали е подходящо за турбо дизелов мотор? На едно място намерих че пише "Подходящ за всички автомобили Mitsubishi, с изключение на модели с DPF (Diesel Particulate Filter) ". Какво значи това?
  10. Здравейте колеги, Имам 2 въпроса: 1) Къде се намира пробката за маслото на скоростната кутия? Имам Галант 2.0 TD 1999 година с ръчна скоростна кутия. 2) Какво масло да ползвам и при смяната да източвам ли сегашното или само да долея ако има нужда с новото? От къде мога да видя препоръчителното масло за моя автомобил по спецификация? Предварително ви благодаря!
  11. Здравейте, Имам Галант 1999г. TD. Сутринта констатирах нещо доста тревожно. Преди седмица видях че пластмасовото легенче за антифриз е абсолютно празно. Преди това я бях карал на сервиз за смяна на биелетки и там със сигурност го бяха напълнили. Та купих аз антифриз и дестилирана вода и го напълних до горе! Сутринта преди работа проверих отново и се оказа че отново легенчето е абсолютно празно. Няма течове. Проверих нивото на маслото в двигателя и на шиша ми показа около половин сантиметър над максимума. Вече съм се подготвил за най-лошото! Какво според вас се случва и какво би следвало да направя за да отстраня този проблем. Дали ремонта ще ми струва скъпо и мога ли да продължа да си карам колата при това състояние без да се притеснявам?
  12. Здравейте, решил съм да сменям говорителите отзад на кората и тези на предните врати. Моля ви кажете ми какви инчове са? Препоръчайте марка - аз съм се спрял на Cerwin Vega
  13. Здравейте, В момента съм с нормални джанти 14 цола, но за лятото ми се иска да му сложа лети джанти. Моля помагайте - търся си 4 броя 15 цолови лети джанти по възможност комплект с летни гуми. В продавалника нищо не можах да намеря. Според вас 15-ки или 16-ки е по-добре да се сложат от гледна точка на разход на гориво. В момента с 14 цоловити градско ми гори над 10/100 !!! Галанта ми 2.0 TD. Това нормален разход ли е според вас? А, и още нещо - как мога да разбера коя година е Галанта ми? (не по документи а някъде по самото купе може ли да се види?)
  14. Здравейте, Напоследък отдолу на колата ми има силно тропане когато я карам, особено по неравен терен. В момента е в сервиз и току що ми съобщиха че ще се наложи смяна на 2 биелетки отзад и една отпред. Моля да ми кажете какво представлява това, от къде мога да си купя и каква е цената им? Предварително благодаря!
  15. Здравейте, Имам Мицубиши 2.0 tdi 2000г., и проблема е че имам 5 пластмасови контейнера с различна големина под капака на двигателя, някои от тях са празни, но не знам какво да наливам? Направих снимка, като ги номерирах от 1 до 5 (имам 3 отляво, като единия май е за водата за чистачките, и две от страната на шофьора!). Проблема е че колкото и да намалявам размера на снимката (намалих я до 45 KB), когато се опитам да я кача ми казва че файла е прекалено голям! Супер се изнервих и моля за вашата помощ??? EDIT: Дано така да може да видите снимките: http://imageshack.us...44/ssa52352.jpg http://imageshack.us...56/ssa52354.jpg Предварително благодаря!
×
×
  • Създаване...