Премини към съдържание

Mirama

Потребител
  • От него общо

    413
  • Регистрация

  • Беше тук

За Mirama

  • Рожден ден 04/14/1984

Местоживеене

  • Град
    Плевен

Интернет контакт

  • ICQ
    42718813

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Mitsubishi Galant 2.0 TD
  • Интереси
    хубави коли...:)

Mirama's Постижения

Изгряваща звезда

Изгряваща звезда (9/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Говорех за ремонтен комплект на долна помпа, че човек трябва да помисли дали си заслужава. Моята препоръка е да се вземе направо нова. За горната, цената и е стабилна ако се купува нова.
  2. Поради големи проблеми след смяна на съединител, се започна с горна и долна помпа при нас. Ремонтен комплект не съветвам да си купувате, по-добре си купете една нова помпа отколкото да се занимавате с ремонтните комплекти. Много от тях са непълни и липсват части, които иначе ви трябват. Като се набутате да купите 2комплекта, почти сте догонили цената на самата помпа.
  3. Благодаря на всички за коментарите и съветите. Колата е изправена "на колела" и вече в движение. Маншон взехме нов, носач също (с доста скандали за по-бърза доставка), за съжаление не от алекс, защото отсъства от БГ. Сега вече колата си е тип топ, остава един лагер да се смени и е готова за зимата. Анди, дясно колело е. От полуоска се отказахме, защото нашата си е ок.
  4. Носача беше около 100лв., но е възможно пак да си е менте, или да са сложили нещо друго. Маншон си намерих, носач също, но с доставка чак след 16ти септември. Ако някои колега тук има въпросния носач и може да достави по-рано, да драсне едно ЛС
  5. Евентуално питам за ново каре, иначе предполагам нищо няма да му има, още не го е свалил моя мъж. Не намирам цени обаче никъде за маншон и полуоска. Предишния прав носач го поръчваха и сменяха направо в сервиза, аз лично не съм видяла с какво са го сменили. Чак да ни метнат и да не са го подменили ме съмнява. Сега ще търсим тогава на тези марки, които ти препоръча.
  6. Здравейте колеги, преди седмица започна одисеята с Галанта. При оглед и потропване тук, там се оказа, че за смяна са горен и крив носач. Правия го бяхме сменяли преди няма и година. Взехме частите, и в петък ги смениха. Правия уж си бил наред. Вчера тръгваме с колата из града, за да я пробваме. На прибиране нещо започна да потропва и мъжа ми се ядоса, че явно не са направили нещо както трябва. На 100м. от нас, галанта направо се срина на земята. Счупи се правия носач, гумата излезе...и всичко на земята. Сега съм в търсене на вътрешно каре-дясно, полуоска (тези двете май вървят коплект, не се продават отделно), маншон. Ориентировъчни цени ако може, защото в нета и при звънене на 1-2познати работещи в автомагазин, няма. Галанта е 2.0, дизел, 96г. (но повечето му части са като за 97г).
  7. Интересувам се от преден, десен крив и горен носач, а може и правия (целия комплект направо). Галант, 96г (края), дизел, 2.0, 90к.с.
  8. Mirama

    Губя "ток"

    Същият проблем на няколко пъти. Оказа се разхлабена клема. Затегнаха я и всичко е ок от тогава.
  9. Търся ето такъв ремонтен комплект за спирачния апарат http://www.autopower.bg/images/%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BD%20%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82,%20%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD%20%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%20AUTOFREN%20SEINSA%20D4427%20Mitsubishi%20Galant%205%20Saloon%20(E5,E7,E8%20A)%202.0%20GLSTD%20(E57A)%20image-3062034266.jpg Само че всичко, което намирам в нета е за 43мм. При мен е 50мм, освен ако случайно нещо не са измерили както трябва.
  10. Mirama

    Галанта "гасне"

    С инжекцион е. Прави го рядко, така че ще трябва доста време да я покарам само на бензин, за да видя дали и тогава ще го прави този номер. Случва се в месеца 1-2 пъти. До сега общо 4пъти е гаснала. Единия обаче беше доста прегряла, след голямо висене в задръстване. Един път се случи още при паленето, но изкарвах на задна и тогава 2пъти угасна. И още нещо, автоматик е.
  11. Здравейте на всички. Отдавна не съм се разписвала, но от известно време се появи проблем, който не ми е ясно от къде точно идва. Става въпрос за следното. При работа на място (примерно на светофар), или много бавен ход (пак при пъплене на светофар) се случва няколко пъти колата да изгасне. Галанта е с газова уредба и се кара в 95% от случаите на газ. Възможно ли е да е проблем със самата уредба, или нещо в електрониката?
  12. Търся предни калници за Глант 2.0 дизел, декември 1996г.
  13. mario64, аз за това попитах тук. ) Преди време бях чела някаква тема за носачи и от там ми е останал спомен, че се коментираха и рециклирани. Но не помнех за кои ставаше въпрос. Сега гледах в един сайт, цената на прав е около 230лв. Странно тези от къде са ги гледали толкова евтини и каква марка ще са.
  14. Колата е Галант (след като пускам темата в този подфорум), година 96, дизел. Преден, десен, прав носач. Но си е тръгнал и другия, тоест трябват ни и двете части.
  15. Здравейте, скоро не се бях появявала, но отново с въпрос. След оглед на колата в сервиз от там се изказаха, че трябва да сменим преден носач. И двете части били за смяна, споменах за цена от около 130-140лв за всяка. Въпроса ми е, намират ли се носачи втора употреба, или рециклирани или както там им казват? Има ли опасност ако се сложи такъв? Ако няма подобно нещо, каква марка да търсим нови?
×
×
  • Създаване...