Премини към съдържание

M.Oulander

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

M.Oulander's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги, От няколко дни, като включа или изключа централното заключване на Мицубишито мигачите не мигат?! Преди си мигаха на заключване 2 пъти на отключване 1 път, и изведнъж спряха. Ходих в сервиза на Мицубиши в София но там ми казаха че немогат да направят НИЩО?! В ръководството пише,че при включване и изключване на централното заключване мигачите мигат 1 и 2 пъти, но тази функция може и да се деактивира или активира в оторизиран сервиз на Мицубиши - а там ми казаха - ЧЕ НЕМОГАТ ДА НАПРАВЯТ НИЩО!?. Не знам може и аз да съм натиснал нещо без да искам но така или иначе мигачите не светят. Иначе мигачи си има и аварийни също. Много е гадно при всяко заключване трябва да проверяваш дали си заключил и т.н. Моля ако някой може да ми помогне по този проблем или да ми каже, къде да отида за да го оправят да ми напише. Ще му бъда много БЛАГОДАРЕН! Мицубишито е аутлендър 1 SUV 4WD 2000 куб. бензин 2005 г.
  2. Здравейте колеги, търсих из форума за приличен сервиз за автоклиматици в София за Мицубиши аутлендър но не намерих. Има публикации но хората от сервиза не се занимават с Мицубиши. Миналата година ходих в един сервиз и ми каза че датчика е излязал от строя и трябва да се смени. Търсиха такъв но не намериха и на края го смениха с подобен датчик. От тогава климатроника работи когато си поиска??!! Сутрин като го пусна на 17 град.работи но след като загрее колата и спра като тръгна отново климатроника духа топло??? Повече не ще да заработи на студено. Моля ако някой знае сервиз който мове да оправи проблема да ми напише ще му бъда много благодарен!!! Предварително благодаря!
  3. Благодаря Ви :icon_clap: Температурата беше -1* и на таблото имаше снежинка! Иначе като я карам 200 км. на газ и после 100 км. на бензин няма проблем само дето ми светва контролната крушка на чека.
  4. Здравей колега, пиша ти отново, защото много ми помогне предния път за смяна на крушките на арматурното табло. Сега се появи едно двукратно "пиюкане" 10 15 сек. след стартиране на двигателя на Мицубишито. Модела е от 2004 г. СУВ 2000 136 к.с. 4WD бензин. Няма визуално нищо по таблото, само едно двукратно писукане. Имаш ли на идея, от какво може да е това? Скоро ми предстои смяна на маслото на ДВГ. след 300 км. Дали е това или е нещо друго!? Моля те ако можеш да ми помогнеш да разбера защо е това пиукане. Предварително ти благодаря. :rolleyes:
  5. Много ти БЛАГОДАРЯ за информацията колега !!! Всичко мина нормално и без аварии. :icon_clap:
  6. Отново здравей колега, днес опитах тази схема, но уви...... Свалих капачката и развих болта под нея но рамката на таблото не излиза?! Мъчих се, дърпах я с ръце но не... Струва ми се, я нещо я задържа стои много плътно и даже не се и разхлабва.......незнам?! :sorry:
  7. Благодаря за сайта. Утре ще се пробвам. Не ми се вярва болта да е само един и от лявата страна, но като отида при Мицубишито ще умувам. :rolleyes:
  8. Здравейте колеги, моля ако някой е сменял крушка на таблото на Мицубиши Аутлендър 1 2005 г. бензин 2000 куб. 136 к.с. 4WD. моля да ме "светне", да ми напише как става това. Проблема, е че крушката за индикация на мотора е изгоряла :( Позицията и на рисунката в книжката е под N 13 (предупредителна лампа за проверка на двигателя). Предварително Ви благодаря !
  9. Благодаря колега! Трябвало е малко усилие за да се издърпа капачката . Оказа се че неизправността не е от бушоните. Контролната лампа за двигателя не ми свети при първоначално стартиране и аз помислих, че е изгорял бушона, но уви! Сега ще търся да видя как се сменят лампите на арматурното табло. Иначе ДВГ работи и нямам проблем, за това търся причината другаде. Дано успея да я открия?!
  10. Здравейте колеги, може би е малко тъпо, но не знам как да си проверя и евентуално да сменя бушон на колата. Виждам, че бушоните са под кормилото в ляво ама как се стига до тях не мога да разбера. Колата ми е Мицубиши аутлендър 1 2005 г. бензин 2000 куб. 4WD 136 к.с. Моля ако някой ги е сменял и знае как да ми напише. Предварителни БЛАГОДАРЯ !
  11. Извинявай обаче не мога да разбера дали е в резервоара за гориво или на друго място :icon_blush:
  12. Здравей, както разбирам от схемата значи филтъра е в горивния резервоар :icon_blush:
  13. Здравейте колеги, малко ми е неудобно да питам, но нали човек се учи докато е жив :rolleyes: Преди 3 месеца си закупих Мицубиши аутлендер 1 бензин 136 коня. VIN JMBXNCU2W6U000922. Днес реших да сменя маслото и филтрите на двг., отивам в магазина купувам маслен въздушен и за климатика филтри и питам за горивен филтър. Отговарят ми а има ли горивен филтър?, и аз не знам. Търсих къде ли не. Попаднах на една схема, която ми показва, че горивният филтър се намира в резервоара за гориво :huh: Моля да ми помогнете, дали това е вярно и дали този филтър се сменя някога? Ако филтъра е на друго място моля да ме светнете къде е. :( Предварително Ви благодаря!
×
×
  • Създаване...