Премини към съдържание

Blago

Потребител
  • От него общо

    90
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Blago е написал

  1. Продавам стоманени джанти 14" , 4х114,3. Централен отвор - 67 мм. Свалени са от Митсубиши Галант и стават за повечето Митсубишита. Не са криви или заварявани никога. Гумите са 2 Семперит и 2 Фулда. Семперита съм ги купувал от Диана - Център за гуми преди две години. Със стар ДОТ са, защото са стояли дълго време на склад. Иначе се държат чудесно на сняг. Имат още много грайфер. 2-те Фулда са поизтрити и ги давам подарък. Бяха монтирани на задната ос. Отделно продавам тасовете - 15 лв. Може и поотделно - само гуми или само джанти. Цена на 4-те гуми - 50 лв. Цена на 4-те джанти - 60 лв. Джанти с гуми - 90 лв. Пращам с Еконт по желание. Снимки - http://blagoburgas.snimka.bg/automobiles/djanti.793898.32206378
  2. Blago

    Питане за спирачки

    Колеги благодаря за мненията, но явно не сте ме разбрали нещо. Става въпрос за кабел с куплунг(куплунга излиза от пластмасовото казанче на главния спирачен цилиндър в най-долната му част). Другия край на кабела е прекъснат(отрязан)и виси във въздуха. Въпросът ми е, за какво е този кабел и къде е бил свързан ? P.S. На снимката е моята кола и нямам ксенон колега ;) Поздрави.
  3. Blago

    Питане за спирачки

    Здравейте, имам едно питане за един датчик( и аз незнам какво е точно ). Намира се под главния спирачен цилиндър точно в пластмасата му в долния и край има един куплунг от които излиза кабел с две жила, който при мен е отрязан в другия му край от незнайно от кого. Някой може ли да ми каже за какво е този датчик и къде трябва да е бил свързан ? Галант ЕА2А. Благодаря за мненията.
  4. Колеги, мойта каляска ( EA2A), като я поразтрия с 150-160 км, понамирисва на сяра(или на развалени яйца нещо такова). Предполагам, че е катализатора. От къде идва този проблем? Някой да разясни. Запушен ми е катализатора ли, що ли ? Карам на газ да уточня. :mitsu-smiley:
  5. Не вратът, ами направо от предната седалка ще седнеш на задната, без да разбереш. :icon_doh: :D
  6. Здравейте, имам един SE C902. Имам ето такъв проблем . Телефона се рестартира постоянно и не иска да тръгне въобще. Пробвах да го рефлашна обаче същия резултат. Носих го на 3 сервиза и от никъде не могат да ми кажат какъв е проблема. Гледам, че и други хора имат същия проблем в нета.
  7. Blago

    Рециклиране на носачи .

    Колега totomoto За рециклиране на крив носач можеш да пробваш в бившия завод металик, там има един човек който само с това се занимава. На мен ми струваше 64 лв. Поздрави.
  8. Blago

    Галант 2.0 '97 и 2,5 '99

    Здравей колега, търся тръба за високото налягане на климатроника, от дехидратора до купето която е. :rolleyes:
  9. Честит рожден ден на рождениците (на патерици) и от мен, с най-добри пожелания. :drinks: :good: :guitar:
  10. Blago

    Тропане

    Ами за шума да кажа - При подаване на газ се чува едно глухо стържене откъм моторния отсег. Като интензитет е силно тъй като го чуват и пътниците отзад даже. При всяко подаване на газ го има. Като задържа газта на 1500 оборота като тръгвам примерно стърженето ускорява интензитета си. Т.е. ако при единично подаване на газ има единично стържене - "зък", то при потегляне със 1500 оборота се чува вече -"зък, зък, зък, зък, зък, зък" При превключване на 2-ра, пак продължава така (между 1000 и 2000 оборота), по нагоре в скоростта и оборотите не мога да го усетя oсезаемо поради шума от движението вече. Също така одеве споменах, че когато съм на място и завъртя волана ( нали се вдигат леко оборотите) пак го има. Та така. Доста е дразнещо, но така си я карам. Чакам да събера някои лев, че да я оправям.
  11. Blago

    Тропане

    Благодаря DJ за бързия отговор, ще пробвам метода. Само да вметна,че изведнъж започна да си тропа. Никакви звуци преди това не са се чували. Изведнъж започна да "вдига гюролтия" :good: Мога ли да си купя само тампон, или трябва да ми е кофти - целия носач( който си е цифра, май). Имам и един странен проблем - когато подавам газ се чува едно глухо стържене, някак, дори като въртя волана на място, и мисля, че като е загряла тогава май по често се чува. :help:
  12. Blago

