Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Matey

Потребител
  • От него общо

    64
  • Регистрация

  • Беше тук

За Matey

  • Рожден ден 08/02/1982

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • AIM
    Road_Runner666
  • Skype
    Road_Runner666

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant 2.5 V6 163hp.

Посетили профила

1,539 посетили

Matey's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Темата да се изтрие. Оказа се проблема е в някоя от помпите на съединителя.
  2. Претриса особенно ако е голям наклон и натоварена претриса по сериозно. То ясно че е за смяна кажете някой читъв сервиз където ще свършат работата както трябва а не на веки 30000км да сменям съдеинител.
  3. Опитах номера да подпра колата на бордюр и да тръгна на 4-та скорост с 3000 оборота: Нпаравих опита 3-4 пъти двапъти съединителя превъртя като отделях по плавно двапати гасни като пусня рязко съединителя и подам газ над 3000 оборота. Според мен това че на първа не можа да превърти гуми на равен път а съединителя превъртя е много показателно. Май са ме минали с някой ментак съденител или изобщо не са го сменили а са го регулирали колкото да ме изкара още някакъв период от време. А майстора се е нагушил с по голяма печалба.
  4. Педала отделя долу по скоро като нормален не заминал съсединител.
  5. Съединителя заедно със смяната беше около 550-600лв при читав майстор. Ще опитам това което предлагаш и ще пиша довечера.
  6. Здравейте, Имам следния проблем, ако някой може да ме насочи от къде идва ще съм благодарен. Проблема е че колата неможе да превърти гуми при рязко тръгване, опитах като отделих съсединителя при 6000 оборота но колата седи на едно място гумите не се въртят след като минах на 2-ра скорост колата пак седеше на 6000 оборота и колата потегли леко.На 3-4 скорост колата набира мудно все едно съсединителя приплъзва. Според мен следва че съсединителя е за смяна, но там е проблема преди 2 години и 30000км съм сменил комплект феродов-притискател-аксиален лагер. Възможно ли е съединителя да има някакъв реглаж или нещо подобно. За първи път от 2 години насам се опитвам да превъртя гуми, колата се кара масово извънградско. Вижда ми се супер нереално след 30000км да се е изхъбил съсединителя.
  7. Здрвейте. Имам следният проблем при първоначално палене колата върти 4-5 пъти и тогава пали ако поработи 1-2 минути, изгася и запаля парви от първото завъртане. Сменени са всички филтри мислех че проблема е в горивния но след смяната му проблема си остана. От къде може да е този проблем. Колата е Галант V6 163кс. Благодая ви предварително.
  8. Предлагам galant 99г V6 163коня с газова. Снимки и инфо
  9. Здравейте колеги, Продавам Галанта си поради наличие на служебен автомобил при което галанта седи и старее без да се кара. Колата е светло сив металик, с лети джанти и газов инжекцион Bardolini за 6 цилиндров двигател. Колата е с нов акумулатор и нов съединител. Предни дискове сменени прееди 15000км , задните имат нужда от престъгване. Колата върви с 4 бр. зимни гуми, 4 бр. летни карани 10000км и 4 бр. летни стари гуми. Автомобила е перфектен в изправност. Предстоящи ремонти - Смяна на ремък и ролки след около 30 000км. - Масло и филтри след около 5 000км. Други ремонти мисля че няма нужда поне за сега да се правят. Миналата зима смених всички предни носачи така, че окачването отпред е перфектно. Препоръчително е да се смени Гарнитурата на капака на клапаните понеже от там губи около 500гр масло на 10000км. Цена 4900лв за колеги от форума подлежи на коментар. За контакти Матей Димов Телефон за връзка: 0888 088842 / 0898 708399 Снимки тук:
  10. Здравейте Днес минах преглед на Галанта и машината за спирачките отчете че дясното предно колело има 50% по малко спирачно усилие от лявото. А в движение ако набия рязко спирачки колата не дърпа на никъде. Дисковете са малко криво но са сравнително нови преди 20000км. са сменяни а накладките преди 5000км. Къде да търся проблема.
  11. Matey

    Не вдига обороти на ГАЗ

    В неделя като сменях филтрите въпросните газаджии закачиха колата към компа и с включен контак тои отвори клапан на бутилката през компа и през филтъра пръскаше газ според него достатъчно но вече трети ден я карам и неще да дигне повече от 3000 оборота и колкото повече свършва газта в бутилката толкова пада границата на максималните обороти.
  12. Matey

    Не вдига обороти на ГАЗ

    Да ти кажа и газаджите при които ми монтираха бутилката точно това правят. Но понеже не искам да ми пълнят бутилката с въздух отидах на газ станцията и заредих бутилката до горе оказа се че съм изхарчил само 7 литра и при пълна бутилка колата имаше леко подобрение можеше да отиде до 4200оборота и пак се дави и връща на бензин. А този датчик за налягането след като се закачи компа на газовата към стенда на газаджите може ли да се разбере дали е от него че хората в сервиза твърдяха че на газ си работи перфектно Да ама НЕ на място работи даже и в червенот отива оборотомера ама в движение е като куц кон.
  13. Matey

    Не вдига обороти на ГАЗ

    Това че няма дебит го прави само по време на движение на място няма проблем и мисля че в това е проблема настроиките се правят на място.
  14. Здрявей колега още ли работиш в Софтгаз

    че има следния проблем монтирана при вас уредба преди 3дни пак там сменихме филтрите уж на компютъра показва че всичко е наред но при движение колата не иска да вдигни повече от 3500оборота мъчи се и преминава на бензин. Дай някакъв тел за връзка да се разберем кога да мина и да и направим настроика по в движение защото с настроика на място НЕСТАВА

  15. Matey

    Не вдига обороти на ГАЗ

    Уредбата вече не е в гаранция ама в тоя сервиз все като я закачат с компа и казват че всичко е наред иможе кофти газ да съм сипал това им беше и отговора последния път тоест преди 2-3 дни като смениха филтрите.
×
×
  • Създаване...