Премини към съдържание

Blago

Потребител
  • От него общо

    90
  • Регистрация

  • Беше тук

За Blago

  • Рожден ден 03/17/1982

Местоживеене

  • Град
    Бургас

Интернет контакт

  • AIM
    randbonly
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mutsuzushi Galant 2.0 16V , SOHC, 136 h.p.

Blago's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Продавам стоманени джанти 14" , 4х114,3. Централен отвор - 67 мм. Свалени са от Митсубиши Галант и стават за повечето Митсубишита. Не са криви или заварявани никога. Гумите са 2 Семперит и 2 Фулда. Семперита съм ги купувал от Диана - Център за гуми преди две години. Със стар ДОТ са, защото са стояли дълго време на склад. Иначе се държат чудесно на сняг. Имат още много грайфер. 2-те Фулда са поизтрити и ги давам подарък. Бяха монтирани на задната ос. Отделно продавам тасовете - 15 лв. Може и поотделно - само гуми или само джанти. Цена на 4-те гуми - 50 лв. Цена на 4-те джанти - 60 лв. Джанти с гуми - 90 лв. Пращам с Еконт по желание. Снимки - http://blagoburgas.snimka.bg/automobiles/djanti.793898.32206378
  2. Blago

    Питане за спирачки

    Колеги благодаря за мненията, но явно не сте ме разбрали нещо. Става въпрос за кабел с куплунг(куплунга излиза от пластмасовото казанче на главния спирачен цилиндър в най-долната му част). Другия край на кабела е прекъснат(отрязан)и виси във въздуха. Въпросът ми е, за какво е този кабел и къде е бил свързан ? P.S. На снимката е моята кола и нямам ксенон колега ;) Поздрави.
  3. Blago

    Питане за спирачки

    Здравейте, имам едно питане за един датчик( и аз незнам какво е точно ). Намира се под главния спирачен цилиндър точно в пластмасата му в долния и край има един куплунг от които излиза кабел с две жила, който при мен е отрязан в другия му край от незнайно от кого. Някой може ли да ми каже за какво е този датчик и къде трябва да е бил свързан ? Галант ЕА2А. Благодаря за мненията.
  4. Колеги, мойта каляска ( EA2A), като я поразтрия с 150-160 км, понамирисва на сяра(или на развалени яйца нещо такова). Предполагам, че е катализатора. От къде идва този проблем? Някой да разясни. Запушен ми е катализатора ли, що ли ? Карам на газ да уточня. :mitsu-smiley:
  5. Не вратът, ами направо от предната седалка ще седнеш на задната, без да разбереш. :icon_doh: :D
  6. Здравейте, имам един SE C902. Имам ето такъв проблем . Телефона се рестартира постоянно и не иска да тръгне въобще. Пробвах да го рефлашна обаче същия резултат. Носих го на 3 сервиза и от никъде не могат да ми кажат какъв е проблема. Гледам, че и други хора имат същия проблем в нета.
  7. Blago

    Рециклиране на носачи .

    Колега totomoto За рециклиране на крив носач можеш да пробваш в бившия завод металик, там има един човек който само с това се занимава. На мен ми струваше 64 лв. Поздрави.
  8. Blago

    Галант 2.0 '97 и 2,5 '99

    Здравей колега, търся тръба за високото налягане на климатроника, от дехидратора до купето която е. :rolleyes:
  9. Честит рожден ден на рождениците (на патерици) и от мен, с най-добри пожелания. :drinks: :good: :guitar:
  10. Blago

    Тропане

    Ами за шума да кажа - При подаване на газ се чува едно глухо стържене откъм моторния отсег. Като интензитет е силно тъй като го чуват и пътниците отзад даже. При всяко подаване на газ го има. Като задържа газта на 1500 оборота като тръгвам примерно стърженето ускорява интензитета си. Т.е. ако при единично подаване на газ има единично стържене - "зък", то при потегляне със 1500 оборота се чува вече -"зък, зък, зък, зък, зък, зък" При превключване на 2-ра, пак продължава така (между 1000 и 2000 оборота), по нагоре в скоростта и оборотите не мога да го усетя oсезаемо поради шума от движението вече. Също така одеве споменах, че когато съм на място и завъртя волана ( нали се вдигат леко оборотите) пак го има. Та така. Доста е дразнещо, но така си я карам. Чакам да събера някои лев, че да я оправям.
  11. Blago

    Тропане

    Благодаря DJ за бързия отговор, ще пробвам метода. Само да вметна,че изведнъж започна да си тропа. Никакви звуци преди това не са се чували. Изведнъж започна да "вдига гюролтия" :good: Мога ли да си купя само тампон, или трябва да ми е кофти - целия носач( който си е цифра, май). Имам и един странен проблем - когато подавам газ се чува едно глухо стържене, някак, дори като въртя волана на място, и мисля, че като е загряла тогава май по често се чува. :help:
  12. Blago

    Тропане

    Здравейте съфорумци, имам проблем с Галанта (EA2A). От 2 седмици тропа нещо в предницата като минавам по павиран път. Там където живея е зле пътя - павета и денивилации. Като минавам и се чува яко тропане отпред вляво може би. Също забелязах, че като сменям предавките от 1-ва на 2-ра, и колата нали се накланя напред назад - също се чува тропането. Скоро ще ходя до някакъв сервиз тук да я погледнат, но като знам какви са разбирачи в Бургас почвам леко да се сдухвам. :( Дайте някакви идеи :icon_hmm:
×
×
  • Създаване...