Премини към съдържание

Проблем със аудио система на Лансер


T 1

Препоръчано мнение

Здравей народе и за много години, живи и здрави да сте всички! От доста време не съм се появявал във форума защото не съм имал проблем. Сега имам и ме ядосва страшно. Става въпрос за блутут връзката - при провеждане на разговор не работи говорителят на системата, също и не се чува нищо при включване на функцията за гласови команди. Микрофонът работи. Перфектно си работи и системата "ВТ"- от плейерът на телефона през блутут връзка на системата няма проблем.В купето под волана в отсекът за предпазители има предпазител за радиото - странно че като го извадих за проверка радиото си работи. Другият предпазител се намира в отсека при двигателя и се отнася за усилвателя на аудио-системата. Здрави са. Не открих начин за рестарт на системата. В настройките не са ми активни иконите за предпочитан звук при провеждане на тел.разговор. Ако някой с нещо може да помогне ще съм благодарен и ще почерпя. Благодаря предварително на всички които ще се отзоват.

20220105_160502.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Здравейте отново. Горе описаният проблем се оказа елементарен - изгорял говорител отпред долу в дясно. Странното е че оторизиран представител на Митцубиши не можа да отключи неработещите икони  /от снимката в публикацията ми/ Но за диагностика на повредата не пропуснаха да ми одерат кожата - 140 лв. А офертата за доставка и труд за подмяна на този говорител е 600 лв. Яко нали? Не им прави чест. Все едно да е част от космическа совалка. В крайна сметка всичко ми е наред чрез много коректен майстор от нашият град срещу 12 пъти по-малка сума, а аз забравям за оторизирани сервизи до края на живота си. Описвам всичко това защото информацията може да помогне на някой от вас. Живи и здрави бъдете! :callgsm:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, T 1 написа:

.... се оказа елементарен - изгорял говорител отпред долу в дясно.

Странна и нелепа повреда! Благодарим за информацията.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...