Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

P.Penchev

Потребител
  • От него общо

    51
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което P.Penchev е написал

  1. Продавам спойлер интеркулер за Паджеро 4,втора употреба!Спойлера е здрав,няма пуснато и счупено! Цена-200лв.П.Пенчев ,тел.0878 228 908/0879 967 340
  2. Продавам оргинален спойлер интеркулер за Паджеро 4 !Цена 200лв.П.Пенчев -0878 228 908/0879 967340.Спойлера е запазен и здрав!
  3. В Балкан Стар колега цените са народни....
  4. Би трябвало да имаш лепенка на предният капак на двигателя,а всяка класна машина за пълнене/евакуиране на фреон след въвеждане на шаси на автомобила дава съответното количество фреон и масло!Поздрав!
  5. Избрано е "Най-уместни", така че е възможно някои коментари да са филтрирани.
  6. Странно,при други марки автомобили-(със датчици на зимни и летни ) просто се ресетва !Имал съм случай с повредени датчици при м/д гуми....дори клиент си беше сложил един датчик в багажника и беше забравил за него,докато не го намерих извадих от там-не се ресетваше TPMS a.
  7. Здравей колега,свали скоростната кутия ,свали феродовия и притискателният диск и ще ти се изясни ситуацията!
  8. Ако имаш възможност провери дисковете с индикаторен часовник за биене,нищо че са нови...все пак сме в България,ментата през път и на път.....
  9. Здравей колега,при смяна на спирачни дискове се почиства главината механично до блясък,следва проверка на бутало спирачен цилиндър-да не заклинва,оглед ход.част,гуми,джанти,лагери ,накрайници кормилна рейка...Биенето в диска се проверява с часовник с магнитна стойка,имат го в квалифицираните сервизи...Много хора правят следната грешка,след дълъг път-загряти почти до червено дискове вкарват колата на автомивка -резултата е ясен...Дано съм бил полезен...
  10. Мисля че някой се е обучавал на Паджерото как се премахва софтуер на DPF! Обърни се към колега в форума- Пламен-DJ Tymby,човека има сервиз и е много в час с Паджеро! Поздрав
  11. И аз търся за Паджеро 4,до сега съм намерил обява в ОLX,сваляш диска,качват карта на БГ и Европа и целият кеф за 100 лева+ куриер.Поздрав!
  12. В форума има писано по темата...Пиши модела на автомобила...
  13. Здравей,кв.Орландовци.ул.Мара Бунева.точно преди жп.прелеза на кв.Бенковски,от дясно има автоморга,там има същото Паджеро.
  14. На пътя е чук! Солиден и устоичив джип.Много леко клатене при силен страничен вятър,но смяна на амортисьорите ще го коригирам!Поздрав!
  15. Гумените подложки са по-добрия вариант,не предават шума от ход.част на купето.Поздрав!
  16. Зависи от качеството на суровината...БМВ гумени тампони/ оргинални/носачи,имат щемпел кога са произведени...
  17. При слаб ток в акумулатора го прави този номер!Примерите акумулатора с товарна вилка.
  18. Търся предна броня за Паджеро 4.14.11.2007г.
  19. Избери гумени подложки,колкото да компенсиранш амортизацията на пружините...Ако повдигнем много задният мост,променяш центъра на тежеста!Поздрав!
  20. Дискусията започва да ми прилича на хвърляне на боб....Вдигнете Паджерото на крик,някой да седне вътре и да изрежда скоростите / но някой който знае какво прави,за да не счупите АСК/ И МОНТЬОР С ОПИТ ДА СЛУША ОТ ДОЛУ И ЩЕ ВИОРИЕНТИРА В ПРОБЛЕМА!
×
×
  • Създаване...