Премини към съдържание

T 1

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Шумен

Интернет контакт

  • MSN
    todor.ilarionov@abv.bg

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Lancer 1.8 did 116ps

Посетили профила

235 посетили

T 1's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Добра реакция Rare
  • Сътрудник
  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте отново. Горе описаният проблем се оказа елементарен - изгорял говорител отпред долу в дясно. Странното е че оторизиран представител на Митцубиши не можа да отключи неработещите икони /от снимката в публикацията ми/ Но за диагностика на повредата не пропуснаха да ми одерат кожата - 140 лв. А офертата за доставка и труд за подмяна на този говорител е 600 лв. Яко нали? Не им прави чест. Все едно да е част от космическа совалка. В крайна сметка всичко ми е наред чрез много коректен майстор от нашият град срещу 12 пъти по-малка сума, а аз забравям за оторизирани сервизи до края на живота си. Описвам всичко това защото информацията може да помогне на някой от вас. Живи и здрави бъдете!
  2. Здравейте! При мен няма звук при тел. разговор или при включване на гласов асистент. Всичко друго свързано с аудио системата работи, включително микрофонът по време на разговор чрез блутут. Дали проблемът е в коментираният модул? Публикувах тема по този въпрос, но за съжаление никой не се отзова.
  3. 20220105_160502.jpg.c2d92e081a0fabb1d3bd715eed8524cf.jpg          Здравей DJ Tymbi ,                                                     попаднах на Ваша публикация във       връзка със блутут модул към аудио система на Мицубиши. От няколко дни ми изчезна звукът при разговор чрез блутут връзка, също и звукът при активация на гласов асистент. Микрофонът си работи.В настройката за звук при тел. разговори са активни горният ред икони които са за автоматично ниво на звук, но не са активни долният ред икони, а те са от кои говорители да се слуша. Според теб дали проблемът е от този модул?

  4. Здравей народе и за много години, живи и здрави да сте всички! От доста време не съм се появявал във форума защото не съм имал проблем. Сега имам и ме ядосва страшно. Става въпрос за блутут връзката - при провеждане на разговор не работи говорителят на системата, също и не се чува нищо при включване на функцията за гласови команди. Микрофонът работи. Перфектно си работи и системата "ВТ"- от плейерът на телефона през блутут връзка на системата няма проблем.В купето под волана в отсекът за предпазители има предпазител за радиото - странно че като го извадих за проверка радиото си работи. Другият предпазител се намира в отсека при двигателя и се отнася за усилвателя на аудио-системата. Здрави са. Не открих начин за рестарт на системата. В настройките не са ми активни иконите за предпочитан звук при провеждане на тел.разговор. Ако някой с нещо може да помогне ще съм благодарен и ще почерпя. Благодаря предварително на всички които ще се отзоват.
  5. Здравей Светльо! Искам да помоля за съдействие относно моя публикация по тема "проблем с блутут система" - дали трябваше да отворя нова тема или постъпих правилно описвайки сходен проблем във вече начената тема?

    1. Светльо Ангелов

      Светльо Ангелов

      Здравей. С какво точно мога да помогна? Избора за отваряне на тема си е лично твой. :)

       

    2. T 1

      T 1

      Здравей и благодаря за отговора. Преди известно време имаше забележка от страна на администратор за публикации по сходни теми.Затова попитах.

    3. Светльо Ангелов

      Светльо Ангелов

      По принцип често се случва да има стотици сходни теми и е добре да се използва търсачката на форума, пред да се отваря нова тема. Поздрави.

       

  6. Здравей народе и за много години, живи и здрави да сте всички! От доста време не съм се появявал във форума защото не съм имал проблем. Сега имам и ме ядосва страшно. Става въпрос за блутут връзката - при провеждане на разговор не работи говорителят на системата, също и не се чува нищо при включване на функцията за гласови команди. Микрофонът работи. Перфектно си работи и системата "ВТ"- от плейерът на телефона през блутут връзка на системата няма проблем.В купето под волана в отсекът за предпазители има предпазител за радиото - странно че като го извадих за проверка радиото си работи. Другият предпазител се намира в отсека при двигателя и се отнася за усилвателя на аудио-системата. Здрави са. Не открих начин за рестарт на системата. В настройките не са ми активни иконите за предпочитан звук при провеждане на тел.разговор. Ако някой с нещо може да помогне ще съм благодарен и ще почерпя. Благодаря предварително на всички които ще се отзоват.
  7. По никакъв начин не се усеща регенерацията на ДПФ-а. Така че не мога да отговоря на въпроса дали съм я прекъсвал. Вероятно да, при прекъсване се пълни с нафта картера.
  8. здравей Станиславе! Аз карам Lancer 1.8 DI-D / 116 hp / 4N13 2013 год. Единственият ми проблем беше ДПФ филтъра. При активиране на режим за почистване на саждите /за което няма сигнализация и не усещаш кога се случва/ влиза нафта в картера. За пробег около 2000 км - около 700 мл се вдигна нивото. Ходих в Silver star - направиха принудителна прочистване и смениха маслото, но ефект никакъв - пак влиза нафта. А колата е на 70000, би трябвало ДПФ филтъра да не е в толкова ужасно състояние. Още веднъж опитах - свалихме го и го промихме с препарати и струя под налягане, но уви - трети път смених масло. Така че тази Clearteh технология на Мицубиши май не е много успешна. Никакъв друг проблем нямам колата си е много добра но със забележка че разходът на гориво е малко по-висок от указаният за модела.Успех !!! :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  9. T 1