    Тропане

    Здравейте съфорумци, имам проблем с Галанта (EA2A). От 2 седмици тропа нещо в предницата като минавам по павиран път. Там където живея е зле пътя - павета и денивилации. Като минавам и се чува яко тропане отпред вляво може би. Също забелязах, че като сменям предавките от 1-ва на 2-ра, и колата нали се накланя напред назад - също се чува тропането. Скоро ще ходя до някакъв сервиз тук да я погледнат, но като знам какви са разбирачи в Бургас почвам леко да се сдухвам. :( Дайте някакви идеи :icon_hmm:
  13. Blago

    Виене

    Здравейте, първо извинявам се, че пиша в тази тема, но имам сходен проблем. Карам Галант ЕА2А. Тука от 2 дена ми светва ABS лампата докато карам. Паля колата и тръгвам и след 5-10 мин. ми светва лампата и не изгасва докато не спра и не запаля отново. И после пак след 10-тина мин каране светва. :mad: Това е от 2 дена така. Сега малко разяснения за евентуални причини. Заден ляв лагер ми е за смяна - като се вози някои отзад, вие. Данеби нещо от там да има някакъв проблем ? Аз от време на време дърпам ръчни по обратни завой, може това да е проблема за ABS-a. В квартала където живея улиците са павирани и супер-неравни. Леш просто. Данеби някоя гривна на ABS-а да се е изронила ? Знам ли. Как до сега нищо му нямаше, и сега се повреди де***ва. :mad: Моля за съвети, предложения, догатки и т.н. :icon_bye:
  14. Здравейте, първо извинявам се, че пиша в тази тема. За да не отварям нова искам да попитам за малко инфо компетентните по въпроса. Както знаете в галанта(ЕА2А) има оставено място за бас отзад на кората. Искам да си сложа такъв бас и въпросът ми е - колко голям може да е мах. диаметъра на баса?, трудно ли се намират такива говорители за отворен обем ? Мисля да го захранвам от СД-то(Kenwood), не ми трябва някъкъв силен бас, просто искам да е малко по силничък от заводските говорителчета. Огледах в нета и намерих няколко оферти но нямам представа дали ще могат да работят като хората( за отворен обем ). Прилагам линкове и бих искъл да изразите мнения. Благодаря. :rulez: http://megavoice.bg/?pid=47&product=505 http://www.thunder.bg/product_info.php?cPath=4_15&products_id=345 ps: на Thunder-a са му объркали инчовете.
  15. Страхотен подарък, Браво :good: Само приятни моменти занапред с красавеца. Страшни са тези лупи вечер. Евала :icon_rock: :icon_doh: Всички май се интересуват за повече инфо за тях. :icon_blush:
  16. Търся гуми - 195/65/14 зимни, две. Имаш ли колега ? 10x. :good:
  17. М дали не бях аз... :icon_n_oops:
  18. :vsurprise: :noexpression: :wacko:
  19. Blago

    Galant и климатик

    Колеги, за да не отварям нова тема, да попитам за моя случай - Карам галанта на аватара, преди една година го забелязах, че изспуска от едната тръбичка на това ( дехидратор ли е, не съм сигурен) намира се зад десния фар. Капеше нещо като прозрачно желе. Синкаво може би, някакво такова. Не съм си пускал климатроника от това, че си помислих, че може да се повреди нещо компресора. Въпросът ми е, има ли нещо общо с фреона това което тече, т.е. дали имам фреон в системата в момента ? И трябва ли да сменям този дехидратор, или ще мина само с едно уплътнение. Дали ще имам нужда от пълнене с фреон ? Поздрави.
  20. Blago

    Проблем със запалване

    Колеги, Благодаря на всички за мненията. Смених акумулатора и се оправи. :good:
  21. Blago

    Проблем със запалване

    Ами значи, това със отвертка и на късо болтовете на стартера го правих, но пак не запалва. Само си прескачат искри. Акомулатора не може изведнъж да ми падне толкова, че да няма никакъв ток, при положение, че съм го зареждал предната нощ, и го слагам следващия ден и не пали, само изчатква еднократно. Клемите са ми чисти и добре стегнати. Вчера пък започна да чатка последователно( около 4 пъти ) при завъртане на ключа. Мисля си, че най - вероятно е лоша маса към купето. Малко тъпо, но не знам къде ми се намира масата към купето, ако може да ме насочите :icon_blush: Къде да търся слабата връзка, от къде основно взима масата за запалването ? Благодаря на всички отзовали се.
  22. Blago

    Проблем със запалване

    Еми да, не се чува типичния звук за въртене от стартера, те майсторите коментираха, че изхвърляло нещо, но кое? Мисля, че чаткането е точно от това което изхвърля.
×
×
  • Създаване...