Премини към съдържание

Stanvas

Потребител
  • От него общо

    32
  • Регистрация

  • Беше тук

За Stanvas

  • Рожден ден 11/24/1959

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • ICQ
    0
  • Yahoo
    stanvas@yahoo.com

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Outlander 2009, 4B12, ръчни ск.

Stanvas's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Хубав цвят, въпреки, че на такъв дизайн всеки цвят се 'лепи'! Много километри удоволствие, без никакви проблеми! П.С. А ако жената не се разболее от твойта болест, да знаеш че имаш проблем :)
  2. Stanvas

    Размер на гуми

    Прав си! Изпуснал съм разликата от единия инч между 15 и 16 цолови гуми - сравнението е между 195/60/15 и 205/60/16. С поста си исках, да кажа, че според мен разликата не е толкова голяма, че да пречи на нормалния вървеж или устойчивост на колата, независимо от това, че колата е с двулировия мотор и този рамер не се препоръчва от производителя.
  3. Stanvas

    Размер на гуми

    Карам Галант комби с 2.0/136 к.с мотор и гуми 205/60/16. Колата е устойчива и с комфортна возия, като едновременно с това е с приблизително 12 мм. по-висока. Не съм забелязал мотора да се мъчи, като имаш предвид, че првключвам на 3/4/5 скорост на съответно 45/65/80 км/ч. По-скоро имам съмнения, че хидравличната помпа на сервото се товари повече от необхдимото заради това, че гумата е по-широка (205) от препоръчваната. При този рамер гуми трябва да имаш предвид, че обиколката на гумата е със 7% по гояма от стандартния рамер на гумите даден от производителя т.е. скростомера и километража ще ти показват със 7% по-нискаи стойности от реалните. И още нещо при този размер гуми при пълен ляв/десен завой, гумите не опират в купето/окачването. Успех с избора!
  4. Здравей колега, Имаш ли заден ляв мигач (този, който е на калника)за Галант комби '97 ? Цена? Поздрави! Станислав
  5. Stanvas

    Предложете ми ...

    Предишната ми кола беше Nissan Primera (купе P10). Има много здрав двигател (1.6 бензин) и много слабо в сравнение с Галант предно окачване, което освен това не и евтино. За возията в сравнение с Галант - просто са несравними. Най-лошото на Нисана е това, че е сглобяван в Европа - в сравнение с Галаната имаш чувството, че е руска сглобка. Имал съм и Mazda 323. Железен автомобил. За парите, които си приготвил, Маздата изглежда е най-подходящия избор. 3000 лв. ми се виждат малко за Галант. Шанса да налетиш на някоя гробница е доста голям. Препоръчвам ти да се ориентираш към друг модел или марка, преди да почнеш да обикаляш по автокъщите, защото ако набележиш Галант, като потенциален избор, означава, че предварително се поставяш в губеща позиция - след всеки пореден оглед на Галант, способността ти за трезва оценка ще намялва, докато накрая не бъдеш обсебен ... Автоджамбазите само това чакат ... Вземи със себе си някой, който разбира от коли. Може би не е лошо да погледнеш и Каризма. Много здраво окачване. Ако успееш да намериш екземпляр с двигател 1.6, който е японски ще е супер. Желая ти успех, каквото и да си избереш!
  6. Колата е страхотна! Изглежда, че предишният собственик се е разделил с мъка с тази кола! При такава кола няма как да не те е хванала 'Болестта'. Сега известно време ще си напълно или частично нерабоспособен. След време това ще намалее, но няма да отмине! Че и с цвета (според мен) си уцелил в десятката - намирам го като един от най-подходящите за този модел. Пожелавам ти и след години да и я гледаш така, както я гледаш сега! И безаварийно!
  7. Stanvas

    Да се похваля !

    Честито! Много безаварийни километри! Тази кола, въпреки че е с по-слабия двигател те кара да се движиш по "ръба на бръснача" - така,че леко ... Удоволствието от карането не преминава с времето (поне при мен е така)! Лошото е, че когато дойде време да я сменяш, кръга на приемливите модели драстично се съкращава - само до моделите на :mitsu-smiley: !
  8. Хубавото си е хубаво! Честито и от мен! Нека те радва още дълго време ...
  9. Stanvas

    Още един Галант

    Честито! Страхотен е! Заслужава да си го глезиш, а за обратното няма никакви съмнения!
  10. Stanvas

    Още един Галант

    Честито и от мен! Да си го караш безаварийно и да продължаваш да му се радваш, както му се радваш сега! А зарибяването става от самосебеси. Просто го повози без да казваш нищо за колата. В началото той ще мълчи, след това ще започне явно да оглежда купето, след това ще те пита за двигателя, окачването, а накрая за надеждността и цената на резервните части. Накрая му дай да покара, ама на дълъг прав участък, защото най-вероятно ще иска да я настъпи. После ... ами после ще те пита кога можеш да отидеш с него по автокъщите ...
  11. Stanvas

    Къде зареждате гориво?

    Доволен съм от газта на (за София): - Еко бензинoстанацията срещу Балкан Стар (кв. Хаджи Димитър); - OMV до моста Чавдар (източния край). Не съм доволен от газта на (за София): - Еко в началото на Ботевградско шосе в посока към околовръстното, след железопътния мост. Мисля, че сипват по-малко; - OMV на Ботевградско шосе в посока околовръстен път, на около километър преди разклонението за Кремиковци - двигателят стана доста по-шумен и тромав. Колегата по-горе е прав, че е по-добре да говорим за конкретни бензоностанции, вместо за вериги такива. Явно е, че контролът е различен независимо от писаните процедури. Крайно време е шефовете на бензиностанциите да разберат, че при наличие на конкуренция, качеството (а не 1-2 стотинки разлика в цената) е това, което може да увеличи оборота им. За съжаление в интернет не съм виждал място, където всички потребители могат да споделят мненията си за всички бензиностанции - така шефовете от централите ще могат да виждат обектите си през погледите на потребителите. П.П. Мисля, че горното е важно и заради "страничните" ефекти, породени от наличието на обратна връзка: качеството на услугите зависи и от качеството на персонала, а последното - от нивата на заплатите/условията на работа ...
  12. Stanvas

    Нов Galant

    Малииий, че тя мноо арна бе? Дека го сбара тоя дзвер? Не мяза мноо на тия новите каруци дет ги праят изкилиферчени та да модат ги пробута на балубите! Думата ми е, че и фасон и стойка си има! Абе .... мани мани ... Ти де не си се надул мноо, земи спусни малко воздуха де! То убаото сега се наченя ..... Честито! И мерака да не те напуска, а той се увеличава с карането .... И безаварийно!
  13. Stanvas

    Галанта вече е тук

    Честита придобивка! Със здарве да си я караш! Така като те гледам, с тоя мерак и тази хубава колица май ще хванеш мускулна треска от лъскане. То нама лошо, въпреки че и без това тия коли блестят измежду останалите!
×
×
  • Създаване...