Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

keranisimo

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Хасково

keranisimo's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, колеги и колежки! Поставих подложки над пружината от 5 см от дбк димитров. Първо едната пружина изскочи, после длугата някак си се усука, абе не съм доволен, не казвам, че има проблем в производителя. Сега всичко е направено по книжка, белязките на долната чашка сочат назад, пружините са наместени, всичко е 6 обаче имам разлика от 1 см между левия и десния калник. Това ме влудява! Въпросната подлжка излиза доста от горната чашка на амортисьора и пружината не може да се законтри, както трябва. Сега си мисля да си сложа оригиналните подложки и да пробвам с такива, които се слагат между амортосьора и купето. Отворен съм за всякакви предложенич и съвети!!! https://www.ebay.com/itm/Lift-Kit-for-Mitsubishi-Outlander-02-06-Lancer-Mirage-1-6-40mm-strut-spacers/353359309565?fits=Year%3A2003%7CModel%3AOutlander%7CMake%3AMitsubishi&hash=item5245db2afd:g:wsQAAOSwig9gBuuA
  2. Кола на 17 години, няма как всичко да е перфектно.
  3. Здравейте, колеги и колежки, искам да повдигна задницата на Аутлендъра. След поставянето на газово, при пълен резервоар и резервното колело отзад ми се вижда провиснала. Каква е процедурата? Гледам се предлагат разни тампони за над пружината, такива ли се слагат? Трябва ли да се свалят корите в багажника и как става? Извинявам се за многото въпроси. Благодатности!
  4. Темата е стара, но и моя блок замина :( Та от къде да търся? Гледам,че колега ги е продавал, дали продава още?
  5. Благодаря! Ще го разглобя и почвам да търся крушка (преди 5-6 години имах Хонда с такива крушки и успях да намеря). Вратите няма да ги пипам, остават бутоните са мъгла, ще се радвам на съвет и за тях. Ел. огледалата и ел. фаровете имат ли крушки?
  6. Идеята е, че не знам как се сменят. Трябва ли да се свалят корите на вратите, какво се разглобява, за да се сменят на копчетата на халогените? Такива неща.
  7. Благодаря за бързия отговор, значи на вратата свети 1 демек да не бутам нищо, а на задните и пасажерската има ли подсветка?
  8. Колеги, от скоро съм собственик на Аутлендър 2003 година и забелязах, че осветлението на някои копчета не работи. Аварийни, стъклата на шофьорската врата, копчетата за мъгла, общо взето там свети само регулирането на подсветката за таблото. Та въпроса ми е как се сменят тези крушки? Разгледах теми да кажем, че съм разбрал за бутона на аварийните. Ще съм много благодарен за съдействие.
×
×
  • Създаване...