    Сбогом Mazda, Здравей Lancer

    Честито! Да си я караш със здраве и кеф! И аз смених Mazda 323 F с Lancer. Преди една година. От този форум не очаквай кой-знае какво. След като закупих Мицубишито отправях въпроси по разни теми, но малко хора се отзоваха. А каквито ядове имах си ги разреших и точка. Хайде със здраве!
  10. Над дупката за максимум ниво на маслото на около сантиметър щеката си сменя цвета - става по лъскава.Това ли имате в предвид че е трети белег?
  11. Здравей iordan 81. Според мен проблемът е от DPF филтъра. Да, направили са принудителна регенерация но това не значи че филтърът е чист.В Балкан стар освен този имат и още един вариант - да ти предложат нов филтър който струва към 4000 лв.Нямат право да го премахнат защото ще нарушат екологичните норми.А в маслото ти има нафта.Тъй като е в малко количество няма как да я усетиш.Може, но чрез химичен анализ в лаболатория.Остават ти два варианта - или да се почисти машинно или да се отстрани физически и софтуерно.За съжаление не съм сигурен кое е по-удачно.В този ред мисли Сталин би казал -има DPF-има проблем, няма DPF-няма проблем но пък не се знае доколко компетентно ще коригират компютъра на колата.А за машинното почистване знам три варианта:1.Без да разглобяват нищо от автомобила вкарват с апаратура Bardahl разни препарати 2.Почистване с ултразвук и в последствие нагнетяват препарат и вода под налягане/сваля се филтъра/ 3.Със спрейове и пароструйка/пак се сваля/ или добавка в горивото. Вариант 3 съм го пробвал - не става. Също и регенерация в Балкан стар е ала-бала.Даже ме предупредиха че ако карам градско много скоро ще имам проблем.Жалко че не ми е в гаранция колата.Продължавам да съм изумен кой болен мозък е измислил този DPF Верно в България горивата са некачествени, но все пак колата ми е на 75000км.Лошото е че всичките са в БГ.Още не съм решил какво да направя. Проучвам.Май Сталинският вариант е най-добре.Едва ли ще има проблеми с пушеци - нали отделно си има и катализатор.Ако направиш нещо-сподели.Нали за това е форум - да си помагаме.
  12. Здравейте! Ако някой притежава този модел и има желание да сподели впечатления ще съм благодарен. Аз закупих такъв през м. май тази година /2018/ Навъртял съм само 6000 км и съм доволен от приятното возене, аудио-системата, устойчивост на пътя.Мисля че липсва малко мощност.Вероятно купето е тежичко за този мотор. Не ме радва разходът на гориво - вместо 4.6 харчи 6.3. Не се ядосвам много, защото пък визията ме кефи и за още по-яко монтирахме и заден спойлер /върху капака на багажника/ Дизелът в България е сух, поради което се използват различни добавки.Какво бихте ме посъветвали да добавям с цел по-добро смазване на различните механизми и облекчаване работата на филтъра за твърди частици /DPF/? Привет на всички фенове! И адмирации за споделилите впечатления!
  13. Да се похваля - джанти купих 16" и съм доволен.Чудя се дали да сложа спойлер отзад.Не знам как се закрепя.

  14. T 1

    Lancer 1.8 DID 116 ps 2012

    Благодаря!
  15. T 1

    Lancer 1.8 DID 116 ps 2012

    Здравей народе от фен-клуб Митцубиши!Наложи се разделя съвсем непредвидено със старичката си вече Mazda 323 F модел 2003.Харесах горе-описаният модел, закупих го и ето ме при Вас.Вероятно за по-вечето участници във форума съм досадник, но ще опитам да задам няколко въпроса: 1.Може ли чрез съответният софтуер да се увеличи мощността и какви са последствията от това. 2.Има доста хубав дисплей за радио, блутут връзка и няколко други неща, но липсва навигация.Има ли опция за инсталиране. 3.Разходът посочен за модела е 4.6 л/100км а при мен излиза 6.3 /извънградско/ - нормално ли е. 4.Оригиналните джанти са 18" а искам да се подготвя за зимата но не съм сигурен какви да търся - 16 или 17" Благодаря за търпението и предварително благодаря на тези от вас които биха взели отношение към тези питания.
×
×
  • Създаване...